Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Center Parcs Park De Haan

De Haan, Vlaanderen

Center Parcs
Mensen wandelen over het strand
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


Sunparks De Haan aan zee is een zeer uitgebreid vakantiepark met alles erop en eraan. Niet alleen de kinderen kunnen zich op dit vakantiepark erg goed vermaken, maar dit park biedt voor alle leeftijden genoeg activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Ben je dus op zoek naar een vakantiepark waarvan je zeker kunt zijn niet teleurgesteld te raken, dan is Sunparks De Haan aan zee een erg goed keuze. Zoals de naam van het vakantiepark trouwens al zegt, ligt het park vlakbij de Vlaamse kust. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Park De Haan Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

De vakantiehuisjes aan het water

Sunparks De Haan aan zee boeken

Center Parcs Park De Haan is een zeer uitgebreid vakantiepark met alles erop en eraan. Niet alleen de kinderen kunnen zich op dit vakantiepark erg goed vermaken, maar dit park biedt voor alle leeftijden genoeg activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Ben je dus op zoek naar een vakantiepark waarvan je zeker kunt zijn niet teleurgesteld te raken, dan is Center Parcs Park De Haan een erg goed keuze. Zoals de naam van het vakantiepark trouwens al zegt, ligt het park vlakbij de Vlaamse kust.

Kinderen spelen in de achtertuin bij 1 van de vakantiehuisjes

Luxe bungalows aan de Vlaamse kust

Op Center Parcs Park De Haan vind je erg luxe bungalows. Zo is het meest luxe type uitgerust met infrarood sauna, trendy interieur en een tweede flatscreen op de slaapkamer. De minder luxe soort heeft deze extra's niet, maar je kunt er heerlijk verblijven, want ook in deze bungalows kom je niets tekort.

Bekijk alle bungalows
Ontspan in de sauna

Sauna, zwembad en sport mogelijkheden op De Haan aan zee

Op Center Parcs Park De Haan zijn diverse mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Zo is er een squashbaan, ping pong en tennisbaan. Ontspannen kan in het uitgebreide wellness gedeelte, voorzien van sauna en turks stoombad. Het zwembad beschikt ook over alle mogelijkheden die je kan bedenken voor maximaal pret in het water. Honger gekregen? Dineren kan in het voortreffelijke rerstaurant dat je ook op dit vakantiepark van Center Parcs kan vinden.

Mensen zwemmen in het zwembad

Kortingen en aanbiedingen Sunparks De Haan aan zee

Ben je op zoek naar een aanbieding om Center Parcs Park De Haan te boeken tegen de allerlaagste prijs? Bekijk dan eens de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders en vergelijk de prijzen. Je weet dan zeker dat je dit schitterende vakantiepark aan de Vlaamse kust boekt voor de laagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info