☰ Menu
 
 

Center Parcs Wifi - betaald en gratis internet

Center Parcs Wifi - betaald en gratis internet

Wifi is natuurlijk ook op vakantie erg belangrijk. Natuurlijk wil je ook als je op een Center Parcs park bent je email blijven checken en met je laptop, tablet, of smartphone online kunnen zijn. Doorgaans zijn er veel vragen over het zit met de wifi verbinding op de parken van Center Parcs. Wat is er gratis en waar moet je voor betalen en hoe kom je aan een wifi code voor Center Parcs? Daarom zetten we graag voor je uiteen hoe wifi werkt op de parken van Center Parcs.

Alle info over wifi bij Center Parcs

Gratis Wifi bij Center Parcs

Even snel je mail checken of een aantal andere dingen online doen kan bij Center Parcs geheel gratis. Wifi is bij Center Parcs namelijk gedeeltelijk gratis, maar wat mag je verwachten van gratis Wifi bij Center Parcs?

  • In de Market Dome bij Center Parcs kun je 30 minuten achter elkaar gebruik maken van gratis wifi.
  • Verblijf je in een hotelkamer, of appartement, dan ontvang je een wifi code waarbij je dus met 4 apparaten gebruik kan maken van wifi. Dit is voor hotelkamers en appartementen bij de prijs inbegrepen. Dit geldt overigen alleen voor Park Nordseekuste, Bispinger Heide, Hochsauerland, Vossemeren, De Eemhof en Het Heijderbos.
  • In de VIP cottages op Center Parcs kun je ook gebruik maken van gratis wifi voor 4 apparaten, wifi is bij deze accommodaties ook bij de prijs inbegrepen.
  • Verblijf je op Parc Sandur, dan heb je sowieso gratis wifi. Bij aankomst ontvang je hierover vanzelf meer informatie.

Alle info over wifi bij Center Parcs

Betalen voor Wifi bij Center Parcs

Er zijn bij Center Parcs dus diverse mogelijkheden om gratis wifi te krijgen, maar er zijn dus ook situaties waarin je moet betalen voor een Center Parcs wifi code. Je kunt in dit geval een wifi familiekaart kopen. Hiermee krijg je met 4 apparaten toegang tot het internet. Dit kun je direct bij je boeking aangeven, maar ook kun je bij de receptie op het park een wifi toegangscode kopen. De prijzen voor een Wifi familiekaart zijn op het moment van schrijven als volgt:

  • 7 dagen wifi toegang = 40,- voor 4 apparaten.
  • 4 dagen wifi toegang = 25,- voor 4 apparaten.

Groot voordeel bij Center Parcs is dat je een keuze hebt, dus ook gratis altijd wel kunt beschikken over internet. Wil je meer weten over wifi bij Center Parcs. Bezoek dan de speciale wifi pagina op de Center Parcs website.

Deze website gebruikt cookies, meer info