Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Aanbieding winter bij Center Parcs

Aanbieding winter bij Center Parcs

Een leuke aanbieding om in de winter naar 1 van de Center Parcs parken te gaan. We kunnen je vertellen, je bent niet de enige die hiernaar op zoek, maar dat neemt niet weg dat er wel een leuke, scherpe aanbieding beschikbaar is, om de subtropische warmte van de Center Parcs parken in de winter te ervaren. Je kan namelijk deze winter met korting naar 1 van de 25 Center Parcs parken. Hoe? Bekijk de speciale winterpagina op de website van Center Parcs
Winter aanbiedingen Center Parcs

Veel te doen in de winter bij Center Parcs

Groot voordeel van Center Parcs is dat je er ook in de winter erg veel kan doen. Veel faciliteiten namelijk binnen, de klapper is natuurlijk doorgaans het subtropische zwembad. Hier is het ook nog eens lekker warm, dus als het buiten hartstikke koud is, dan kun je in het de Aqua Mundo, zoals het subtropische zwembad bij Center Parcs genoemd wordt even lekker opwarmen. Verder is voor de kinderen een paar dagen doorbrengen op 1 van de Center Parcs parken altijd een feest. Een feest dat aanmerkelijk voordeliger wordt dankzij deze speciale winter aanbieding.
Winter aanbiedingen Center Parcs

Keuze uit maar liefst 25 parken

Bij Center Parcs voor deze winter kiezen uit maar liefst 25 vakantieparken. 24 hiervan beschikken ook nog eens over een uitgebreide Aqua Mundo. Het enige park dat hier niet over beschikt is overigens Park Sandur. De meest parken van Center Parcs vind je in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk. Vooral de parken in Frankrijk zijn erg uitgebreid, maar ook in de andere parken zul je je niet snel vervelen.
Winter aanbiedingen Center Parcs