Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Veel Center Parcs parken zijn autovrij

Veel Center Parcs parken zijn autovrij

Center Parcs heeft 21 vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De meeste van deze vakantieparken zijn autovrij. Dit betekent dat het op het park niet is toegestaan om de auto te parkeren naast de cottage. Er zijn hier aangewezen plekken voor op het park. Autovrije vakantieparken zorgen ervoor dat het rustiger is in het park. Je kunt oversteken zonder op de auto's te hoeven letten.

Op vrijwel alle Center Parcs parken zijn auto's niet toegestaan

Natuurlijk is het fijn dat de meeste vakantieparken van Center Parcs autovrij zijn. Zoals gezegd, heb je geen last van brommende motoren terwijl je midden in de natuur verblijft. In deze vakantieparken is het slechts toegestaan om bij aankomst en vertrek met de auto over het terrein te rijden. Je kunt dan je auto naast de cottage parkeren. Daar kun je dan natuurlijk op je gemak je bagage uit- en inladen. Vervolgens word je verzocht om je auto op een van de parkeerplaatsen te parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn gratis voor gasten van Center Parcs.

Center Parcs vakantieparken waar wel auto's zijn toegestaan

De meeste Center Parcs vakantieparken hanteren autovrije zones, maar bij sommige vakantieparken is het wel toegestaan de auto naast de cottage te parkeren. Zo heeft Center Parcs Eifel wel parkeergelegenheid naast de cottage gereserveerd. Dit heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Als je een uitstapje wilt maken in de omgeving, hoef je niet naar een parkeerterrein te lopen. Je kunt meteen instappen in je auto naast de cottage! Zeker voor mensen die niet goed ter been zijn, is dit een voordeel. De vakantieparken worden afgesloten met een slagboom, zodat niet iedereen met de auto op het terrein terecht kan.

Autovrij genieten bij Center Parcs

Op parken van Center Parcs is erg veel te doen, soms kan het een nadeel zijn dat je niet met de auto naar de vele faciliteiten kan rijden. Wel geeft dit natuurlijk een bepaalde rust en vrijheid, zodat je lekker kan genieten van het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Ook kun je veel andere sportactiviteiten ondernemen, als tennis, biljart, beachvolleybal of midgetgolf. Heb je honger gekregen van alle activiteiten? Dan kun je in de Market Dome heerlijk dineren in 1 van de restaurants.

Meer info over autovrije parken bij Center Parcs?

Wellicht wil je meer weten over de parken van Center Parcs, of heb je verdere vragen over hoe alles werkt op de parken van Center Parcs. Dan kun je natuurlijk altijd even kijken bij de vragen en antwoorden op de website van Center Parcs. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie!

Deze website gebruikt cookies, meer info