Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Nieuw bij Center Parcs: Aquapark Splash op Port Zélande

Nieuw bij Center Parcs: Aquapark Splash op Port Zélande

Waterratten opgelet: Center Parcs Port Zélande introduceert Aquapark Splash. Een waterpark waar jong en oud geniet van de leukste waterattracties op een ondiep stuk open water van het Grevelingenmeer. Het parcours bestaat uit maar liefst 48 opblaasbare attracties. Klimmen, klauteren, springen, glijden en vooral heel veel waterpret staat er bij Aquapark Splash op het programma. Het waterpark is de gehele zomerperiode geopend en biedt verkoeling, maar vooral plezier, voor jong en oud.
Bekijk alvast foto's van Aquapark Splash

Aquapark Splash: veilig spelen op het water

Het meest fijne aan Aquapark Splash in Port Zélande is dat het parcours op een ondiep water is aangelegd. Dat betekent dat kinderen veilig spelen en direct staan als ze van een attractie afglijden. Ook biedt het veiligheid voor kleinere kinderen. Daarnaast is er de hele dag toezicht van meerdere toezichthouders. Papa’s, mama’s, oma’s, opa’s, ooms en tantes mogen gewoon meedoen natuurlijk. Doe een wedstrijdje met de kinderen wie bijvoorbeeld het eerst boven is of alle attracties van het 48 meter lange parcours als eerste heeft overwonnen. Wil je de kinderen alleen laten spelen? Dat kan. Neem plaats op het terras en geniet van een kopje koffie, terwijl de kinderen hun gang gaan. Het terras geeft je een goed overzicht op Aquapark Splash. Kinderen dienen overigens wel in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A om het park te mogen betreden.

Aquapark Splash, net als in Hellevoetsluis

Aquapark Splash in Port Zélande is het zusje van Aquapark Splash in Hellevoetsluis. Alleen kun je in Hellevoetsluis niet blijven slapen en de volgende dag weer volop genieten van de opblaasbare attracties met trampolines, glijbanen en meer. In Port Zélande blijf je wel slapen en geef je je kinderen – en jezelf – een geweldige vakantie vol waterpret.

Heerlijke vakantie op Centerparcs Port Zélande

Port Zélande ligt in het mooie Zeeland aan een breed stuk strand. Ook ligt het park direct aan het Grevelingenmeer. Spelen en sporten in en om het water is hier heel leuk om te doen. Ontdek de onderwaterwereld en ga mee duiken in zee. Stap op een surfboard of ga lekker varen op het meer. Het hele jaar door zwem je in het indoor Aqua Mundo zwemparadijs. Daarnaast is er een spectaculaire Adventure Factory waar je na het zwemmen in het zwembad of het Aquapark Splash een rondje gaat bowlen of indoor mini-golfen. De vernieuwde cottages bieden veel comfort. Geniet van een heerlijk vakantiepark in Zeeland, met heel veel waterpret voor het hele gezin.

Deze website gebruikt cookies, meer info