☰ Menu
 
 

De Birdies van Center Parcs, wat betekenen de Birdies?

De Birdies van Center Parcs, wat betekenen de Birdies?

Wat is de betekenis van de Center Parcs Birdies? Center Parcs classificeert haar parken met birdies. Hoe meer birdies, hoe meer er te doen is. Je kunt bij Center Parcs kiezen uit parken met 3,4 of 5 birdies. Ben je echt op zoek naar een belevenis, dan bieden de 5 birdies parken de garantie dat er echt heel veel te doen is op het park. Natuurlijk is ook op Center Parcs parken met 3 birdies veel te beleven, maar deze parken zijn wel wat minder spectaculair dan de parken met 3 en 4 birdies.

De Center Parcs 3-Birdies parken

Een vakantiepark met een quotering van drie birdies is ideaal voor de vakantieganger die houdt van kleinere parken. Deze zijn de perfecte plaats voor wie rustig wil ontspannen en genieten van de typische Center Parcs ervaring. Deze 3-Birdies parken zijn een goede keuze voor wie een gezellig avondje uit wil in de Market Dome voor een hapje en een drankje of de omgeving wil verkennen. Daarnaast kan je leren golfen op de Academy of baantjes trekken in het subtropische zwembad Aqua Mundo(m.u.v. Parc Sandur). Voor de kinderen zijn de vele waterglijbanen een garantie voor een namiddagje zwemplezier. Deze vakantieparken zijn een goede keuze voor families met kleine kinderen gezien de vele activiteiten die op de jongsten zijn gericht. Zo kunnen ze een hele namiddag dollen met Orry tijdens een van de kindervoorstellingen, een bezoek brengen aan de kinderboerderij of een partijtje bowlen.

Bekijk alle 3 birdies parken bij Center Parcs

4 Center Parcs Birdies maakt het nog leuker

Vakantieparken van Center Parcs die genoteerd staan met een score van vier birdies vullen het aanbod van de vakantieparken met drie birdies aan. Een 4-Birdies park is gericht op vakantiegangers die hun vakantie willen doorbrengen in een gemoedelijk park waar entertainment voor jong en oud is voorzien. De wildwaterbaan en spannende glijbanen in de Aqua Mundo zijn een garantie voor waterpret. Wie niet genoeg krijgt van de spannende activiteiten kan zich wagen aan het High Adventure-klimparcours of de Zip Wire. De allerstoerste kinderen verleggen hun grenzen dan weer met de Cool Factor-activiteiten. De vele kindercottages zijn voorzien van hun eigen speelkamer waardoor je niet noodzakelijk de deur uit moet om je kids te entertainen. Wie zelf live-entertainment wil heeft een waaier aan mogelijkheden in de restaurants in de Market Dome. In het Meerdal en de Huttenheugte kun je genieten van interessante aanbiedingen met de nabijgelegen attractieparken.

Bekijk alle 4 birdies parken bij Center Parcs

5-Birdies, de topparken van Center Parcs

Wie op zoek is naar de ultieme Center Parcs-ervaring kan terecht in de parken met vijf birdies. Deze hebben het meest uitgebreide aanbod wat activiteiten en entertainment betreft. Niet alleen kan je genieten van de verschillende activiteiten en faciliteiten die je in de 3- en 4-Birdies vindt, maar je vindt er de allertofste en snelste waterglijbanen in de Aqua Mundo. Ook wat accommodaties betreft kun je er op een iets bijzondere manier verblijven. Zo zijn er naast gewone cottages op sommige parken ook nog woonboten en boomhuizen om je een uniek verblijf te bezorgen. Voor de kinderen is er ook enorm veel te doen op de parken. Op de 5 birdies parken zijn er indoor speeltuinen en vele andere activiteiten te vinden. Jongeren kunnen lekker chillen bij de HangOuts waar ze een potje interactief voetbal kunnen spelen of de beste muziek kunnen draaien met de DJ Booth. Volwassenen zullen zich dan eerder verheugen op het live-entertainment met zangers en dansers in de Market Dome ofde gezellige Family Quiz. En als dat nog niet genoeg is, dan zijn er nog ook nog de massages, sauna\'s, Turkse stoombaden, diverse lichaamsbehandelingen en heel veel meer in de wellness afdelingen van de diverse Center Parcs parken.

Bekijk alle 7 birdies parken bij Center Parcs

Deze website gebruikt cookies, meer info