Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Welk bungalowpark heeft het mooiste zwembad - Top 10

Welk bungalowpark heeft het mooiste zwembad - Top 10

Spectaculaire glijbanen, razendsnelle wildwaterbanen en tal van andere attracties. Het maakt een zwembad leuk, maar er is meer dan dat. Uitgebreide wellnessfaciliteiten om te ontspannen, maar vaak ook belangrijk: Is het zwembad geschikt voor peuters en baby's? In deze top 10 vind je bungalowparken met de meest spectaculaire zwembaden, maar ook de bungalowparken met zwembaden die juist andere dingen te bieden hebben. Eerder deelden we al de 10 meest kindvriendelijke parken, maar als je een zwembad echt heel belangrijk vindt, kies dan een park uit deze top 10 en je weet 1 ding zeker: Het zwembad biedt precies wat je zoekt voor jouw vakantie.

Inhoudsopgave

  1. Center Parcs De Huttenheugte
  2. Center Parcs De Eemhof
  3. Landal het Vennenbos
  4. Hof van Saksen
  5. Landal Aelderholt
  6. Center Parcs Het Heijderbos
  7. Landal Landgoed 't Loo
  8. Landal de Lommerbergen
  9. Duinrell
  10. Vakantiepark De Berkenhorst

1. Center Parcs De Huttenheugte

Echte durfals kunnen zich uitleven met Wild Water Rafting en bij Aqua Battle hun tegenstander verslaan. En wat dacht je van een introductiecursus duiken? De uitgebreide Aqua Mundo van Center Parcs De Huttenheugte beschikt daarnaast over een 25-meterbad waarin je heerlijk baantjes kunt trekken. Met het hele gezin geniet je in het golfslagbad en glijd je van diverse glijbanen. Heb je kleinere kinderen, dan kunnen die uren spetteren in het Kinder-doe-bad en met je baby kun je Vroege-Vogel-Zwemmen of babyzwemmen onder leiding van een ervaren instructeur. Ontspannen doe je in de diverse bubbelbaden, in het Turkse stoombad en in de sauna. Bij mooi weer kun je van het zonnetje genieten in het buitenbad met grasweide. 

Meer over het zwembad van Center Parcs De Huttenheugte

2. Center Parcs De Eemhof

De spannende Turbo Twister bandenglijbaan van 154 meter lang en de Wildwaterbaan zorgen voor de nodige uitdaging tijdens het zwemmen. Surfen leer je op de Flow Rider. Het subtropische zwembad van Center Parcs De Eemhof is een zeer uitgebreid exemplaar. Zo worden er ook wateractiviteiten georganiseerd: Aqua Workouts, Peuterzemmen, Babyzwemmen, of een duik introductie volgen. Ouders met baby’s en senioren kunnen Vroege-Vogel-Zwemmen: je mag dan het zwembad in voor het open gaat en genieten van de rust. Het zwembad beschikt over een golfslagbad, buitenbad en diverse glijbanen. De kinderen kunnen van alles ondernemen in het Kinder-doe-bad, terwijl jij meedoet aan een wedstrijdje waterbasketbal of waterpolo.  Ben je moe van al die inspanning, dan kun je heerlijk ontspannen in de sauna, of het Turkse stoombad.

Meer over het zwembad van Center Parcs De Eemhof

3. Landal het Vennenbos

Landal het Vennenbos beschikt over een subtropisch zwembad met groot golfslagbad. Je kinderen vermaken zich hier prima met diverse waterattracties: het Kids Junglebad en het KinderDoeBad. Ondertussen ontspan jij je in 1 van de kruidenbaden, de whirlpool of het Sprüdelbad. Genieten van de zon kan op de ligweide bij het openlucht zwembad of op het recreatiestrand. Laat je samen met je kind meevoeren op de Lazy River of ga van de spannende Black Hole glijbaan. Elke tweede vrijdag van de maand kun je zwemmend feesten tijdens het disco zwemmen onder leiding van een DJ. Naast het uitgebreide subtropische zwembad beschikt Landal Het Vennenbos ook nog eens over een uitgebreide Park Plaza. Hier is voor alle leeftijden erg veel te doen.

Meer over het zwembad van Landal het Vennenbos

4. Hof van Saksen

Het luxe Hof van Saksen biedt watervermaak met een strak designzwembad voorzien van peuterbad. De stijl sluit aan op de architectonische vormgeving van het park. Hiermee is dit zwembad niet minder uitgebreid, want met drie spectaculaire waterglijbanen en een 107 meter lange wildwaterbaan is vervelen hier onmogelijk. Hof van Saksen is trots op zijn records: de hoogste overdekte waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan in de Benelux en de steilste overdekte speedslide van Nederland. Ook voor de kinderen is er van alles te doen met een peuterbad, kinderglijbaan en diverse waterattracties. Op onderwaterscooters en in waterbubbles kan gespeeld worden en in het wedstrijdbad is het heerlijk baantjes trekken. Tevens beschikt het meest luxe resort van Nederland ook nog tal van wellnessfaciliteiten. Buiten vind je een recreatieplas met zandstrand.

Meer over het zwembad van Hof van Saksen

5. Landal Aelderholt

Met een 60 meter lange glijbaan, een sfeervol peuterbad en een stroomversnelling biedt het zwembad van Landal Aelderholt de juiste mix tussen uitdaging en speelplezier. De kinderen genieten van diverse waterattracties in het ruime overdekte zwembad. Naast een kinderglijbaan voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad waar ze zich kunnen vermaken. Na al deze inspanning kun je heerlijk ontspannen in de whirlpool. Dit zwembad is erg geschikt voor alle leeftijden. Kleine kinderen kunnen zich hier vermaken, maar ook de ouders kinderen kunnen hier terecht voor heel wat uurtjes vermaak.

Meer over het zwembad van Landal Aelderholt

6. Center Parcs Het Heijderbos

De Aqua Mundo in Center Parcs Het Heijderbos beschikt over verschillende avontuurlijke glijbanen. En wat dacht je van de razendsnelle wildwaterbaan? In het golfslagbad zwem je met je kinderen onder het toeziend oog van een badmeester. In het Kinder-doe-bad met Jungle thema is er voor de kinderen van alles om te onderzoeken. Ontspannen doe je in het Turkse stoombad, het bubbelbad of in de sauna. Tijdens de warmere dagen zwem je ook buiten in het openluchtzwembad. Bezitters van diploma B kunnen een introductieles duiken volgen. Snorkelen kan tussen de tropische vissen in het koraalbad. Heb je een baby van 3 maanden of ouder, dan ben je welkom bij het babyzwemmen onder leiding van een ervaren instructeur.

Meer over het zwembad van Center Parcs Het Heijderbos

7. Landal Landgoed 't Loo

Naast een sfeervol binnenzwembad vind je op Landal Landgoed 't Loo midden op het park een recreatieplas met zandstrand. Erg leuk voor de kinderen is de Bounty Boot. Deze is aangespoeld op het strand en biedt uren speelplezier. Daarnaast vind je langs de recreatieplas tal van andere leuke zaken die zorgen voor het nodige kindervermaak. Het zwembad op Landgoed 't Loo is niet heel erg groot en beschikt zeker niet over het hoogste aantal waterattracties. Toch is een vermelding in deze top 10 dik verdiend. Zeker met kleine kinderen, of met baby's is dit zwembad namelijk ideaal. Qua omkleden is aan alles gedacht om het een stukje makkelijker te maken. Daarnaast vind je hier een peuterbad met glijbaantje en heel veel speelgoed. De stroomversnelling en aantal waterattracties maken het zwembad compleet. Daarnaast is dit vooral ook een erg sfeervol zwembad en dit is natuurlijk ook belangrijk.

Meer over het zwembad van Landal Landgoed 't Loo

8. Landal de Lommerbergen

In het subtropisch waterbad van Landal de Lommerbergen waan je je in een tropisch oord. Onder een koepel van licht glijd je van de glijbaan of vermaak je je in het golfslagbad met de kinderen. Die kunnen voor nog meer waterpret terecht in het KinderDoeBad en Kids Junglebad met vele waterattracties. Voor peuters is er een apart peuterbad. Voor ontspanning beschikt De Lommerbergen over de Exotic Garden. Hier vind je stoomcabines, infraroodcabines, kruidenbaden en een snelbruiner. Aan de zwemmersbar kun je terecht voor een drankje tijdens een middagje zwemmen. Bij mooi weer kun je terecht in het openluchtzwembad en op het recreatiestrand. Elke tweede vrijdag van de maand kun je op de muziek van een DJ disco zwemmen.

Meer over het zwembad van Landal de Lommerbergen

9. Duinrell

Het Tikibad van Duinrell is een wel heel compleet zwembad, met 16 verschillende glijbanen. Het Tikibad heeft als overdekt zwembad dan ook het grootste aantal glijbanen van de Benelux. Maak een korte maar krachtige rit in de Canon Ball, laat je vallen in de X-Stream of dobber met het hele gezin over de Lazy River. Kinderen leven zich uit in het overdekte waterpark Playa met 4 glijbanen en een waterval. De allerkleinsten kunnen terecht in het verwarmde peuterbad met diverse waterattracties. Tijdens de zomermaanden is ook het buitenbad met een apart peuterbad en waterattracties geopend. Bovendien kun je bij mooi weer heerlijk zonnen op de ligweide.

Meer over het Tikibad van Duinrell

10. Vakantiepark De Berkenhorst

Een spectaculaire glijbaan, uitgebreid wellnesscentre en tal van andere leuke attracties. Hoewel een zwembad waar erg veel te beleven valt, ook geschikt voor jongere kinderen. Het zwembad van De Berkenhorst biedt voldoende ruimte om lekker met je kindje rond te dobberen en daarnaast een apart peuterbad. Dit subtropische zwembad, te midden van de Veluwse natuur beschikt daarnaast ook nog eens over een stroomversnelling. Bij mooi weer is het hier nog leuker. Je kan dan lekker zonnen op de ligweide bij het buitenzwembad. Daarnaast zijn wellnessliefhebbers hier ook op hun plek. In het uitgebreide wellnesscentre vind je een sauna, Turks stoombad en zowel binnen, als buiten een rustruimte.

Meer over het zwembad van Vakantiepark De Berkenhorst

Deze website gebruikt cookies, meer info