☰ Menu
 
 

Center Parcs Family Game Night met quiz

Center Parcs Family Game Night met quiz

Center Parcs heeft niet alleen verschillende faciliteiten op de vakantieparken, maar organiseert ook leuke activiteiten. Eén van de nieuwe activiteiten die je op de Center Parcs vakantieparken kunt ondernemen, is de Family Game Night met quiz. Ga je binnenkort naar Center Parcs en wil je hier een leuke, avondvullende activiteit met het hele gezin ondernemen? Lees dan meer over de Family Game Night met Center Parcs quiz op deze pagina.

De Family Game Night met quiz: voor het hele gezin

De Family Game Night met quiz is een activiteit die je met het hele gezin kunt ondernemen. Het is een avondvullende quiz waar je met het hele gezin aan mee kunt doen om tegen andere gezinnen te strijden voor een leuke prijs. De vragen in de quiz zijn leuk voor volwassenen, maar kunnen ook opgelost worden door de kinderen. Het maakt niet uit met welk gezelschap je in een Center Parcs vakantiepark verblijft, want deze toegankelijke quiz is leuk voor iedereen.

Overigens kun je niet alleen aan de quiz meedoen met het gezin, maar ook met de vriendengroep. Je strijdt in een team naar keuze, die uit gezinsleden, vrienden of andere mensen kan bestaan. Er wordt niemand uitgesloten van deelname aan de Family Game Night van Center Parcs, dus iedereen kan met deze leuke quiz meedoen.

Hoe werkt de Family Game Night?

Family Game Night quiz bestaat uit verschillende algemene vragen die je met een elektronisch kastje kunt beantwoorden. Om ervoor te zorgen dat iedereen de vragen goed kan zien, worden de vragen voorgelezen en geprojecteerd op een groot scherm. Na het beantwoorden van een vraag, komt het juiste antwoord in beeld. Je weet dus meteen of je de vraag wel of niet goed beantwoord hebt. Het team dat de meeste vragen goed beantwoord, wint de quiz. Dit team krijgt een leuke prijs mee naar huis en heeft uiteraard de eer het beste team van de avond te zijn.

De Family Game Night is uitgebreid met drie opdrachten waar je bonuspunten mee kunt verdienen. Je kunt dus niet alleen punten verdienen door de vragen van de quiz goed te beantwoorden, maar ook door de bonusopdrachten goed te doen. Ook als je niet zo veel antwoorden weet, is de quiz dan ook leuk om te spelen. En omdat de bonusopdrachten ook leuk zijn voor de jongere kinderen, is de quiz leuk voor het hele gezin.

De Family Game Night quiz heeft een avondvullend programma. Voor een extra geslaagde avond is het ook mogelijk om wat te drinken te bestellen en eventueel wat te eten te kopen, zodat je ook wat te drinken en te knabbelen hebt tijdens de quiz. Uiteraard is het bestellen van eten en drinken niet verplicht.

De locatie van de Center Parcs quiznight

Waar de Family Game Night quiznight georganiseerd wordt, is afhankelijk van de Center Parcs locatie waar je bent. Om te achterhalen of er op jouw Center Parcs vakantiepark een quiz wordt georganiseerd en waar en wanneer deze quiz dan plaatsvindt, kijk je op de website van jouw Center Parcs vakantiepark. De medewerkers van het park kunnen je uiteraard ook meer vertellen over de Family Game Night quiz.

Let op: de Family Game Night met quiz wordt nog niet op iedere Center Parcs locatie georganiseerd. De meeste grote vakantieparken bieden de quiz al wel aan, maar op de kleinere vakantieparken of de vakantieparken in het buitenland is de quiz nog niet altijd beschikbaar. Controleer op de website van het vakantiepark waar jij naartoe gaat of je de quiz hier wel of niet kunt spelen.

De kosten van de Center Parcs quiz

Je hoeft niets te betalen om mee te doen met de Center Parcs quiz. Dit komt omdat de kosten van de quiz inbegrepen zijn bij jouw verblijf, als een soort extraatje waar je met het hele gezin van kunt profiteren. Bestel je iets te drinken en/of iets te eten tijdens de Family Game Night quiz, dan betaal je hier wel geld voor. De drankjes en de hapjes zitten niet inbegrepen bij de Family Game Night met quiz. Wil je nog meer weten? Ontdek dan bij Center Parcs alles over Entertainment & Shops.

Deze website gebruikt cookies, meer info