Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Friends, hoe wordt je een Friend en wat zijn de voordelen?

Center Parcs Friends, hoe wordt je een Friend en wat zijn de voordelen?

Met het Friends-programma van Center Parcs worden gasten die regelmatig de parken bezoeken beloond met aantrekkelijke en exclusieve voordelen. Best aantrekkelijk dus om Friends member te worden bij Center Parcs. Graag vertellen we je natuurlijk hoe je een Friend wordt en natuurlijk ook wat je voordelen zijn.

Hoe word je een Friend van Center Parcs?

Wie wil genieten van extra voordelen tijdens zijn verblijf in Center Parcs en dus een Friend wil worden van het vakantiepark kan dat vrij eenvoudig. Wie drie vakanties boekt in 36 maanden tijd, profiteert bij zijn derde verblijf al van heel wat voordelen. Zolang je Friend bent geniet je van al deze voordelen in ieder Center Parcs-park, behalve in Engeland. Deze voordelen komen nog eens extra bij de gewone voordelen zoals Familiekorting, 55+ korting en Vroegboekkorting.

Profiteer van de Friends voordelen bij Center Parcs

Welke voordelen geniet ik als Friend?

Als Center Parcs Friend heb je behoorlijk wat voordelen waar je van kan profiteren, niet alleen wordt je vakantie voordeliger als je een Center Parcs Friend bent, ook wordt je vakantie leuker en ietsje langer.

Vroeger inchecken

Als Friend kun je gebruik maken van de gratis Friends reserveringslijn om je boekingen in orde te brengen. Daarnaast heb je het handige voordeel dat je vroeger kunt inchecken en dus vroeger aan je vakantie kan beginnen. Met het Friends-programma kun je al vanaf 13.00 uur inchecken. Dit dien je wel vooraf te melden via de Friends reserveringslijn of door dit door te geven bij je online boeking.

Extra kindermeubilair

Jonge gezinnen met kinderen kunnen via het Friends-programma genieten van gratis extra meubilair. Standaard is in ieder vakantiehuisje vanaf vier personen kindermeubilair aanwezig maar mocht je niet genoeg hebben aan het standaard kindermeublilair, dan kun je dus zonder bijbetaling meer kindermeubilair laten klaarzetten. Andere gasten betalen hier 4,95 euro voor per stuk.

Welkomstgeschenk

akantiegangers die deel uitmaken van het Friends-programma kunnen een welkomstgeschenk verwachten bij aankomst in hun vakantiehuisje.

Kortingen en aanbiedingen

Uiteraard wil je als deelnemer aan het Friends-programma van Center Parcs kunnen genieten van voordelen als kortingen en aanbiedingen. Wie gaat shoppen in de Market Dome geniet als Friend van kortingen op een deel van het aanbod. Daarnaast krijg je via de post nog talrijke aanbiedingen toegestuurd die je volgende verblijf in Center Parcs met nog meer voordelen nog aangenamer maakt.

Voorwaarden voor het Friends-programma van Center Parcs

De voordelen van het Friends-programma zijn geldig in alle parken van Center Parcs in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk (dus niet in Engeland) en enkel van toepassing op boekingen die gemaakt worden via officiële kanalen (de Center Parcs website, het Contact Center of een van de vakantieparken).

Wie wenst te genieten van voordelen zoals het vroege inchecken of het extra kindermeubilair dient dit door te geven tijdens het maken van zijn boeking. Het vroege inchecken is ook niet geldig bij vakantiehuisjes van meer dan tien personen.