☰ Menu
 
 

Holiday Suites De Haan

Holiday Suites
Buitenzwembad bij het appartementencomplex

Park in het kort


  • Vlakbij de Belgische kust
  • Prachtig appartementencomplex
  • Dichtbij vind je het subtropisch zwembad Aquafun

Een appartementencomplex op een bijzonder mooie plek. Het Belgische de Haan. Huur een 2 kamerappartement en ga er romantisch op uit aan de Vlaamse kust. Wat je verder nog moet doen? Genieten! Lees uitgebreide omschrijving.

Holiday Suites De Haan Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Holiday Suites De Haan, lekker romantisch aan zee

Lekker romantisch samen ertussenuit. Dan zijn er wellicht weinig betere opties, dan dit prachtige appartementencomplex. Holiday Suites De Haan, ligt vlakbij de Belgische kust in het leuke plaatsje De Haan. Een plaatsje waar enorm veel te doen, gecombineerd met dit schitterende appartement staat dit garant voor een topverblijf in deze badplaats. Waar je in ieder geval van kan profiteren: Een strand van 11 kilometer lang, meer dan 100 horecazaken, een nostalgische bioscoop en nog veel meer. Vlakbij het park vind je ook nog eens een subtropisch zwembad, er is dus genoeg te beleven in De Haan.

Kortingen en aanbiedingen Holiday Suites De Haan

Mooie appartementen in een mooie Belgische kuststad. Hoe vind je nu de beste aanbieding voor Holiday Suites De Haan? Check de acties van de door ons geselecteerde aanbieders, want soms zijn er werkelijk topaanbiedingen te vinden voor Holiday Suites De Haan. Houdt wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. We wensen je een fijn en romantisch verblijf in De Haan!

Deze website gebruikt cookies, meer info