☰ Menu
 
 

Sunparks Kempense Meren

Mol, Vlaanderen

Sunparks

Park in het kort


De Aquafun, het subtropische zwembad van Sunparks Kempense Meren is het meest opvallende van dit park. Maar laten we niet vergeten om het ook eens over de omgeving te hebben. Deze is werkelijk prachtig en heeft zeker bij mooi weer veel te bieden. Ook op het gebied van kinderactiviteiten is dit park trouwens zeer hoog aangeschreven. Daarnaast vind je hier ook veel horeca gelegenheden en wellness voorzieningen. De bungalows zijn behoorlijk ruim en staan garant voor een comfortabel verblijf. Lees uitgebreide omschrijving.

Sunparks Kempense Meren Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Het terras van 1 van de rstaurants

Sunparks Kempense Meren in Belgiƫ

Veel faciliteiten en een fantastische ligging. Dit is wat je mag verwachten van Sunparks Kempense Meren. Populairste aan het park is natuurlijk het prachtige subtropische zwembad. Echter is dit niet het enige dat dit park te bieden heeft. De horeca voorzieningen zijn enorm. Ook zijn er tal van kinderactiviteiten en wellness faciliteiten. De bungalows zijn behoorlijk ruim en bieden plaats aan 2 t/m 12 personen.

Beleef een hoop waterpret in het zwembad

Zwembad, sauna en hamam

Klapstuk van het park is de Aquafun. Het subtropische zwembad van Kempense Meren. Je vindt hier naast een binnenbad een verwarmd buitenbad, glijbanen, waaronder een echte Black Hole glijbaan, een jacuzzi, een kinderbad, solarium en Turks stoombad. Wil je het echt spectaculair maken, probeer dan de wildwaterbaan. Tevens vind je op het park ook een aantal restaurants, wellness faciliteiten, winkels en enorm voor kinderactiviteiten. Kortom: Sunparks Kempense Meren is een park waar vervelen vrijwel onmogelijk is.

Sunparks Kempense Meren in bosrijke natuur

Ruime vakantiehuizen voor 2 t/m 12 personen

Qua luxe niveau kun je kiezen voor verschillende soorten vakantiehuizen. Het eenvoudigste model is Select. Hier vind je alle basiscomfort en zelfs meer dan dat. In de 'Exclusive' exemplaren vind je onder meer een prima sauna en worden de bedden opgemaakt bij aankomst. Opvallend aan de bungalows is de ruime en comfortabele woonkamer.

Bekijk alle bungalows
Kinderen spelen op het strand gelegen aan het park

Kortingen en aanbiedingen Sunparks Kempense Meren

Boek Sunparks Kempense Meren voor de laagste prijs door de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken. Hier zijn regelmatig zeer aantrekkelijk aanbiedingen te vinden. Houdt wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. We hopen dat je een prettige vakantie zult hebben op vakantiepark Sunparks Kempense Meren.

Deze website gebruikt cookies, meer info