☰ Menu
 
 

Zwemmen in de Aqua Mundo van de Huttenheugte

Zwemmen in de Aqua Mundo van de Huttenheugte

Zin om lekker met korting te zwemmen op Center Parcs De Huttenheugte? Goed nieuws, voor het zwemmen op De Huttenheugte heb je geen korting nodig, want als je op De Huttenheugte, of Parc Sandur verblijft kun je hier zelfs gratis zwemmen. Verblijf je niet op het park? Bekijk dan alles over de Aqua Mundo via deze link.

Zwemmen voor het hele gezin

Inspanning en ontspanning gaan hand in hand bij de Aqua Mundo in De Huttenheugte! In dit subtropische zwembad is zwemmen wel heel leuk voor het hele gezin, want zowel jong als oud zal zich vermaken bij in deze Aqua Mundo. Even een moment van relaxen en de familiebanden aanhalen. Waar kan dat beter dan in een heerlijk zwembad vol waterpret? Je zult volop genieten!

Van wildwaterbaan tot Aqua Battle

Want dat er genoeg te doen is bij het zwembad in De Huttenheugte, is bijna een understatement. Zo is er niet alleen een keur aan verschillende glijbanen te vinden, maar ook een speciaal bad voor kinderen met snelle stromingen, allerlei bochten en hobbels. Voor liefhebbers van wat meer actie, is er een spannende wildwaterbaan in tropische sferen. Hier kun je supersnel naar beneden glijden! Actievelingen kunnen ook spelen op de Cool Factor Aqua Battle. Dit is een drijvend platform voor kinderen boven de acht jaar, waar ze op kunnen zwemmen en springen. Ook leren ze balanceren. Twee teams strijden tegen elkaar en dat maakt deze activiteit zo leuk en spannend. Terwijl je kinderen zich vermaken in het levendige en sfeervolle Aqua Mundo, kun jij wat tijd voor jezelf nemen.

In alle rust babyzwemmen

Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want zwemmen op Center Parcs De Huttenheugte moet voor iedereen plezierig zijn. Baby's kunnen meedoen aan het Baby Vroege Vogel Zwemmen, waarbij je rustig met je kindje kunt zwemmen, zonder dat grotere kinderen in het water om je heen spetteren. Natuurlijk mag je baby tijdens dit zwemmomentje wel naar hartenlust spetteren en spatteren!

Baantjes trekken

Toegegeven, je bent op vakantie, maar het kan zomaar zijn dat je ook tijdens je vakantie in vorm wil blijven. Ook hiervoor kun je goed terecht in het zwembad van dit Center Parcs park. In het 25 meter bad kun je baantjes trekken en zo even ontsnappen aan de waan van alledag. Hetzelfde geldt voor de bubbelbaden die deze Aqua Mundo rijk is. Zie je jezelf al bubbelen in zo'n lekker warm bad?

Heerlijk nagenieten op Center Parcs De Huttenheugte

Ben je klaar met zwemmen, dan kun je in je huisje of in de Market Dome lekker nagenieten onder het genot van een drankje. Het is vakantie, alles mag en niets moet. Laat dat credo nu perfect slaan op De Huttenheugte, want relaxen en actief bezig zijn gaan hier hand in hand. Relaxen kun je doen in je huisje en wil je iets ondernemen, dan kun je kiezen uit tal van activiteiten. Waarvan er 1 wel erg leuk is voor de kinderen: De vernieuwde Action Factory. Kortom: Genoeg plezier te beleven op dit schitterende vakantiepark in Drenthe.

Deze website gebruikt cookies, meer info