☰ Menu
 
 

Leren duiken bij Center Parcs en je duikbrevet halen

Leren duiken bij Center Parcs en je duikbrevet halen

Als je wilt leren duiken, waarom zou je dat niet combineren met je vakantie? Op dat moment heb je alle tijd en energie, en bij Center Parcs kun je het dicht bij huis leren, onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs. In 1 weekend kun je zelfs al je PADI-duikbrevet halen!

Bij Center Parcs kan je Leren duiken in 1 weekend

Wie in het buitenland wil gaan duiken heeft zijn duikbrevet nodig. Pas dan kun je die boeiende en prachtig gekleurde onderwaterwereld gaan ontdekken, of dat nu in Australië, Egypte of Aruba is. Center Parcs biedt verschillende cursussen aan op twee locaties, namelijk op de Kempervennen en Port Zélande. Als je wilt leren duiken, boek je een lang weekend op één van deze twee parken. Bij het boeken heb je keuze uit een verblijf in een Comfort Cottage of een Premium Cottage. Na een enerverende en leerzame dag duiken, kom je weer helemaal tot rust in deze knusse en gezellige woningen.

Aanbieding om te leren duiken bij Center Parcs

Leren duiken is best wel prijzig, gelukkig heeft Center Parcs ook een speciale aanbieding om te leren duiken op 1 van de 2 parken waar dit mogelijk is. Dit is een zogenaamde package deal. Bij Center Parcs ook wel een Pack & Go aanbieding genoemd. Bekijk de Pack & Go deal leer duiken. Je vindt hier direct de actuele aanbieding voor deze speciale manier van vakantie houden bij Center Parcs.

Leren duiken op Center Parcs De Kempervennen

Wat houdt de duikcursus in? Op De Kempervennen leer je duiken in het verwarmde binnenzwembad, de Aqua Mundo. Er is daar een tropisch snorkelbad, waar u kunt zwemmen tussen koraal en kleine haaitjes. Na het bestuderen van de theorie en oefenen in het zwembad, ga je ook buiten zwemmen in het meer dat op het park ligt. Het meer is heel helder en het water is rijk aan leven. Alles wordt uitstekend begeleid door een vaste instructeur.

Alles over duiken bij De Kempervennen op de Center Parcs website

Duiken leren op park Port Zélande

Bij Port Zélande begint de duikcursus ook in het binnenzwembad. Je wordt vertrouwd gemaakt met de uitrusting, daarna duik je in het Grevelingenmeer, Europa's grootste zoutwatermeer. Je hebt kans bijzondere dingen te zien, zoals zeehonden, kreeften en scheepswrakken. Welk park je ook kiest, je zult een heel unieke ervaring hebben. Er wordt bij de beide duikcursussen natuurlijk ook aandacht aan theorie besteed. Je krijgt een theorieboek, dat je zelf moet doornemen. Stap voor stap wordt je bekend gemaakt met het duiken, zodat je uiteindelijk je PADI brevet kunt halen.

Alles over duiken bij Port Zélande op de Center Parcs website

Duikcursussen voor volwassenen en kinderen

Center Parcs biedt verschillende duikcursussen en niet alleen voor volwassenen. Ook voor kinderen is duiken een geweldige ervaring. Met een introductieles kunnen ze kennis maken met duiken. Deze duikcursus duurt 2 uur en is voor iedereen boven de 10 jaar. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen een introductieles volgen deze heet: "de Bubblemaker". Verder worden er nog vier andere duikcursussen aangeboden, allemaal met een PADI certificaat, zoals de PADI adventure diver en de PADI Open Water Diver cursus.

Naast leren duiken, nog veel meer spannende activiteiten

Een combinatie van vakantie en een duikcursus volgen is ideaal voor iedereen die altijd al eens heeft willen leren duiken. Bij Center Parcs voel je je thuis in de gezellige en comfortabele vakantiewoningen en er is altijd wat te beleven voor jong en oud. Dus als je naar Center Parcs komt om te leren duiken en je hele gezin is mee, dan hoef je je geen zorgen te maken dat iemand zich hier zal gaan vervelen. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken met glijbanen, stroomversnellingen en speeltoestellen. In Port Zélande is er de Adventure Factory en in de Kempervennen kun je skiën en snowboarden in Montana Snowcenter. Gezellig winkelen en heerlijk eten doe je in de Market Dome.

Deze website gebruikt cookies, meer info