Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Villages Nature Paris

Villages Nature Paris

Park in het kort


 • Vlakbij Disneyland Parijs
 • Zeer uitgebreide subtropische zwembad Aqualagon en nog veel meer faciliteiten
 • Erg luxe en mooie accommodaties

Een zeer bijzonder vakantiepark, vlakbij Disneyland Parijs. Village Nature Paris is Center Parcs in de overtreffende trap. Een vakantiepark vol met faciliteiten en activiteiten. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is hier te vinden. Daarnaast voldoen ook de accommodaties ruim aan de meest moderne standaarden en kun je natuurlijk zo vaak naar Disneyland als je wilt. Kortom: Een vakantiepark met werkelijk alles wat je wenst, waar het onmogelijk is je te vervelen. Een verblijf op Village Nature is een ervaring die je niet snel vergeet. Lees uitgebreide omschrijving.

Villages Nature Paris Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Village Nature Paris

Een zeer bijzonder vakantiepark, vlakbij Disneyland Parijs. Village Nature Paris is Center Parcs in de overtreffende trap. Een vakantiepark vol met faciliteiten en activiteiten. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is hier te vinden. Daarnaast voldoen ook de accommodaties ruim aan de meest moderne standaarden en kun je natuurlijk zo vaak naar Disneyland als je wilt. Kortom: Een vakantiepark met werkelijk alles wat je wenst, waar het onmogelijk is je te vervelen. Een verblijf op Village Nature is een ervaring die je niet snel vergeet.

De 5 werelden van Village Nature Paris

De vele faciliteiten op Village Nature Paris zijn onderverdeeld in 5 werelden. Alle 5 met hun eigen thema. Natuurlijk vind je op op Village Nature alles op het gebied van zwemmen, maar ook de natuur staat hier centraal. Ontdek de 5 werelden van dit zeer uitgebreide park van Center Parcs in Parijs.

Aqualagon, het subtropische zwembad

De Aqualagon is nog uitgebreide dan een gemiddelde Aqua Mundo. Je vindt hier dan ook alles op het gebied van water, zowel als het aankomt op spanning, als op ontspanning. De Aqualagon op Village Nature Paris verrast je met:

 • 7 reuzeglijbanen
 • een golfslagbad
 • een klimmuur
 • een wildwaterrivier
 • Een Water Playhouse
 • Heel erg veel andere activiteiten

Daarnaast vind je in de Aqualagon ook van alles op het gebied van ontspanning. Er is ook een spa aanwezig, waar je heerlijk tot rust kan komen. Daarnaast zijn er ook diverse warmwaterbaden.

BelleVie Farm, de boerderij op Village Nature Paris

De bijzondere boerderij op dit vakantiepark. Lees alles over een appelboomgaard, de gewassen in de moestuin, of het bereiden van seizoensgroenten. Ook leer je hier je eigen brood bakken. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen op de BellieVie Farm. Er is een overdekte speelplaats met heel erg veel speeltoestellen. Tevens zijn er ook heel veel dieren aanwezig die geknuffeld willen worden. Dit geldt ook voor de pony's, maar die willen natuurlijk ook graag bereden worden.

Forest of Legend, leuke kinderverhalen

Een plek in het bos, die een basis vormt voor leuke kinderverhalen. Je kunt in Forest of Legend het bos ontdekken door de aanwijzingen langs de paden. Tevens is er erg veel over de natuur te leren en erg veel te spelen.

Extraordinary Gardens, bijzondere tuinen

Een door mensenhanden aangelegd natuurgebied van 2 hectare. In de Extraordinary Gardens is erg veel te beleven en te ontdekken. Er is een vuurtuin, luchttuin, watervalmuziek in de watertuin en nog veel meer. Het is het tijdens je verblijf op Village Nature Paris zeker waard om deze bijzondere tuinen te ontdekken.

Lakeside Promenade, Winkelen, hangende tuinen en lekker eten

Waar je op normale Center Parcs parken de Market Dome vindt, vind je op Village Nature Paris de Lakeside Promenade. De centrale ontmoetingsplek op het park in zuivere XL vorm. Kinderclub, restaurants, veel sport en spel, hangende tuinen en nog veel meer. Natuurlijk vind je hier ook veel entertainment en zelfs concerten.

Andere activiteiten op Village Nature Paris

Naast de 5 werelden, zijn er nog tal van andere activiteiten op dit uitgebreide vakantiepark. Teveel om hier op te noemen. Erg leuk zijn het strand. De fotografie workshops, het natuurzwembad met muziek en de vele sportieve activiteiten. Daarnaast kun je een verblijf op dit park natuurlijk talrijke combineren met een bezoek aan Disneyland Parijs. Ook handig trouwens: Er worden E-cars verhuurd op het park. Erg prettig bij een vakantiepark van dit formaat.

Accommodaties op Village Nature Paris

De accommodaties op dit park zijn van absoluut topniveau. Zoals je gewend bent bij Center Parcs heb je de keuze uit 3 luxe-niveaus, al is het op Village Nature natuurlijk allemaal nog even wat mooier en luxer. De luxe niveaus van de accommodaties zijn:

 • Clan Comfort. Het meest eenvoudige bungalow type, maar al heel luxe. Gratis WiFi, opgemaakte bedden bij aankomst, haardroger, flatscreen tv en een queen size bed. Je vindt het hier allemaal.
 • Country Premium. Echt lekker luxe, voorzien van open haard, koffie en thee bij aankomst en vele andere extra's.
 • Cocoon VIP. Het woord VIP staat er niet voor niets. Nespresso, kingsize bed, handdoeken en badjassen, een spa-set en natuurlijk binnen en buiten bungalow een luxe uitstraling.

Daarnaast kun je op Village Nature Paris ook kiezen voor een appartement en een aantal andere varianten. 1 ding is zeker: Het luxe is gevoel is in ieder type cottage op dit park rijkelijk aanwezig.

Kortingen en aanbiedingen Village Nature Paris

Weinig vakantieparken kunnen tippen aan dit zeer uitgebreide park. Dit geldt niet alleen voor het park zelf, maar ook voor de ligging, want Village Nature Paris ligt vlak naast Disneyland Parijs. De beste aanbieding: Check de actuele acties bij Center Parcs voor dit park, of bij 1 van de andere aanbieders en geniet van een XXL vakantiepark beleving. Houdt bij het vergelijken van de prijzen wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Deze website gebruikt cookies, meer info