☰ Menu
 
 

Action Factory op De Huttenheugte van Center Parcs vernieuwd

Action Factory op De Huttenheugte van Center Parcs vernieuwd

Center Parcs De Huttenheugte in de provincie Drente beschikt over een vernieuwde Action Factory. De Action Factory voldoet weer volledig aan de eisen van deze tijd. Vanaf nu is een verblijf op Center Parcs De Huttenheugte nog leuker, maar ook spannender geworden.

Wat is er te doen in de vernieuwde Action Factory?

Een verblijf in De Huttenheugte betekent niet alleen samen genieten van de weldadige natuur, maar ook een daverende tijd in de Action Factory. Die helemaal is vernieuwd, is onder andere minigolf te vinden. Op het nieuwe en uitdagende parcours kun je een hole-in-one scoren. Met interactieve effecten en vele obstakels is dit een heuse klus, maar staat garant voor veel plezier. Wie gaat er winnen?

Ook de mini-cars zijn een echte eye-catcher. Rondjes crossen in elektrische auto's, met plankgas erop om ervoor te zorgen dat je niet wordt ingehaald. Hier worden toekomstige racekampioenen geboren.

De trampolines oefenen altijd een aantrekkingskracht uit op kinderen. Iedereen mag lekker los gaan op de verende matten. Op deze nieuwe trampolines kun je je helemaal uitleven.

De vernieuwde Action Factory in De Huttenheugte heeft een andere look gekregen en veel toevoegingen. Er is een heus entertainmentpodium te vinden waarop veel optredens voor de hele familie te beleven zijn. De nieuwe indeling van tafels en stoelen zorgen voor meer ruimte. In de Action Factory is er genoeg te beleven, denk aan airhockey, biljart, de kids-klub, House of Games en bowling.

Wil je meer zien van de vernieuwde Action Factory op De Huttenheugte. Bekijk dan foto's en krijg heel even het gevoel alsof je zelf rondloopt in de nieuwe Action Factory.

Aqua Mundo en Market Dome op De Huttenheugte

De Huttenheugte beschikt net als alle andere parken van Center Parcs over erg veel faciliteiten. Op De Huttenheugte vind je o.a.een sportpark en een zwembad(Aqua Mundo) met wildwaterbaan. Ook zijn er de Market Dome diverse restaurants te vinden en bestaat er de mogelijkheid om de verkwikkende en ontspannende sauna te bezoeken. Deze plek is één van de weinige plekken in Nederland met een attractie als de Action Factory. Deze Action Factory op Center Parcs De Huttenheugte is een avontuurlijke plek die de vakantiepret nog meer verhoogd.

Veel activiteiten op Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte biedt veel interessante activiteiten, zoals sterren kijken op Adventure Island, op een bootje varen en geitjes knuffelen. Natuurlijk is er ook veel waterpret te beleven, entertainment en zijn er fiets- en wandelroutes door de Drentse velden en bossen te maken. Grote klapper vlak naast het park: Plopsa Indoor Coevorden. Hier vind je gigantisch veel leuke attracties en shows. Ideaal dus om een bezoek aan Plopsa te combineren met verblijf in Center Parcs De Huttenheugte. Meer weten over alle activiteiten op de Huttenheugte. Bekijk dan de activiteitenpagina van dit park bij Center Parcs.

Deze website gebruikt cookies, meer info