☰ Menu
 
 

Center Parcs Le Lac d'Ailette

Chamouille, Hauts-de-France

Center Parcs

Park in het kort


Weleens op 1 van de Franse parken van Center Parcs geweest? Nog niet, dan kijk je vast en zeker je ogen uit als je 1 van deze parken zult bezoeken, want de Center Parcs parken in Frankrijk zijn werkelijk schitterend. Zo ook Le Lac d'Ailette in Picardië. Een park waar je zowel veel bos vindt, als water, maar ook een park waar zowel jong als oud zich onmogelijk kunnen vervelen, want er is vreselijk veel te doen op Center Parcs Le Lac d'Ailette. Daarnaast zijn ook de cottages op het park erg mooi. Kortom, eigenlijk hoeft je het park niet af om een leuke vakantie te hebben, maar doe je dit wel, dan kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de champagnehuizen in Reims, of de prachtige natuur in de omgeving van Laon gaan bewonderen. Lees uitgebreide omschrijving.

Center Parcs Le Lac d'Ailette Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Buiten activiteit

Le Lac d'Ailette in Picardiƫ - Center Parcs in Frankrijk

Weleens op 1 van de Franse parken van Center Parcs geweest? Nog niet, dan kijk je vast en zeker je ogen uit als je 1 van deze parken zult bezoeken, want de Center Parcs parken in Frankrijk zijn werkelijk schitterend. Zo ook Le Lac d'Ailette in Picardië. Een park waar je zowel veel bos vindt, als water, maar ook een park waar zowel jong als oud zich onmogelijk kunnen vervelen, want er is vreselijk veel te doen op Center Parcs Le Lac d'Ailette. Daarnaast zijn ook de cottages op het park erg mooi. Kortom, eigenlijk hoeft je het park niet af om een leuke vakantie te hebben, maar doe je dit wel, dan kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de champagnehuizen in Reims, of de prachtige natuur in de omgeving van Laon gaan bewonderen.

Moeder en dochter op de kinderboerde

Faciliteiten op Center Parcs Le Lac d'Ailette

Boek je bij Center Parcs, dan verwacht je een park met een enorme hoeveelheid faciliteiten en activiteiten. Goed nieuws! Op Center Parcs Le Lac d'Ailette zul je dan ook niet teleurgesteld worden. Uiteraard zijn er op het park een Market Dome en een Aqua Mundo, maar wat het extra leuk maakt, deze zijn op Le Lac d'Ailette wel erg mooi uitgevoerd. Niets voor niets geeft Center Parcs zelf Le Lac d'Ailette dan ook 5 birdies, dit is het maximale aantal birdies dat een park kan krijgen.

De Aqua Mundo is met recht bijzonder te noemen. Niet alleen qua faciliteiten, maar ook de beleving die je zult hebben als je het water van de Aqua Mundo betreedt. Dit wordt veroorzaakt door de zogenaamde Infinity pool, dit is heel bijzonder. Dit wil namelijk zeggen dat de Aqua Mundo beschikt over een visueel effect, waarbij het lijkt alsof het zwembad oneindig groot is, zeg maar alsof je de zee inloopt. Daarnaast beschikt de Aqua Mundo op Center Parcs Le Lac d'Ailette over een bijzondere waterboom, met diverse glijbanen, waterpistolen en fonteinen. De dag wordt in de Aqua Mundo afgesloten met een Aqua Party, een soort disco in het water. Naast al deze bijzonderheden, vind je in deze Aqua Mundo natuurlijk ook de zaken die bij Center Parcs standaard zijn.

Ontspannen kun je in de Deep Nature Spa. Dit is een wellness ruimte van ruim 450 m² waar je heerlijk tot rust kan komen in de sauna, hammam, of kan zwemmen, of dobberen in het speciaal hierbij behorende zwembad. Daarnaast is er de mogelijkheid voor diverse lichaamsbehandelingen, of gezichtsbehandelingen, zodat je vernieuwd terugkomt uit de Deep Nature Spa van Center Parcs Le Lac d'Ailette.

In de Market Dome van Center Parcs Le Lac d'Ailette vind je diverse restaurants, waardoor het vrijwel zeker is dat je een restaurant zult vinden dat aansluit op je wensen. Je vindt namelijk een pizzeria, een buffetrestaurant met een erg ruime keuze, een grillrestaurant, een pannenkoekenrestaurant, een brasserie, waar ook regelmatig live muziek te vinden is, een snackbar, een restaurant voor de snelle hap, een bowlingbar en een strand bar. Keuze genoeg dus voor als je honger hebt gekregen van alles wat er op het park te doen is. Daarnaast zijn er in de Market Dome regelmatig leuke activiteiten, kun je er lekker shoppen en is er een supermarkt.

Woonkamer cottage

Center Parcs Le Lac d'Ailette cottages

De cottages op Center Parcs Le Lac d'Ailette beschikken over diverse luxe niveaus. Zo vind je op het park de comfort, premium en de VIP. De comfort cottage is de meest eenvoudige versie, maar ook hier zul je niet snel iets tekort komen, want ook deze cottages beschikken over o.a. een breedbeeld- of flatscreen tv, keuken met afwasmachine, open haard en een eigen terras met tuinmeubilair. In de premium vind je daarnaast ook nog eens een Nescafé Dolce Gusto en een tweede tv in de slaapkamer. De VIP cottages beschikken daarnaast ook nog eens over een privé sauna en diverse services, zoals bijvoorbeeld opgemaakte bedden bij aankomst en iedere ochtend broodjesservice. De cottages op Center Parcs Le Lac d'Ailette bieden plaats aan 4 t/m 8 personen.

Bekijk alle bungalows
Quad rijden over het pad

Center Parcs Le Lac d'Ailette kortingen en aanbiedingen

Van plan om Le Lac d'Ailette te boeken en op zoek naar de scherpste prijs? Dan adviseren we je om eerst eens alle actuele aanbiedingen van Center Parcs door te nemen. Deze hebben we voor je verzameld op onze Center Parcs actiepagina. Niet alleen vind je hier tijdelijke acties, maar ook de Center Parcs acties waar je altijd gebruik van kan maken, zoals vroegboekkortinglast minute korting en familie- en 55+ korting. Met deze acties kun je vaak al flink je voordeel doen voor Le Lac d'Ailette. Daarnaast kun je ook even kijken naar de acties en aanbiedingen van de diverse aanbieders die we voor dit park hebben geselecteerd. Houdt hierbij wel rekening met bijvoorbeeld reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen, hiermee maak je een eerder vergelijk. Tenslotte wensen we je een voordelig, maar vooral prettig verblijf op Center Parcs Le Lac d'Ailette in het mooie Picardië in Frankrijk.

Deze website gebruikt cookies, meer info