☰ Menu
 
 

Center Parcs Park Eifel

Center Parcs

Park in het kort


De vulkanische Eifelstreek, daar kun je Center Parcs Park Eifel vinden. Een omgeving waar de natuur ontzettend veel te bieden heeft, waardoor je eigenlijk bijna zou vergeten dat er op een gemiddeld Center Parcs park binnen ook enorm veel te doen is. Zo is dat uiteraard ook op Park Eifel. Zowel voor kinderen, als voor volwassenen is hier erg veel te doen, met een uitgebreide Aqua Mundo, waar je je direct waant in tropische sferen, maar ook kun je heerlijk ontspannen in de sauna en je vervolgens laten verwennen met een heerlijke massage. Sportliefhebbers komen hier ook aan hun trekken, met niet alleen een tennisbaan, squashbaan en een midgetgolfbaan, maar er is nog veel meer te vinden op dit uitgebreide vakantiepark van Center Parcs. S'avonds geen zin om te koken? Ga dan heerlijk uit eten in 1 van de restaurants op het park en kies een menu met dagverse producten. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Park Eifel Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Center Parcs Eifel aan de Eifel bij Koblez in Duitsland

De vulkanische Eifelstreek, daar kun je Center Parcs Park Eifel vinden. Een omgeving waar de natuur ontzettend veel te bieden heeft, waardoor je eigenlijk bijna zou vergeten dat er op een gemiddeld Center Parcs park binnen ook enorm veel te doen is. Zo is dat uiteraard ook op Park Eifel. Zowel voor kinderen, als voor volwassenen is hier erg veel te doen, met een uitgebreide Aqua Mundo, waar je je direct waant in tropische sferen, maar ook kun je heerlijk ontspannen in de sauna en je vervolgens laten verwennen met een heerlijke massage. Sportliefhebbers komen hier ook aan hun trekken, met niet alleen een tennisbaan, squashbaan en een midgetgolfbaan, maar er is nog veel meer te vinden op dit uitgebreide vakantiepark van Center Parcs. S'avonds geen zin om te koken? Ga dan heerlijk uit eten in 1 van de restaurants op het park en kies een menu met dagverse producten.

Lachen met de sterren van Center Parcs, Orry en zijn vrienden

De kinderhelden Woops, Bing, Rep en Orry kun je overal in het park tegenkomen en ze halen de gekste streken uit. Bij binnenkomst in de bungalow staat er al een verrassing klaar voor de kinderen. En elke dag hebben ze wel iets leuk voor de kinderen, van disco tot rustig een verhaal voorlezen voor het slapen gaan.

Kortingen en aanbiedingen bungalowpark CenterParcs Park Eifel

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor vakantiepark CenterParcs Park Eifel in Gunderath Duitsland? Vergelijk dan de aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark. Hierdoor boek je Park Eifel gegarandeerd voor de laagste prijs. We hopen dan je een prettig verblijf zult hebben in Gunderath. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor Park Eifel Klik en vergelijk.

Deze website gebruikt cookies, meer info