☰ Menu
 
 

Baby geboren in Center Parcs De Eemhof

Baby geboren in Center Parcs De Eemhof

Wat voor huisje kies je als je op vakantie gaat naar een vakantiepark? Die vraag hebben Tim en Gaby Reesink zichzelf wellicht ook gesteld, gelukkig kozen ze voor deze luxe cottage op Center Parcs De Eemhof, voorzien van sauna. Later bleek dat de sauna geen overbodige luxe was, maar dat hun pasgeboren baby hierin vlak na de geboren warm gehouden kon worden.

Baby geboren op Center Parcs De Eemhof

Best een bijzonder verhaal. Tim en Gaby Reesink waren op vakantie naar Center Parcs De Eemhof. Gaby was dan wel in verwachting, maar het kindje zou nog enige tijd op zich laten wachten. Plotseling begonnen echter de persweeën en kwam de bevalling van Gaby geheel onverwacht. Gelukkig begreep verloskundige Marianne dat ze snel moest handelen. Ze ging dan ook met piepende banden richting De Eemhof en bracht de kleine Arthur gezond en drie weken te vroeg ter wereld.

Nadeel was dat de bevalling totaal nog niet was voorbereid en het kindje na de bevalling warm gehouden moest worden. Gelukkig was de luxe cottage voorzien van een sauna, vader Tim zette snel de sauna aan en Marianne ging met de pasgeboren Arthur de sauna in. Na een kwartiertje bleek gelukkig alles in orde en mogen we Tim en Gaby feliciteren met hun kerngezonde zoon Arthur.

Tip: Bekijk de cottage waar de baby werd geboren

Voordelig boeken bij Center Parcs

Wil je ook lekker een weekendje of langer naar bijvoorbeeld Center Parcs De Eemhof. Goed nieuws! Je kan momenteel lekker voordelig boeken, dankzij de Center Parcs Bungalowrace. Daarnaast kun je ook gebruik maken van andere Center Parcs acties die zonder meer de moeite waard zijn. Mocht je ook naar 1 van de Center Parcs parken gaan? We wensen we je een ontspannen vakantie toe!

Bron: RTL Nieuws

Deze website gebruikt cookies, meer info