☰ Menu
 
 

Vakantiepark Eurostrand

Park in het kort


Een verblijf op bungalowpark Eurostrand is echt genieten met het comfort en luxe wat je na een jaar werken wilt hebben. Je hoeft niet eens weg van het park! Het ruim opgezette zwembad, de uitgebreide sauna- en wellnessvoorzieningen en de vele sportfaciliteiten, zoals minigolf en fietsverhuur zorgen voor een heerlijke vakantie. Het park ligt aan de Moezel, in een van de grootste wijnbouwgebieden van Duitsland. Dat alles gecombineerd met in de directe omgeving prachtige landschappen, mooie uitzichten en natuurlijk Trier. De oudste stad van Duitsland. En als dat nog niet genoeg is? Luxemburg en Frankrijk liggen direct om de hoek. Vertier is er verder voldoende in de cocktailbar en met een gevarieerde recreatie programma in het theater op het park. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Eurostrand Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Eurostrand in Leiwen Duitsland

Een verblijf op bungalowpark Eurostrand is echt genieten met het comfort en luxe wat je na een jaar werken wilt hebben. Je hoeft niet eens weg van het park! Het ruim opgezette zwembad, de uitgebreide sauna- en wellnessvoorzieningen en de vele sportfaciliteiten, zoals minigolf en fietsverhuur zorgen voor een heerlijke vakantie. Het park ligt aan de Moezel, in een van de grootste wijnbouwgebieden van Duitsland. Dat alles gecombineerd met in de directe omgeving prachtige landschappen, mooie uitzichten en natuurlijk Trier. De oudste stad van Duitsland. En als dat nog niet genoeg is? Luxemburg en Frankrijk liggen direct om de hoek. Vertier is er verder voldoende in de cocktailbar en met een gevarieerde recreatie programma in het theater op het park.

Kortingen en aanbiedingen voor bungalowpark Eurostrand Leiwen Duitsland

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor Vakantiepark Eurostrand in Leiwen Duitsland? Vergelijk dan de aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark. Hierdoor boek je Vakantiepark Eurostrand gegarandeerd voor de laagste prijs. We hopen dan je een prettig verblijf zult hebben in Leiwen. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor Vakantiepark Eurostrand Klik en vergelijk.

Deze website gebruikt cookies, meer info