☰ Menu
 
 

Sunparks Kempense Meren

Sunparks

Park in het kort


Wil je een vakantiepark in het natuurgebied de Kempense meren online boeken? Dan Sunparks Kempense Meren een uitstekende keuze. Een vakantiepark met een schitterende ligging, met alles erop en eraan. Zowel het vakantiepark, als de omgeving bieden enorm veel vermaak voor jong en oud. Lees uitgebreide omschrijving.

Sunparks Kempense Meren Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Sunparks Kempense Meren online boeken

Wil je een vakantiepark in het natuurgebied de Kempense meren online boeken? Dan Sunparks Kempense Meren een uitstekende keuze. Een vakantiepark met een schitterende ligging, met alles erop en eraan. Zowel het vakantiepark, als de omgeving bieden enorm veel vermaak voor jong en oud.

Zwembad, sauna en hamam

Vakantiepark de Kempense Meren biedt erg veel mogelijkheden voor waterpret en ontspanning. Zo vind je in de Aquafun o.a. de Black Hole Glijbaan, stroomversnellingsparcour, het Aqua café, een verwarmd buitenbad en een erg compleet wellness centre, dat is uitgerust met diverse sauna's, een turks stoombad, solarium en de mogelijkheid om diverse lichaamsbehandelingen te nemen.

Bungalows op Sunparks Kempense Meren

Je kan op Sunparks Kempense Meren kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden om te verblijven, namelijk een Exclusive vakantiehuis, Select vakantiehuis, of een Hotel vakantiehuis. De laatste is speciaal voor 2 personen, de bungalows zijn er van 2 t/m 10 personen. Verblijven op Sunparks Kempense Meren is met deze vakantiehuizen erg comfortabel.

Kortingen en aanbiedingen Sunparks Kempense Meren

Boek Sunparks Kempense Meren voor de laagste prijs door de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken. Ook kun je altijd even kijken bij het last minute aanbod van Sunparks. Hier zijn regelmatig zeer aantrekkelijk aanbiedingen te vinden. We hopen dat je een prettige vakantie zult hebben op vakantiepark Sunparks Kempense Meren.

Deze website gebruikt cookies, meer info