☰ Menu
 
 

Center Parcs Bungalowrace, of Landal GreenParks

Center Parcs Bungalowrace, of Landal GreenParks

Momenteel is Center Parcs weer aan het stunten met 1 van hun bekende acties "Bungalow Race". Ook bij ParkAanbiedingen.nl laten we je altijd weer weten wanneer de Bungalow Race weer van start gaat. Toch hadden we het idee om de proef eens op de som te nemen en we vergeleken de prijs tussen 2 vergelijkbare parken. Het eerste park is Port Zélande van Center Parcs, waarbij we de boeking hebben berekend tijdens de Bungalow Race. Het tweede park is Landal Het Vennenbos. Ooit een park van Center Parcs, maar inmiddels wordt dit park alweer heel wat jaren verhuurd door Landal GreenParks. Het Vennenbos is echter nog steeds een subtropisch park waar verschrikkelijk veel te doen is.

Onze voorbeeldboeking

Voor beide parken maakten we een vrij gemiddelde voorbeeldboeking. Een gezin van 4 personen, vader, moeder en 2 kinderen in de leeftijd 5 t/m 12 jaar, in 1 van de wat meer eenvoudige bungalows. We maakten een voorbeeldboeking voor de periode 6 Mei t/m 13 Mei 2016. De verblijfsduur is hiermee dus precies 7 dagen. Hiermee kwamen we op de volgende totaalbedragen:

Voor Center Parcs Port Zélande

Comfort Cottage € 819,00
4* Bedlinnen € 30,00
Toeristenbelasting en heffingen  € 59,64
Boekingskosten online € 29,50
Bungalow Race - € 343,00
Totaal € 595,14

Voor Landal Het Vennebos

Huur bungalow 4BM € 389,00
4* Bedlinnen € 31,00
Toeristenbelasting en heffingen  € 38,64
Reserveringskosten € 24,50
Totaal € 483,14

Conclusie: Landal wint de race

Landal GreenParks is met Het Vennebos aanmerkelijk goedkoper. Het verschil bedraagt € 112. Hier kun je tijdens je vakantie toch aardig wat extra leuke dingen van doen. Toch best leuk om te vergelijken wat voordeliger is. Landal GreenParks die vrijwel nooit stunt, maar vaste, lage prijzen hanteert, of Center Parcs tijdens 1 van haar grootste stuntacties. Ook al klinkt een stunt nog zo leuk, vaste, lage prijzen stunten in bovenstaande berekening toch echt beter en hiermee wint Landal GreenParks dan ook de prijzenrace met de bungalowrace.

Deze website gebruikt cookies, meer info