☰ Menu
 
 

Landal Mont Royal

Landal GreenParks

Park in het kort


Vakantiepark Mont Royal van Landal GreenParks is gelegen aan 1 van de bekendste rivieren van Duitsland, de Moezel. De streek waarin dit park ligt is een echte wijnstreek, er worden in de regio dan ook veel wijnfeesten gegeven. Doordat het park gelegen is op een heuvel, heb je vanaf het park een schitterend uitzicht over de omgeving. In de omgeving van Landal Mont Royal zijn er diverse mogelijkheden voor boottochten en als het echt avontuurlijk moet zijn zelfs zweefvliegen. De bungalows op het park bieden plaats aan 4 t/m 10 personen, je hebt op Mont Royal de keuze uit eenvoudige, maar confortabele bungalows, tot zeer luxe bungalows, voorzien van sauna, solarium en diverse andere luxe extra's. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Mont Royal Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Landal Mont Royal aan de Moezel in Duitsland

Vakantiepark Mont Royal van Landal GreenParks is gelegen aan 1 van de bekendste rivieren van Duitsland, de Moezel. De streek waarin dit park ligt is een echte wijnstreek, er worden in de regio dan ook veel wijnfeesten gegeven. Doordat het park gelegen is op een heuvel, heb je vanaf het park een schitterend uitzicht over de omgeving. In de omgeving van Landal Mont Royal zijn er diverse mogelijkheden voor boottochten en als het echt avontuurlijk moet zijn zelfs zweefvliegen. De bungalows op het park bieden plaats aan 4 t/m 10 personen, je hebt op Mont Royal de keuze uit eenvoudige, maar confortabele bungalows, tot zeer luxe bungalows, voorzien van sauna, solarium en diverse andere luxe extra's.

Faciliteiten op Landal Mont Royal

Landal Mont Royal beschikt over een zwembad waar je niet naartoe hoeft te gaan voor een waterspektakel, maar het is wel een mooi zwembad, dat ook nog eens is voorzien van een apart kleuterbad, een infraroodsauna en een solarium. Voor de allerkleinsten is er de Bollo Club, daarnaast vind je op Mont Royal ook nog eens een afdeling Games & Fun een dierenweide en een airtrampoline. Ook leuk zijn de dierenweide en de diverse sportieve faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft, zoals een midgetgolfbaan, diverse sportvelden en tafeltennistafels. Als je uit eten wilt gaan, hoef je het park niet af, want Landal Mont Royal is uitgerust met een restaurant en een vinotheek. Voor de snelle hap, kun je terecht bij de snackbar die je op dit Duitse bungalowpark kunt vinden.

Kortingen, aanbiedingen en actie voor Landal Mont Royal

Landal Mont Royal zo voordelig mogelijk boeken? Hiervoor zijn er een aantal mogelijkheden. Allereerst: Check of Landal GreenParks acties heeft die jouw verblijf op dit park goedkoper kunnen maken. Wij hebben deze acties altijd overzichtelijk voor je op een rijtje staan. Je kan ze vinden op onze Landal GreenParks acties- en kortingenpagina. Daarnaast kun je altijd even de prijzen vergelijken van de aanbieders die wij hebben geselecteerd voor Landal Mont Royal. Je vindt op deze manier altijd de scherpste prijs voor een verblijf op dit bungalowpark aan de Duitse Moezel.

Reviews

7.1

ajc kurvers
15-01-2017

mont royal

prima en schoon park de ligging is prima

9.9

Jan Willem van der Vijver
16-05-2016

Ongeveer 10 jaar geleden..

10 jaar geleden ben ik met mijn ouders en mijn zus naar dit park geweest. Wij hadden een huisje op de helling en we keken uit over de Moessel. Deze vakantie was erg leuk, de ligging is perfect en het ligt niet ver van Trier af, een hele mooie stad. Nu, 10 jaar later wil ik weer een huisje boeken, en mijn ervaringen delen met mijn vriendin die met mij mee gaat.

Deze website gebruikt cookies, meer info