☰ Menu
 
 

Roompot Breeduyn Village

Bredene, Vlaanderen

Roompot Vakanties

Park in het kort


  • Slechts 200 meter van de kust
  • Prachtige, luxe bungalows
  • Vlakbij veel toeristische attracties

Prachtige, luxe bungalows en slechts 200 meter van de kust. Daarnaast is er erg veel te doen in de nabije omgeving. Het Vlaamse vakantiepark Breeduyn Village biedt je een strandvakantie in luxe. In de bungalows wordt je overgoten door een weldaad aan voorzieningen. Op het park zelf zijn niet veel faciliteiten. De omgeving biedt echter wel erg veel beleving. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Breeduyn Village Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Bungalows op het park

Voor een lekkere Vlaamse strandvakantie

Gloednieuwe vakantiebungalows op slechts 200 meter van de kust. Roompot Breeduyn Village is een ideaal park als je houdt van luxe, zee en strand. Naast wat speeltuintjes, een golfbaan en een wasserette biedt het park verder geen faciliteiten, maar wel zijn de bungalows van heel hoog niveau en verblijf je aan de kust en biedt ook de omgeving erg veel mogelijkheden.

1 van de bungalows

Luxe bungalows op Roompot Breeduyn Village

De bungalows op het nieuwe Breeduyn Village behoren tot de top. De inrichting is erg modern, daarnaast bieden de bungalows erg veel ruimte. Uiteraard ontbreekt ook een prachtig terras niet. Daarnaast beschikt bij deze bungalows vrijwel iedere slaapkamer over een eigen badkamer. De bungalows bieden plaats aan 4 t/m 8 personen. Ideaal voor een lekkere, luxe strandvakantie in België!

Omgeving van het park

Omgeving, veel te doen aan de Vlaamse kust

Naast dat Breeduyn Village beschikt over een ideale strandligging, is er in de buurt erg veel te doen. Plopsaland “De Panne”, Themapark BelleWaerde, Boudewijn Seapark en Sea Life Blankenberge vind je in de regio. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de levendige deel van Vlaanderen.

Prachtige ligging aan de kust

Kortingen en aanbiedingen Breeduyn Village

Natuurlijk boek je een luxe park als Breeduyn Village het liefst voor de scherpste prijs. Ons advies: Check eerst de actuele aanbiedingen van Roompot Vakanties. Doorgaans vind je hiermee de beste aanbieding voor alle parken van Roompot. Daarnaast kun je natuurlijk ook de prijzen vergelijken van de door ons geselecteerde aanbieders. Houdt hierbij rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reservingskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een fijna vakantie op het gloednieuwe Breeduyn Village aan de Belgische kust!

Deze website gebruikt cookies, meer info