☰ Menu
 
 

Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs

Park in het kort


Park Zandvoort gelegen in Zandvoort zorgt voor amusement, genot en rust en dit vind je allemaal tussen het zand en de duinen. Het is één van de mooiste badplaatsen aan de Nederlandse Noodzeekust. Het weer speelt geen rol tijdens je vakantie, want ook wanneer het even regent, vermaak je je prima in de overdekte Beach Factory. In de zomermaanden lekker in de zoute zee zwemmen of toch liever kiezen voor het subtropische zoete Aqua Mundo met een 25 meter bad? Een dagje lekker winkelen in Haarlem behoort ook tot de mogelijkheden, kortom er is voor iedereen wat te doen in en rondom Park Zandvoort. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Park Zandvoort Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Center Parcs Park Zandvoort

Park Zandvoort gelegen in Zandvoort zorgt voor amusement, genot en rust en dit vind je allemaal tussen het zand en de duinen. Het is één van de mooiste badplaatsen aan de Nederlandse Noodzeekust. Het weer speelt geen rol tijdens je vakantie, want ook wanneer het even regent, vermaak je je prima in de overdekte Beach Factory. In de zomermaanden lekker in de zoute zee zwemmen of toch liever kiezen voor het subtropische zoete Aqua Mundo met een 25 meter bad? Een dagje lekker winkelen in Haarlem behoort ook tot de mogelijkheden, kortom er is voor iedereen wat te doen in en rondom Park Zandvoort.

Faciliteiten Park Zandvoort

Als je voor Park Zandvoort kiest, dan verblijf je in een cottage of een hotelkamer voor twee personen. Deze locatie ligt tussen de duinen dicht bij de zee. Je kunt hierdoor het vakantiegevoel meteen opsnuiven. In de maanden juli tot en met september kun je gebruik maken van de pop-up bar. Hier vind je heerlijke Amerikaanse gerechten, lekkere drankjes en een zomerse sfeer.

Kortingen en aanbiedingen Center Parcs Park Zandvoort

Heerlijk genieten in Park Zandvoort, vlakbij het strand. Dit is voor het hele gezin een mooie vakantie om naar uit te kijken. Wil je ook gebruik maken van de beste aanbieding voor Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort Nederland? Vergelijk hier dan nu de aanbiedingen met elkaar. Je kunt gegarandeerd voor een lage prijs genieten van een heerlijke vakantie, ook lastminute boeken is mogelijk voor een lage prijs. Geniet van je vakantie, veel plezier! 

Reviews

7.7

Nita Bihari
01-11-2018

Super weekendje zandvoort

Mooi park..veel te doen..zwemmen..lekker eten..shoppen.wandelen in de duinen..strand wandeling.zonsondergang..veel te doen in park en omgeving..super top vakantie gehad

8.1

A.L. Bod
22-03-2017

Heerlijk uitwaaien!

Echt even een paar daagjes er tussen uit. Lekker genieten van zon, zee en heerlijk zwembad. Veel gewandeld en lekker gegeten. Komen zeker een keertje terug.

8.1

Esther Haagmans
13-11-2014

Leuk park, met leuke huisjes

We zijn hier 2 keer op vakantie geweest en hebben het erg goed naar ons zin gehad. Zeker de moeite waard om hier eens terug te komen. Vooral mijn man vond de ligging erg goed, want het park ligt vlakbij het circuit van Zandvoort.

Deze website gebruikt cookies, meer info