Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Ferienresort Cochem

Roompot Vakanties

Park in het kort


De streek rond de Duitse Moezel is enorm populair bij zowel wijnboeren, als vakantieganger. Het is dan ook een erg mooie streek, waar je uitstekend kan genieten van rust, ruimte en natuur. Ferienresort Cochem is gelegen in deze prachtige streek. Naast wijngaarden en vakantieparken, vind je in de streek ook dierentuinen en speeltuinen. De streek rond de Moezel heeft dus voor zowel jong, als oud erg veel vakantie te bieden. Verblijven op Ferienresort Cochem kun je in 1 van de schitterende en geheel in Duitse stijl afgewerkte bungalows. Deze vakantiebungalows vind je op Vakantieresort Cochem in diverse luxe-niveaus. Opvallend detail: Vrijwel alle bungalows beschikken over 2 badkamers, verder heb je nog de meest luxe varianten die zijn voorzien van bijvoorbeeld een privé sauna en ook alle gemakken die je zou wensen in de keuken. De grootste bungalows bieden zelfs plaats aan maximaal 14 personen, dus een vakantie met de hele familie behoort op Ferienresort Cochem tot de mogelijkheden. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Ferienresort Cochem Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantieresort Cochem aan de Duitse Moezel

De streek rond de Duitse Moezel is enorm populair bij zowel wijnboeren, als vakantieganger. Het is dan ook een erg mooie streek, waar je uitstekend kan genieten van rust, ruimte en natuur. Ferienresort Cochem is gelegen in deze prachtige streek. Naast wijngaarden en vakantieparken, vind je in de streek ook dierentuinen en speeltuinen. De streek rond de Moezel heeft dus voor zowel jong, als oud erg veel vakantie te bieden. Verblijven op Ferienresort Cochem kun je in 1 van de schitterende en geheel in Duitse stijl afgewerkte bungalows. Deze vakantiebungalows vind je op Vakantieresort Cochem in diverse luxe-niveaus. Opvallend detail: Vrijwel alle bungalows beschikken over 2 badkamers, verder heb je nog de meest luxe varianten die zijn voorzien van bijvoorbeeld een privé sauna en ook alle gemakken die je zou wensen in de keuken. De grootste bungalows bieden zelfs plaats aan maximaal 14 personen, dus een vakantie met de hele familie behoort op Ferienresort Cochem tot de mogelijkheden.

Faciliteiten op Ferienresort Cochem

De inwendige mens kan op Ferienresort goed verzorgd worden, want in het centrumgebouw van dit Duitse vakantiepark van Roompot Vakanties vind je 2 restaurants, 1 is een buffet restaurant, de andere stijlvol a'la carte restaurant. Als je op het park verblijft heb je gratis toegang tot het zwembad. Dit zwembad is een binnenzwembad met een apart bad voor de kinderen. Daarnaast vind je op dit vakantiepark een snackbar, supermarkt, een recreatieprogramma voor de kinderen, bowlingbanen, een indoor-speeltuin en mocht je willen leren golfen, dan kun je hier een introductieles voor krijgen op het park. Mocht je al wat meer ervaring hebben? Uiteraard mag je dan golfen zonder instructeur.

De scherpste aanbiedingen en prijzen voor Ferienresort Cochem

Ben je op zoek naar de scherpste prijs voor dit vakantiepark aan de Duitse Moezel? Vaak boek je een heel stukje voordeliger met de Roompot Actiecode. Of check onze pagina met aanbiedingen van Roompot Vakanties. Regelmatig is er een leuke actie beschikbaar voor de Duitse Roompot parken, waar je flink je voordeel mee kan doen. Daarnaast adviseren we je even de prijzen te checken van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit park. Als je deze stappen volgt, boek je Ferienresort Cochem gegarandeerd voor de laagste prijzen en kun je voordelig je vakantie doorbrengen aan de Duitse Moezel.

Deze website gebruikt cookies, meer info