Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Erperheide

Peer, Vlaanderen

Center Parcs

Park in het kort


  • Subtropische waterpret en boswandelingen
  • Avontuurlijke familievakanties
  • Ontspanning en plezier in de natuur

Erperheide is een erg kindvriendelijk vakantiepark. Je kinderen kunnen zich er de hele vakantie enorm vermaken in o.a. BALUBA. De unieke speelplek voor kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast is er natuurlijk de Aqua Mundo, zoals je gewend bent op een park van Center Parcs. Hier kunnen de kinderen urenlang in het water spelen, maar ook voor ouders biedt het zwembad genoeg vermaak met o.a. de sauna, het turks stoombad en ook is er de mogelijkheid om een heerlijke massage te nemen. Genoeg mogelijkheden om er heel wat vakantieuurtjes door te brengen. Zijn de kinderen het spelen even zat? Geen probleem. Op Center Parcs Erperheide is ook nog een kinderboerderij. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Erperheide Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Gezin glijd in de wildwater baan

Kindervriendelijk vakantiepark van Center Parcs in België

Erperheide is een erg kindvriendelijk vakantiepark. Je kinderen kunnen zich er de hele vakantie enorm vermaken in o.a. BALUBA. De unieke speelplek voor kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast is er natuurlijk de Aqua Mundo, zoals je gewend bent op een park van Center Parcs. Hier kunnen de kinderen urenlang in het water spelen, maar ook voor ouders biedt het zwembad genoeg vermaak met o.a. de sauna, het turks stoombad en ook is er de mogelijkheid om een heerlijke massage te nemen. Genoeg mogelijkheden om er heel wat vakantieuurtjes door te brengen. Zijn de kinderen het spelen even zat? Geen probleem. Op Center Parcs Erperheide is ook nog een kinderboerderij.

Stel zwemt in het aqua mundo

Subtropische zwembad en meer

Zoals gewoonlijk op de parken van Center Parcs, biedt ook Erperheide enorm veel faciliteiten. Zo zijn er de Big Swing, High Adventure en de Cool Factor Mission. Ook in de omgeving van Vakantiepark Erperheide is enorm veel te beleven. Het park is namelijk gelegen in het prachtige gebied de Limburgse Kempen. Dit gebied is 1 van de mooiste natuurgebieden van Europa.

Keuken in de luxe Cottage

Geschakelde bungalows en appartementen in Comfort VIP en Premium

De bungalows en appartementen bieden plaats aan 4 t/m 8 personen. Vanuit je accommodatie heb je directe toegang tot de natuur en parkfaciliteiten zoals het subtropische zwembad. Het groene landschap zichtbaar vanuit de ruime woonkamers en privéterrassen nodigt uit tot buiten eten en avonden onder de sterren, terwijl de diversiteit in stijlen en groottes ervoor zorgt dat er voor iedereen een perfecte match is.

Bekijk alle bungalows
Gezin zit buiten in de natuur

Verken Nationaal Park De Hoge Kempen

Als een juweel omringd door de uitgestrekte bossen en waterpartijen, biedt dit park een perfecte balans tussen activiteit en ontspanning. Het park ligt in de nabijheid van Nationaal Park De Hoge Kempen, waardoor gasten direct toegang hebben tot uitgestrekte natuurgebieden voor wandelingen, fietstochten en het spotten van flora en fauna. De omgeving nodigt uit tot talloze buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en het observeren van wilde dieren, waardoor elke dag een nieuw avontuur is. Dit alles maakt Erperheide de ideale bestemming voor iedereen die verlangt naar een vakantie die zowel de rust van de natuur biedt als de opwinding van ontdekking, ideaal voor gezinnen, vriendengroepen en koppels.

Tips in de omgeving
Man en vrouw in sauna bij cottage

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs Erperheide

Voor Center Parcs Erperheide hebben we de beste aanbieders geselecteerd. Vergelijk voordat je boekt eerst even de prijzen van deze aanbieders. Soms zitten er behoorlijke verschillen tussen. Op deze manier weet je zeker dat je Bungalowpark Erperheide altijd boekt voor de laagste prijs.

Reviews

8.9

Anneke
14-09-2017

heel fijne vakantie

Het was een heel leuke vakantie met de kindjes, heel kindvriendelijk veel activiteiten , ons huisje was rustig gelegen en heel proper. Een nadeel vondt ik het meertje, dat was nergens afgemaakt en vindt ik vrij gevaarlijk met kleine kinderen, en er zou misschien controle moeten komen op de auto's die blijven staan voor de huisjes, daardoor konden we een tijd heel erg moeilijk met de buggy naar ons huisje geraken omdat die in de weg stond. we hadden ook een gourmet besteld en dat was echt super!

8.7

Bas Pelle
05-09-2017

Leuke week weg

Uitstekend genoten. Ook bij slechter weer geweldige accomodatie om met de kinderen te genieten van een leuke vakantie.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info