Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vakantiepark Felsenhof

Park in het kort


Middenin de vulkaaneifel tussen en vele kratermeren ligt het rustieke en natuurlijke bungalowpark Felsenhof. Voor de kinderen heeft het vakantiepark een enthousiast animatieteam die kinderen de hele dag kan vermaken. Zij bieden de kinderen een uitgebreid en gevarieerd recreatie programma. Van gezellige spelletjes uurtjes tot complete thema dagen. Alles om jou kinderen de vakantie te geven om nooit te vergeten. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Felsenhof Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Felsenhof Gerolstein Duitsland

Middenin de vulkaaneifel tussen en vele kratermeren ligt het rustieke en natuurlijke bungalowpark Felsenhof. Voor de kinderen heeft het vakantiepark een enthousiast animatieteam die kinderen de hele dag kan vermaken. Zij bieden de kinderen een uitgebreid en gevarieerd recreatie programma. Van gezellige spelletjes uurtjes tot complete thema dagen. Alles om jou kinderen de vakantie te geven om nooit te vergeten.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op bungalowpark Felsenhof

Er zijn diverse diepe kratermeren, 'Maare' genoemd die in de vulkaantijd zijn ontstaan. Deze meren worden wel de ogen van de Eifel genoemd en zijn een oase voor natuurliefhebbers, wandelaars en waterrecreanten. De 'hohe acht', de hoogste berg (747 meter) in de Eifel, is een bezoek meer dan waard. Vanaf dit punt heb je een fantastisch uitzicht over de gehele Eifel met zijn uitgestrekte bossen, rotspartijen, fossiele vindplaatsen, wildparken, schilderachtige stadjes en eeuwenoude burchten.

Kortingen en aanbiedingen voor vakantiepark Felsenhof in Gerolstein Duitsland

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor bungalow Felsenhof in Gerolstein Duitsland? Vergelijk dan de aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark. Hierdoor boek je Vakantiepark Felsenhof gegarandeerd voor de laagste prijs. We hopen dan je een prettig verblijf zult hebben in Gerolstein! Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor Vakantiepark Felsenhof Klik en vergelijk.

Deze website gebruikt cookies, meer info