☰ Menu
 
 

7 Tips om goedkoper te boeken bij Center Parcs

7 Tips om goedkoper te boeken bij Center Parcs

Goedkoper boeken bij Center Parcs is eigenlijk heel eenvoudig. Je moet alleen even weten hoe. Center Parcs geeft hiervoor 7 tips op hun website. Wellicht past 1 van deze tips uitstekend bij jou, waardoor je flink kan besparen op je verblijf in een Center Parcs cottage. Je kan hieronder direct doorklikken naar de pagina op de website van Center Parcs waar je deze 7 tips kunt vinden, of lees even verder, want we sommen de tips voor je op.

7 Tips om slim te boeken bij Center Parcs

1. Naar Center Parcs op een rustig moment

Op rustige momenten zijn de parken van Center Parcs aanzienlijk voordeliger. Als je dus de mogelijkheid hebt om scherp te plannen kun je flink besparen door te boeken voor een periode wanneer het rustig is. Het kan dus handig zijn om eerst te kijken naar de Center Parcs prijzen voor een bepaalde periode en dan pas de vakantie te bespreken.

TIP: Het eerste en laatste weekend van een schoolvakantie zijn vaak rustiger en dus ook voordeliger.

Meer over boeken op een rustig moment bij Center Parcs

2. 20% Familie of 55+ korting bij Center Parcs

Met familie-. of 55+ korting boek je bij Center Parcs maar liefst 20% goedkoper. Aan deze korting zijn wel enkele voorwaarde verbonden. Deze zijn als volgt:

  • Iemand in het gezelschap moet jonger zijn dan 13 jaar, of 55 jaar of ouder zijn.
  • Deze actie is niet geldig binnen de schoolvakanties
  • Wel te combineren met vroegboekkorting. Hierdoor krijg je dus dubbel actiekorting bij Center Parcs.

Alle info over familie- en 55+ korting bij Center Parcs

3. Tot 20% Vroegboekkorting bij Center Parcs

Vroegboekkorting levert bij Center Parcs altijd flink wat voordeel op. Daarnaast krijg je als vroegboeker ook nog eens 4 gratis toppings. De korting die je pakt bij vroegboeken is als volgt:

  • 6 Maanden voor aankomst boeken = 20% korting
  • 4 Maanden voor aankomst boeken = 15% korting
  • 2 Maanden voor aankomst boeken = 10% korting

Door op tijd te boeken kun je dus flink besparen bij Center Parcs. Niet verkeerd, want van het geld dat je overhoudt, kun je tal van leuke activiteiten ondernemen tijdens de vakantie.

Alles over vroegboekkorting op de website van Center Parcs

4. Zowel luxe parken als voordelige parken

Center Parcs heeft zowel luxe- als voordelige parken. Ook de voordelige parken bij Center Parcs zijn al zeer goed uitgerust. Je kan het luxe niveau zien aan het aantal vogeltjes "birdies". Wel naar Center Parcs, maar niet teveel betalen? Boek dan 1 van de voordelige Center Parcs parken.

Ontdek alles over de variatie in parken bij Center Parcs

5. Keuze uit Luxe cottages en basis cottages

Je kan bij Center Parcs kiezen uit een flinke variatie aan cottages. Zo kun je kiezen voor een luxere, maar ook duurdere cottage, maar ook kun je van de faciliteiten op de Center Parcs parken genieten vanuit een wat eenvoudigere cottage. Er is bij Center Parcs altijd een cottage te vinden die bij je past.

Alles weten over de verschillende cottages bij Center Parcs

6. Een week blijven is in verhouding voordeliger

In de prijsberekening bij Center Parcs krijg je standaard korting op een verblijf van een week. Een verblijf van een week boeken is per dag gezien dus voordelig dan een verblijf van een weekend, of midweek. Het voordeel van een verblijf van een week werkt bij Center Parcs als volgt:

  • Buiten de schoolvakanties betaal je 5 van de 7 overnachtigen
  • Binnen de schoolvakanties betaal je 6 van de 7 overnachtigen

Je krijg bij Center Parcs indien je kiest voor een verblijf van een week, altijd 1 of 2 overnachtigen gratis.

Meer over 1, of 2 dagen gratis overnachten bij Center Parcs

7. Voordeel bij een extra lang weekend Center Parcs

Bij Center Parcs zijn er speciaal geselecteerde weekenden waarbij je extra lang verblijft voor erg weinig geld. Je verblijft dan 4 nachten, in plaats van 3 nachten op het park. Hiermee kun je dus een weekend doorbrengen van Donderdag tot en met Maandag, of van Vrijdag tot en met Dinsdag. Let wel op: Deze actie is alleen geldig op speciaal geselecteerde weekenden, maar dit zijn er bij Center Parcs flink wat.

Bekijk de actuele lijst met boekingen voor een extra lang weekend Center Parcs

Deze website gebruikt cookies, meer info