☰ Menu
 
 

Center Parcs babyvakantie - Neem de baby mee naar Center Parcs

Center Parcs babyvakantie - Neem de baby mee naar Center Parcs

Center Parcs heeft op het gebied van babyvakanties niet alleen speciale aanbiedingen, maar ook een hoog serviceniveau, waardoor je vakantie samen met de baby op de parken van Center Parcs niet alleen lekker voordeliger uitpakt, maar ook een stuk leuker en comfortabeler wordt. Niet voor niets werkt Center Parcs vaak samen met bedrijven als Prenatal. Graag laten ze je kennis maken met hun aanbod aan baby faciliteiten. Dit is dan ook de reden dan Center Parcs speciale Prenatal aanbiedingen heeft. Mocht je overigens op zoek zijn naar de beste baby aanbiedingen van Center Parcs? Dan kun je het beste gebruik maken van de volgende aanbiedingen:

Met de baby naar Center Parcs

Wil je er als gezin met kleine baby even heerlijk tussenuit, maar heb je niet zoveel zin in een met babyspullen afgeladen auto en eindeloos veel gesjouw? Center Parcs is volledig ingesteld op een heerlijk relaxte vakantie samen met je kleine baby. Door hun jarenlange ervaring met jonge gezinnen als gast, weten ze precies wat er allemaal nodig is voor een fijne, onbezorgde vakantie. Alle praktische zaken zijn aanwezig in de cottages, zodat je net als thuis van alle gemakken bent voorzien en je baby niets tekort komt aan comfort. De volgende zaken vind je op een groot aantal parken van Center Parcs en zijn inbegrepen in de prijs:

 • Cottage met babybedje, kinderstoel en een privétuintje.
 • Vooraf te reserveren: een gratis Baby Servicepakket. Hierin zit een aankleedkussen, wipstoeltje, box, babybadje en buggy.
 • In alle restaurants bij Center Parcs is gratis babyvoeding voor je kleintje verkrijgbaar.
 • Complete babyverzorgingsfaciliteiten in de Market Dome.
 • Ook prettig: het verwarmde water in de Aqua Mundo bevat minder chloor. Natuurlijk zijn ook bij het zwembad alle faciliteiten voor het verzorgen van je baby aanwezig.
 • In de Aqua Mundo is er het Baby-Vroege-Vogel-Zwemmen. Voor gezinnen met een kleine baby gaat de Aqua Mundo speciaal eerder open zodat je in alle rust samen met je kleintje kunt genieten in het warme water.

Genoeg te doen dus voor zowel ouders als baby, zodat je zeker weet dat ook de baby regelmatig zijn, of haar lachje zal laten zien.

Speciale aanbieding: Center Parcs babyvakantie.

Om als gezin nog eens extra te genieten, kun je ook kiezen voor de babyvakantie. Zowel je baby als jullie als ouders worden in de watten gelegd en dat is helemaal verdiend, want dat eerste jaar met een kleintje kan best hectisch zijn. De babyvakantie biedt de volgende extra's:

 • Babyzwemmen in een rustige omgeving.
 • Zwemluiers zijn reeds aanwezig.
 • Badolie van Therme.
 • Een fles bubbels.
 • Gratis Wifi in de cottage aanwezig.
 • Magazines om heerlijk in te lezen, voor hem en haar.
 • Gratis gebruik maken van de zonnebank.
 • Gratis fotolijstje voor je mooiste vakantiefoto.

Meer weten over deze speciale aanbieding van Center Parcs die speciaal is toegespitst op de ideale babyvakantie? Check dan snel de op vakantie met je baby pagina bij Center Parcs.

Speciale baby-activiteiten bij Center Parcs

Om de eerste vakantie samen met je kleintje onvergetelijk te maken zijn er nog tal van leuke activiteiten die je bij Center Parcs kunt ondernemen, zodat je nog meer geniet van deze eerste bijzondere ervaring met je baby.

Babyzwemmen.

In de Aqua Mundo kun je samen met je baby allerlei leuke spelletjes doen. Dit onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Babymassage.

Zowel ontspannend voor je baby als voor jezelf. Van een ervaren instructeur leer je jouw baby een heerlijk rustgevende massage te geven.

Baby voetafdrukjes maken.

Voor een blijvende herinnering aan deze eerste vakantie! Ook leuk natuurlijk om je kindje straks te vertellen over zijn, of haar eerste vakantie.

Center Parcs is niet alleen leuk voor je baby

Voor een momentje even helemaal voor jezelf kun je bij Center Parcs genieten van een heerlijke massage, of breng een bezoekje aan de sauna. Wanneer je een VIP cottage boekt, heb je zelfs je eigen privésauna. Daarnaast is het bij Center Parcs ook genieten van de prachtige natuur waarin de cottages zijn gelegen. Verder kun je onbeperkt zwemmen in de Aqua Mundo of ontspannen met een hapje en een drankje in de Market Dome. Daarnaast zijn er zoveel activiteiten inbegrepen, zowel voor mooi weer als wat minder weer, waardoor je waarschijnlijk tijd te kort komt! Heb je ook zin om er even heerlijk tussen uit te gaan met je baby? En zoek je een speciale baby vakantie aanbieding? Bekijk dan nu de speciale babyvakantie pagina Center Parcs.

Deze website gebruikt cookies, meer info