ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs

Park in het kort

Een Aqua Mundo voorzien van vrijwel alles waar je van droomt. Een Monkey Splash, snorkelbad, wildwaterbaan en nog heel veel meer. Daarnaast is ook de wellnessliefhebber hier op zijn plaats, Center Parcs De Vossemeren is namelijk voorzien van een Nature & Spa. Je kan hier terecht voor schoonheidsbehandelingen, massages en naast een uitgebreid sauna aanbod is er ook nog een Floating Room. In de Market Dome vind je diverse restaurants, een supermarkt en heel veel gezelligheid. Qua cottages typisch Center Parcs met wel de luxe Premium en VIP exemplaren. Kortom: Een zeer uitgebreid 5 birdies park. Wil je echt even wat meer op het gebied van faciliteiten en activiteiten een zeer goede keuze.
Uitgebreide info ↓

  • Prachtige ligging tussen 2 grote meren
  • Bomvol met faciliteiten, zoals de Aqua Mundo en de indoorspeelwereld
  • De Vossemeren biedt erg veel watersportmogelijkheden

Beste aanbieder:

De meeste bezoekers boeken Center Parcs De Vossemeren bij:

Luxe Center Parcs vakantiepark in België

Ben je op zoek naar een vakantiepark vol luxe? Dan is Center Parcs De Vossemeren precies wat je zoekt. Het vakantiepark beschikt over alles wat je nodig hebt om even lekker tot rust te komen en ook voor de kinderen is er genoeg te doen. De Vossemeren kun je vinden in Vlaanderen en ligt niet ver van de grens België-Nederland.

Compleet vernieuwde cottages

De Vossemeren beschikt over compleet vernieuwde cottages. Je kunt kiezen voor een comfort cottage. Deze bungalows bieden wel veel comfort, maar zijn niet uitgerust met allerlei extra's. Wil je liever in een luxere cottage verblijven? Kies dan voor de Premium, of de VIP. De Premium heeft bijvoorbeeld een extra tv op de slaapkamer en de VIP biedt daarnaast ook nog eens een privé sauna.

De Aqua Mundo op De Vossemeren

Deze Aqua Mundo is een enorm uitgebreide. Je vindt hier dan ook van alles, zoals: Monkey Splash, een koraalbad, snorkelen tussen de exotische vissen en heel veel andere spectaculaire water attracties. Erg leuk in de Aqua Mundo van De Vossemeren is dat je een rondleiding kan krijgen door de machinekamer van het zwembad. Misschien iets dat je altijd al hebt willen zien.

Sauna & Wellness op dit Belgische vakantiepark

De Vossemeren beschikt over uitgebreide sauna & wellness faciliteiten, waardoor je tijdens je vakantie op dit prachtige vakantiepark heerlijk kunt ontspannen. Naast genieten van de sauna en het turks stoombad, kun je hier ook gebruik maken van de floating room. Hier kun je gewichtloos drijven op zeer zout water. Daarnaast zijn er diverse massages beschikbaar, zodat je het vakantiegevoel helemaal compleet kan maken.

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs De Vossemeren

Via onze website houden we je altijd op de hoogte van de beste kortingen en aanbiedingen voor Center Parcs De Vossemeren. Vergelijk alle aanbieders die we voor dit schitterende vakantiepark hebben geselecteerd. Zo weet je zeker dat de De Vossemeren boekt voor de allerlaagste prijs.

(Laatst bijgewerkt op: 23-02-2018)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding