Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Prenatal vakantiepark kortingen

Prenatal vakantiepark kortingen

In blijde verwachting? Dan ben je vast weleens in 1 van de winkels van Prenatal geweest. Leuk voordeel: Koop je bij Prenatal, dan krijg je vaak kortingsbonnen voor verschillende vakantieparken. Als je zwanger bent, krijg je dus eigenlijk een voorkeursbehandeling. De kortingen die Prenatal geeft voor vakantieparken zijn dan ook best leuk. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om met een kindje van een paar maanden oud naar een vakantiepark van Landal, Roompot, of Center Parcs te gaan. Je kunt voor het eerst gaan zwemmen met je kindje. Tip: Kies hiervoor liever niet een al te druk park uit. Daarnaast kun je in de omgeving van het park vaak ook lekker gaan wandelen. Belangrijk om op te letten bij een vakantie met baby:

 • Zit er een rustig zwembad bij het park?
 • Is omkleden met je kindje hier een beetje te doen?
 • Is de omgeving leuk om te wandelen?
 • Hoe is de accommodatie. Een beetje extra comfort is wel prettig met een kleintje

Daarnaast is het natuurlijk lekker om met heel veel korting te boeken. Of je dit nu doet door gebruik te maken van de actie van Prenatal, De Blije Doos, of een andere actie maakt niet uit. Jij wilt een leuk park om met je kindje naartoe te gaan en gewoon lekker weinig betalen.

Op een vakantiepark zwemmen met je baby

Sommige bungalowparken bieden zwembaden met enorme glijbanen, wildwaterbanen en alerlei andere leuke dingen. Erg leuk als kinderen iets ouder zijn. Met jonge kinderen en zeker met baby’s heb je hier erg weinig aan. Contact met water is voor een baby van een paar maanden oud al spannend genoeg en voor jou als ouders het babyzwemmen in goede banen leiden is ook best een uitdaging. Wel een leuke uitdaging trouwens. Onze tip: Zoek vooral een rustig zwembad. Dit is veel veiliger en geeft een stuk minder stress dan zwemmen in een heel druk subtropisch zwembad, of Aqua Mundo.

Daarnaast is het handig als het omkleden van je baby een beetje makkelijk gaat. Het is handig als er bijvoorbeeld aankleedkussens zijn waarop je je baby vast kan maken als je jezelf omkleedt. Ga er maar vanuit dat als je de eerste keer met je baby gaat zwemmen, je langer bezig bent met omkleden, dan met zwemmen.

Ook de bungalow waarin je verblijft moet eigenlijk wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een beetje ruimte is wel prettig, want meestal neem je best wel wat spullen mee voor je baby. Die moeten ook wel ergens staan en makkelijk te grijpen zijn. Tevens handig om te bedenken of de baby bij jullie op de kamer slaapt, of op een eigen kamer. Dit is best handig om mee te laten wegen in je keuze voor de juist accommodatie. Ook zijn er op veel parken speciale kinderbungalows. Hier betaal je vaak wel ietsje meer voor, maar het maakt het leven dan ook wel een stuk gemakkelijker.

Met korting je vakantie boeken

Zoals gezegd. Of je nu korting krijgt d.m.v. een Prenatal voucher, een kortingscode Blije Doos of een andere actie. Je wilt vooral lekker voordelig boeken. Een babykamer inrichten kost immers genoeg! Nog belangrijker: Je wilt dat de eerste keer met je baby op een vakantiepark helemaal top wordt! Geeft een Prenatal bon jou echt de meeste korting? En heb je ook de keuze uit de beste parken en accommodaties? Ook belangrijk: Werkt de kortingscode ook op vakantiemomenten. Zeker belangrijk als je ook nog kinderen hebt die al naar school gaan. Zullen we jou eens een geheim vertellen? De beste kortingen worden doorgaans niet via kortingscodes gegeven. Bungalowparkketens willen immers altijd zo vol mogelijk zitten. Verspreiding via kortingscodes is doorgaans te beperkt en zorgt hierdoor vaak niet voor de maximale korting.

Hoe boek je dan wel met maximale korting?

Eigenlijk is dit heel simpel! Van iedere aanbieder kunnen wij je vertellen hoe je met zoveel mogelijk voordeel kan boeken. We hebben hier speciale pagina’s voor:

Ook krijgen wij nog weleens de vraag welke aanbieder het beste is voor een vakantie met een baby. Eigenlijk best een moeilijker vraag, het hangt namelijk van veel verschillende factoren af. Wel kunnen we je natuurlijk verder helpen met parken die in onze ogen heel erg geschikt zijn voor een babyvakantie.

 Zwembad op vakantiepark het loo

1. Vakantiepark Landgoed ’t Loo

Misschien wel het beste park voor jonge kinderen dat er te vinden is. Niet voor niets zie je hier ook veel gezinnen met jonge kinderen. Wat maakt Landgoed ’t Loo dan zo geschikt:

 • Leuk, niet te groot zwembad, met sfeervol peuterbad
 • Handige omkleedruimten, met aankleedkussens waar je je baby veilig vast kan zetten
 • Erg mooie accommodaties, waaronder speciale kinderbungalows, met o.a. box, babybedje en speciale speelkamer
 • Leuke animatie voor de kinderen

Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor leuke wandelingen. Sfeer is natuurlijk een kwestie van smaak, maar wij vinden Landal Landgoed ’t Loo wel een heel erg sfeervol park, zeker als je kijkt naar de kindvriendelijkheid.

2. Landal Heideheuvel

Op een wat platter stukje van de Veluwe, maar het is hier ontzettend mooi en groen. Ideaal om even te wandelen met je kindje. Landal Heideheuvel beschikt over een zwembad dat ook erg geschikt is voor jonge kinderen. Echt spectaculair is het zwembad niet, maar ja, dit is ook niet wat je zoekt. Je wilt veiligheid en comfort.

 • Alle bungalows zijn gelijkvloers. Tevens zijn er speciale kinderbungalows.
 • Rustig overdekt zwembad, maar erg veel vermaak voor de kinderen, natuurlijk voorzien van een peuterbad
 • De dierenweide zorgt hier voor kinderoogjes vol bewondering

 Veel leuke dingen voor kinderen op Twenhaarsveld

3. Vakantiepark Twenhaarsveld

Geen kinderbungalow, al zijn deze er ook wel hoor, maar nog leuker: Kinderboerderijen. Deze zijn helemaal leuk op dit park. Daarnaast zijn de bungalows op Twenhaarsveld ook nog gelijkvloers en dat is met een baby wel lekker makkelijk. Daarnaast biedt Twenhaarsveld erg veel vermaak met:

 • Een binnenbad met kinderglijbaan en een ontzettend leuk peuterbadje
 • Een buitenzwembad, al is dit met te jonge kinderen niet altijd ideaal
 • Leuke bungalows, die zeker voor gezinnen van alle gemakken zijn voorzien

 Reeuwijkse Plassen, erg geschikt voor babyvakanties

4. Vakantiepark De Reeuwijkse Plassen

Aan dit vakantiepark zijn een heel aantal dingen uniek.

 1. Ligging middenin de Randstad, maar in de prachtige natuur
 2. Een duurzaam park, het zwembad bevat vrijwel geen chloor. Dus wel gezonder voor jezelf en je kindje
 3. Modern park en dus moderne bungalows met veel ruimte, handig om de kinderwagen neer te zetten
 4. Je slaapt in veel van deze bungalows onder water, dit zorgt ervoor dat het minder warm is in de zomer. Handig, want je kindje slaapt dan makkelijker door.

Daarnaast is ook de ligging van Landal De Reeuwijkse Plassen ideaal. Het park ligt vlakbij de Reeuwijkse Hout, een recreatieplas waar het erg gezellig is bij mooi weer. Daarnaast vormt het Reeuwijkse Plassengebied 1 van de mooiste plekjes in de Randstad.

 Het zwembad op Stroombroek is leuk voor je baby

5. Vakantiepark Stroombroek

De ligging is mooi, want het park ligt naast een recreatieplas. Ook is er veel te doen voor kinderen. Er is een indoorspeeltuin. Voor baby’s misschien nog niet helemaal wat je zoekt, maar kinderen vanaf 1 jaar oud kunnen hier al veel plezier aan beleven. Tevens is er natuurlijk een binnenzwembad met peuterbad en een stroomversnelling. Erg leuk om je kind in een bandje hier doorheen te laten varen. De meeste kinderen vinden dit geweldig. Wel verstandig om je kindje goed in de gaten te blijven houden natuurlijk. Daarnaast is ook voor ouders de nodige ontspanning. Je hebt namelijk gratis toegang tot het saunacomplex op het park. Qua bungalows is Stroombroek ook een leuk park, veel bungalows zijn namelijk gelijkvloers. Ook zijn er speciale kinderbungalows.

 • Prachtige recreatieplas
 • Leuk zwembad voor kleine kinderen
 • Gratis toegang tot de saunacomplex op het park

Leuk en voordelig op vakantie met je baby

Bovenstaande parken hebben we zelf getest, natuurlijk met baby. Daarnaast zijn deze parken lekker voordelig te boeken. Vaak kun je goedkoop boeken met speciale vouchers, maar nog belangrijker: Hoe geschikt is een vakantiepark voor baby’s? Natuurlijk is ieder gezin anders en ook iedere baby is anders, maar bovenstaande parken zijn wat ons betreft wel heel erg geschikt voor een vakantie met baby’s. Ga je op vakantie met iets oudere kinderen? Lees dan ook eens de ons artikel met de leukste Landal parken voor peuters.

Deze website gebruikt cookies, meer info