Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Aanbieding dagje Center Parcs

Aanbieding dagje Center Parcs

Zoek je een leuke activiteit om te doen met het gezin of met je vrienden? Ga dan een dagje naar Center Parcs! Er zijn in totaal 21 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Je hoeft namelijk voor een dagje Center Parcs geen verblijf op 1 van de parken te boeken. Vraag je je af wat je allemaal kunt doen bij een dagje Center Parcs? Lees dan snel verder, of check direct de Dagje Center Parcs aanbiedingen.

Heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo

Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een dag zwemplezier in een subtropisch zwembad. Dit is zeker mogelijk tijdens een dagje Center Parcs. Op het terrein van Center Parcs staat het subtropisch zwembad genaamd Aqua Mundo. Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden. Er is van alles te beleven in het subtropische zwembad van Center Parcs. Zo zijn er onder andere watervallen, glijbanen, wildwaterbanen en stroomversnellingen. Je kunt je er prima uren vermaken! Zeker een aanrader bij een dagje Center Parcs!

Veilig voor de allerkleinsten

Heb je kleine kinderen? Ook voor hun is een dagje Center Parcs erg leuk. Er wordt speciaal rekening gehouden met de allerkleinsten. Je kunt deelnemen aan babyzwemmen bijvoorbeeld. Ook is er een speciaal babybad en een Kinder-doe-bad waar de kleintjes veilig kunnen spetteren in het water. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over faciliteiten die je nodig hebt bij een dagje Center Parcs met de kleintjes. Het zwembad beschikt over alle benodigde faciliteiten als zwemvesten, flessenwarmer, aankleedkussen, babyboxen en extra grote kleedkamers. Aan de veiligheid wordt veel aandacht besteed.

Wat valt er allemaal in het water te beleven?

Ben je iets ouder? Dan is er voor jou ook van alles te beleven in Aqua Mundo Zo kun je zwemmen in een Zee-bad. Er is in Aqua Mundo een heus zwembad omgebouwd tot zee, zodat je kunt ervaren alsof je op zee bent. Je kunt er heerlijk snorkelen tussen koralen en tropische vissen. Je kunt ook terecht op de Crazy River. Op megabanden kun je enorme snelheden behalen op deze rivier! Zowel jong als oud hebben hier uren zwemplezier. Je kunt je dus helemaal uitleven tijdens een dagje Center Parcs.

Veel te beleven tijdens een dagje Center Parcs!

Wil je andere leuke activiteiten ondernemen op het park? Dan is het een leuk idee om te gaan spel midgetgolf te spelen! Dit is geschikt voor alle leeftijden. Een ander idee is om naar de Action Factory te gaan. Dit is een speelparadijs voor zowel tieners als volwassenen. Je kunt hier bijvoorbeeld gaan lasergamen of raadsels in een Escape Room oplossen. In een aantal parken heeft deze activiteit een andere naam, bij Port Zélande heet het de Adventure Factory, in Park Eifel heeft het de naam Kids Factory en in Les Hauts de Bruyères heet het de Experience Factory. Je kunt ook buiten in de natuur een partij tennis of beachvolleybal spelen. Houd jij van genieten in stilte? Kom dan naar een van de visvijvers om te vissen! Er is dus meer dan genoeg te beleven tijdens een dagje Center Parcs.

Shoppen en dineren in de Market Dome

Ben je na de activiteiten toe aan een lekkere maaltijd? Kom dan naar de Market Dome! In de Market Dome zijn heerlijke restaurants te vinden waar je heerlijk kunt eten. Ideaal om een dagje Center Parcs mee af te sluiten. Je vindt er allerlei soorten restaurants, van Italiaans tot Oosters. Wil je ook graag shoppen? In de Market Dome is een Fashion Store te vinden waar ze kledingmerken verkopen als Vero Moda, Esprit en Speedo. In de Toys & Souvenirs winkel vind je leuk speelgoed, tassen en originele cadeaus. Ook kun je nog even een laatste boodschap kopen in de Daily Foodstore, mocht je wat vergeten zijn tijdens je dagje Center Parcs.

Boek nu een dagje Center Parcs!

Heb je al zin gekregen in een dagje Center Parcs? Reserveer dan nu via de website. Een aantal vakantieparken van Center Parcs bieden daarnaast ook combinatie arrangementen aan. Zo kun je bijvoorbeeld bij vakantiepark De Eemhof een dagarrangement boeken waarbij je eerst overdag (tussen 12 en 18 uur) gebruik kunt maken van het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, en 's avonds heerlijk kunt dineren bij een van de restaurants in de Market Dome. Op deze manier ben je nog voordeliger uit! Alvast veel plezier tijdens je dagje Center Parcs!
Check de actuele Dagje Center Parcs aanbiedingen

Deze website gebruikt cookies, meer info