☰ Menu
 
 

Center Parcs Park Bostalsee

Center Parcs

Park in het kort


Park Bostalsee is de nieuwste Duitse telg uit de familie van Center Parcs. Het is dan ook een erg modern park waar dan ook werkelijk alles van topniveau is. Bijvoorbeeld de cottages. Deze bieden plaats aan 2 t/m 10 personen en zijn beschikbaar in diverse luxeniveaus, waarbij de meest luxe bungalows voorzien in o.a. een luxe badkamer, voorzien van infraroodsauna, een bad met whirpoolfunctie en een regendouche. Park Bostalsee heeft een erg mooie ligging in het natuurpark Saar-Hunsrück. Middenin dit natuurgebied vind je het stuwmeer waarnaar dit park is vernoemd de Bostalsee. De waterkwaliteit van dit stuwmeer is erg goed, waardoor dit stuwmeer diverse mogelijkheden biedt voor ontspanning en activiteiten. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Park Bostalsee Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Center Parcs Park Bostalsee in Duitsland

Park Bostalsee is de nieuwste Duitse telg uit de familie van Center Parcs. Het is dan ook een erg modern park waar dan ook werkelijk alles van topniveau is. Bijvoorbeeld de cottages. Deze bieden plaats aan 2 t/m 10 personen en zijn beschikbaar in diverse luxeniveaus, waarbij de meest luxe bungalows voorzien in o.a. een luxe badkamer, voorzien van infraroodsauna, een bad met whirpoolfunctie en een regendouche. Park Bostalsee heeft een erg mooie ligging in het natuurpark Saar-Hunsrück. Middenin dit natuurgebied vind je het stuwmeer waarnaar dit park is vernoemd de Bostalsee. De waterkwaliteit van dit stuwmeer is erg goed, waardoor dit stuwmeer diverse mogelijkheden biedt voor ontspanning en activiteiten.

Faciliteiten op Center Parcs Park Bostalsee

Park Bostalsee krijgt van Center Parcs zelf 4 sterren. Maximaal kan een park 5 sterren krijgen. Het park is dan ook voorzien van diverse faciliteiten die dan ook erg goed zijn uitgevoerd. Zo vind je er uiteraard een Aqua Mundo met maar liefst 3 glijbanen, waarvan de langste 130 meter is. Daarnaast biedt ook het Water Playhouse met zijn 7 verdiepingen, 4 glijbanen, fonteinen, sproeiers en kleine watervallen heel erg veel vermaak en kun je in je zwemkleding een drankje nemen in het Aqua Café. Op het gebied van Wellness kun je op Park Bostalsee terecht voor diverse massages en gezichtsbehandelingen. Uiteraard zijn er ook enorm veel mogelijkheden voor watersporters.

Park Bostalsee boeken met korting

Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen en kortingen voor Park Bostalsee, dan kun je deze redelijk eenvoudig vinden. Allereerst: Check de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders door te klikken op de logo's. Je wordt dan doorgeschakeld naar hun website, waar je direct de actuele prijzen voor Park Bostalsee kunt vinden. Ook kun je even onze Center Parcs acties- en aanbiedingenpagina checken. Je weet dan direct of er een actie is, waar jij je voordeel mee kunt doen.

Reviews

8.6

Fam. De Vries
04-02-2017

Wat een toppark!

Laatst hier verbleven en wat een toppark. Er is hier zo enorm veel te doen. De kinderen hebben het hartstikke naar hun zin gehad en wilden niet meer naar huis. Ook voor ons een erg fijn park, de cottage was erg fijn, dit komen we weleens anders tegen en ook de Aqua Mundo was voor ons heel erg genieten. Misschien gaan we hier nog weleens heen. Center Parcs is in ieder geval in Duitsland goed bezig!

Deze website gebruikt cookies, meer info