☰ Menu
 
 

Landal Village l'Eau d'Heure

Landal GreenParks

Park in het kort


Village l'Eau d'Heure is een erg uitgebreid vakantiepark, gelegen op de Belgische Ardennen. De kinderen kunnen zich hier prima vermaken, maar ook voor ouders is er op dit vakantiepark genoeg te doen. Daarnaast nodigt de omgeving uit om verkend te worden, want de Belgische Ardennen vormen door de bergachtige natuur een schitterend plek. Daarnaast kun je op de Ardennen prima kanovaren op 1 van de vele rivieren. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Village l'Eau d'Heure Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Luxe bungalowpark van Landal op de Belgsche Ardennen

Village l'Eau d'Heure is een erg uitgebreid vakantiepark, gelegen op de Belgische Ardennen. De kinderen kunnen zich hier prima vermaken, maar ook voor ouders is er op dit vakantiepark genoeg te doen. Daarnaast nodigt de omgeving uit om verkend te worden, want de Belgische Ardennen vormen door de bergachtige natuur een schitterend plek. Daarnaast kun je op de Ardennen prima kanovaren op 1 van de vele rivieren.

Vakantiebungalows op Landal Village l'Eau d'Heure

Verblijf je graag in een comfortabele vakantiebungalow? Dan is Village l'Eau d'Heure wellicht het vakantiepark dat bij je past. Zoals gewoonlijk bij Landal Greenparks is er erg veel aandacht besteed aan de vakantiehuisjes. Enkele van de huisjes beschikken over een open haard, anderen weer over een sauna, zonnebank. Alle bungalows beschikken overigens over een flatscreen tv en een afwasmachine.

Kortingen en aanbiedingen Village l'Eau d'Heure

Wil je Village l'Eau d'Heure boeken? Vergelijk dan de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders. Zo vind je de beste aanbiedingen voor Village l'Eau d'Heure en boek je dit prachtige vakantiepark op de Belgsiche Ardennen altijd voor de laagste prijs.

Reviews

8.3

marloes
15-12-2015

Mooi park, goede prijs/kwaliteitverhouding

Heerlijk weekend gehad in dit park. Het huisje was super met sauna, bad en open haard. Ik vond de prijs/kwaliteitverhouding heel goed. Het park was mooi aangelegd bij het water. In de directe omgeving was niet heel veel te doen, maar met de auto kun je de verder omgeving verkennen.

Deze website gebruikt cookies, meer info