☰ Menu
 
 

Nieuwe Center Parcs brochure voor 2018

Nieuwe Center Parcs brochure voor 2018

Bekijk de brochure van Center Parcs 2018! De nieuwe brochure voor het jaar 2018 van Center Parcs is uit. Tevens viert de bungalowpark keten dit jaar zijn vijftigste verjaardag! In de voorbije vijftig jaar heeft de keten zich voortdurend vernieuwd en aangepast aan de behoeften van de vakantieganger. In al die jaren hebben gezinnen, vrienden, collega's en groepen kunnen profiteren van een comfortabel vakantiehuisje, het subtropische zwembad, de uitgebreide sportmogelijkheden en al wat Center Parcs voor zijn gasten in petto heeft. Center Parcs blijft zich continu vernieuwen en veranderen, ook na 50 jaar. Bekijk de nieuwe Center Parcs brochure van 2018, je kan zowel een papieren exemplaar bestellen, of de brochure online bekijken, beide vind je op deze pagina bij Center Parcs.

Voortdurend vernieuwen om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen

Lees in de brochure alles over de nieuwe mogelijkheden die elk park biedt. Gloednieuwe parken in België en Duitsland zijn in aanbouw. Center Parcs vernieuwt ook voortdurend de accommodatie op de parken. De cottages worden constant aangepast aan de wijzigende noden van de gasten. Steeds verrassend, steeds een nieuwe belevenis. Op sommige parken kun je zelfs in een boomhut of op een woonboot overnachten. Center Parcs geeft je voortaan ook de mogelijkheid om je aankomstdag en verblijfsduur zelf te kiezen. Als je toevallig van dinsdag tot donderdag vrij hebt en er even tussenuit wilt, kun je deze dagen zonder probleem boeken in één van de parken. Ook komen er steeds nieuwe activiteiten bij: denk maar aan de overdekte Action Factory en de kabelbaan Zip Wire in verschillende parken. Center Parcs is helemaal mee met zijn tijd en maakt het je gemakkelijk om online te boeken en te betalen. Met de handige Planet Center Parcs-app kun je allerlei activiteiten reserveren en betalen, maar bijvoorbeeld ook openingstijden raadplegen. En last but not least is er in het winterseizoen het nieuwe Winter Wonderland. Geniet van een onvergetelijke wintervakantie in een gezellig aangekleed park met sfeerrijke verlichting en allerlei winteractiviteiten!

Our Naturall Plan

Center Parcs houdt ook rekening met de natuur. De parken zijn alle gelegen in bosrijke en waterrijke gebieden. Daarom heeft de keten een duurzaam beleid uitgestippeld onder de benaming 'Our Naturall Plan'. In de Aqua Mundo en Market Dome vind je palmen en andere tropische bomen terug die gered werden van de kap. In hun land van herkomst moesten de meeste van deze bomen verdwijnen omwille van de steeds uitbreidende bebouwing. Vele van de exotische dieren die illegaal werden ingevoerd en in beslag werden genomen, vonden een tweede thuis in de Market Dome. Denk maar aan de prachtige ara's en andere tropische vogels. Center Parcs werkt ook samen met het Wereldnatuurfonds en de Missing Chapter Foundation. Lees er alles over in de nieuwe brochure van Center Parcs!

Center Parcs is er voor iedereen, van jong tot oud

Het maakt niet uit of je met een baby, met kinderen, met tieners of gewoon met zijn tweetjes op vakantie gaat bij Center Parcs. De parken heten iedereen welkom, van jong tot oud. Aan alle leeftijden heeft de keten gedacht. Voor baby's staan in de cottages babystoelen en kinderbedjes klaar. In de restaurants kun je gebruikmaken van flessenwarmers en gratis babyvoeding. In de Aqua Mundo vind je ruime gezinskleedkamers en verschoningsfaciliteiten. De wat oudere kinderen kunnen hun hart ophalen in de glijbanen en andere attracties van de Aqua Mundo. Ook in de overdekte speelwerelden en buitenspeeltuinen kunnen je kinderen zich uitleven. En waarom niet even tennissen of bowlen met papa en mama? Bovendien staat het animatieteam van Center Parcs klaar om je kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Tieners komen eveneens aan hun trekken tijdens een verblijf in één van de parken. Lekker stoer doen in de wildwaterbaan, op de ZipWire of op het sportveld. 's Avonds met vrienden deelnemen aan een Pool Party... wat wil een tiener nog meer? Center Parcs brengt op die manier het gezin bij elkaar en bezorgt iedereen een vakantie om nooit te vergeten. Bekijk de nieuwe brochure en ontdek de mogelijkheden voor heel het gezin!

Lees alles over de parken van Center Parcs

In de nieuwe brochure vind je een gedetailleerde beschrijving van de 21 parken die Center Parcs rijk is. De meeste daarvan bevinden zich in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk kun je een park uitkiezen. Per park vind je in de brochure een overzicht van alle faciliteiten en attracties die aanwezig zijn. Wil je direct de brochure online bekijken? Of gratis op laten sturen. Bekijk dan de brochurepagina bij Center Parcs.

Deze website gebruikt cookies, meer info