☰ Menu
 
 

Landal kinderbungalows, ideaal voor ouders en kinderen

Landal kinderbungalows, ideaal voor ouders en kinderen

De Landal kinderbungalows zijn speciaal gericht op vakanties van ouders met jonge kinderen. Dat wil zeggen dat er in de bungalow maar ook daarbuiten rekening gehouden is met niet alleen de behoeften van de ouders, maar ook die van de kinderen. Zo kenmerken de bungalows zich door hun vrolijke kleurtjes en zijn ze veilig voor je kind. De wandcontactdozen zijn kindveilig, lage keukenkasten hebben een veiligheidsslot en trappen zijn voorzien van traphekjes. Zo hoeft je je binnenshuis zich geen zorgen te maken om de veiligheid van je kind en kun je dus zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie!

Leuke aanbiedingen voor Landal kinderbungalows

Vrijwel altijd heeft Landal GreenParks leuke aanbiedingen voor de speciale kinderbungalows. Deze aanbiedingen gelden voor vrijwel alle Landal parken waar kinderbungalows te vinden zijn. Op zoek naar een flinke korting voor een kinderbungalow? Check dan de Landal kinderbungalowpagina en zie direct hoeveel korting je momenteel kan krijgen.

De standaard of plus Landal kinderbungalow

Een kinderbungalow zou geen kinderbungalow zijn als er bij de inrichting geen rekening gehouden is met de wensen van kinderen. Zo kun je kiezen uit de standaard kinderbungalow of de kinderbungalow plus. De inrichting van de standaard kinderbungalow verschilt per park, terwijl de kinderbungalow plus op elk park dezelfde inrichting heeft.

De Landal kinderbungalow plus

De kinderbungalow plus heeft echt een unieke inrichting, waaronder natuurlijk een kinderstoel en commode met aankleedkussen en slaaphut. De slaapkamers kunnen zelfs voorzien worden van een naambordje! Maar ook de woonkamer is helemaal op kinderen ingericht. Zo heeft deze geen gewone salontafel, maar een spelletjes salontafel met Bollo spel en Mens-erg-je-niet voor urenlang speelplezier. De kinderen kunnen gemakkelijk aan de tafel zitten op boomstamkrukken en ook zijn er vrolijke sierkussens aanwezig. En maken je kinderen een waar kunstwerk dan kun je deze gemakkelijk ophangen in een van de wissellijsten aan de muur.

Zelfs de keuken en badkamer zijn een kinderfeestje

Zelfs het samen eten is een kinderspel. Van het pannenkoeken recept dat aan de muur hangt, het kleurrijke servies tot de ovenwanten en kinderschortjes, samen eten bereiden was nog nooit zo leuk! Zo weet je zeker dat ze lekker mee eten en genieten van het samen met jou bezig zijn het eten te bereiden. En mochten ze van al dit bakken toch vies geworden zijn dan is zelfs het bad een feest. Door het opstapje kunnen ze zelf veilig in bad klimmen, de douchekop heeft de vorm van een kikker en er zijn zelfs badspeeltjes aanwezig. En zelfs de badkamer is ingericht op kinderen, met leuke decoraties en een kinderspiegel is badderen een feest.

De kinderbungalows zijn ook buiten kindvriendelijk

Natuurlijk wil je dat de kinderen ook buiten spelen en op een park van Landal GreenParks zullen ze dat ook vast doen. Het pad naar de bungalow is in ieder geval voorzien van een leuk hinkelpad. Kun jij het nog? Leuk om samen te doen, maar mocht je kind alleen buiten aan het spelen zijn dan kan het in ieder geval bij de deurbel. Want ook deze zit op kinderhoogte. Daarnaast is het niet moeilijk om de bungalow terug te vinden, elke kinderbungalow heeft namelijk naast een huisnummer, ook nog een leuke afbeelding voor de herkenning.

Landal parken bieden veel faciliteiten voor kinderen

Hoewel de kinderbungalow plus ruim voorzien is van speelgoed en genoeg spellen heeft om samen te doen met je kind zul je waarschijnlijk niet de hele dag binnen zitten. Ook buiten op de parken van Landal zijn voldoende speelmogelijkheden. Alle parken zijn gesitueerd in het groen en elk park heeft zo zijn eigen inrichting ook voor kinderen. Speelvoorzieningen zijn in elk park ruim aanwezig en aan activiteiten voor het hele gezin is ook gedacht. Van een subtropisch zwembad tot midgetgolfen of bowlen het is allemaal mogelijk. Maar elk park is uniek en zo ook de inrichting van de standaard kinderbungalows, ga dus na waar jouw wensen liggen en kies uit 1 van de kindvriendelijke Landal parken.

Maak kennis met Bollo de grote Landal kindervriend

Ook Bollo loopt vaak rond bij Landal GreenParks, zo zul je deze gedurende je verblijf meerdere malen tegenkomen. Het Bollo Speelhuis is op elk park aanwezig, een ontmoeting met Bollo zelf is mogelijk en speciaal voor de kinderen is er de Bollo Club met leuke activiteiten. Bovendien is er in de kinderbungalow zelfs een spel gewijd aan kindervriend Bollo.

Gratis kinderpakket bij boeken kinderbungalow

Als je een kinderbungalow boekt ontvangen de kinderen bij aankomst een kinderpakket. Dit welkomstpakket is het begin van een mooie vakantie, of het nou om een lang weekend, midweek of langer gaat. De kinderen zullen zich er zeker thuis voelen.

Veel variatie tussen de Landal parken

Hoewel de inrichting van de kinderbungalow plus in elk park hetzelfde is zit er een groot verschil in de parken. Elk park is anders en uniek. Veel dingen lijken hetzelfde, maar zien er anders uit. Zo heeft elk park wel een zwembad of speeltuin maar de inrichting ervan verschilt. Zo ook de ligging van het park, van duinen en strand tot bos en heide. Heuvels of juist uitgestrekte weidevelden in de nabijheid het kan allemaal. En dan hebben we het nog niet eens over de faciliteiten van elk park, ook deze verschillen onderling. Zeker als we het hebben over de voorzieningen voor kinderen, houd hier dus rekening mee met het uitzoeken van het ideale vakantiepark voor je gezin!

Landal parken met kinderbungalows

Op verschillende parken van Landal GreenParks vind je de specials kinderbungalows, maar niet op alle parken. Landal GreenParks beschikt namelijk over een aantal parken waar wel heel erg veel aandacht aan kindvriendelijkheid is besteed, natuurlijk vind je vooral op deze parken erg veel kinderbungalows. We sommen daarom even kort een aantal leuke Landal parken met kinderbungalows voor je op.

Landal Landgoed 't Loo

Er zijn maar weinig parken te vinden die zo kindvriendelijk zijn als Landal Landgoed 't Loo. Dit park is werkelijk uniek om een aantal redenen:

 • In het midden van het park vind je een schitterende recreatieplas.
 • Veel bungalows staan rondom de recreatieplas
 • Op en om de recreatieplas is enorm veel te beleven(trekvlot, speelboot, strandspeeltuin, waterfietsen).
 • Niet alleen een indoorspeeltuin, maar ook een amusementshal.
 • Een gezellig binnenzwembad
 • Het hele jaar door een zeer compleet entertainmentprogramma.

Wat ons betreft een topper op het gebied van kindvriendelijke vakantieparken, dit geldt voor oudere kinderen, maar zeker als je met jongere kinderen op vakantie gaat. Natuurlijk vind je op Landal Landgoed 't Loo prachtige kinderbungalows, zodat de vakantie voor de kinderen helemaal compleet zal zijn.

Bekijk de kinderbungalows op Landal Landgoed 't Loo

Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel is 1 van de meest kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe. Naast natuurlijk leuke kinderbungalows met o.a. een kikkerbadkamer vind je op dit park enorm veel leuke faciliteiten voor de kinderen, zoals:

 • De Bollo Club.
 • Het hele jaar door een entertainmentprogramma.
 • Het avonturenhof.
 • Een prachtige dierenweide.

Heideheuvel is dus zonder meer een bungalowpark waarvan je zeker mag zijn dat de kinderen het er enorm naar hun zin hebben. Er is zoveel te doen en daarnaast ligt dit Landal park ook nog eens in een geweldige omgeving.

Bekijk de kinderbungalows op Landal Heideheuvel

Landal Het Land van Bartje

Dit bungalowpark ligt op 1 van de mooiste plekjes van Drenthe, niet ver van Emmen, waar je met Wildlands 1 van de mooiste dierentuinen van Europa kunt vinden. Voor kinderen is Het Land van Bartje 1 van de meest complete vakantieparken van Nederland. Het park biedt qua kinderfaciliteiten naast de standaard die je zou verwachten ook hele unieke zaken. Erg bijzonder is de Ponyranch. Hier kunnen de kinderen terecht voor ponyrijles, bosritten, huifkartochten en nog veel meer. Daarnaast vind je op Het Land van Bartje natuurlijk ook:

 • De Bollo Club
 • Een indoorspeelplaats
 • Een interactieve speelruimte
 • Het hele jaar door fun- en entertainment
 • Binnen- en buitenzwembad, voorzien van vele extra's

Echt een keer even iets anders voor de kinderen, maar toch ook wat ze gewend zijn op een kindervriendelijk park? Dan is Het Land van Bartje een hele goede keuze. Daarnaast zijn naast de kinderbungalows, ook de andere bungalows op het park absoluut top!

Bekijk de kinderbungalows op Landal Het Land van Bartje

Landal Het Vennenbos

Weleens op Landal Het Vennenbos geweest? Volgens velen 1 van de leukste vakantieparken in Nederland, voorzien van een subtropisch zwembad. Dit park is werkelijk top, al moeten we erbij zeggen dat de bungalows op het park geen positieve uitschieter vormen, maar wel voldoende comfort bieden. Ga je met kinderen naar Het Vennenbos, dan heb je hier al helemaal geen last van, want de kinderbungalows bieden erg veel gemak en vermaak. Landal Het Vennenbos heeft erg veel te bieden, teveel om hier op te noemen, maar de kids kunnen hier genieten van o.a.

 • Een subtropisch zwembad, met golfslagbad, Lazy River, Kids Junglebad, KinderDoeBad, whirpools, kruidenbaden en diverse spectaculaire glijbanen.
 • Een buitenzwembad, voorzien van ligweide.
 • Een recreatiestrand.
 • Het hele jaar door een fun & entertainmentprogramma.
 • Bollo, Puk & Pelle en nog heel veel meer gezelligheid en entertainment.
 • Kids & Running Track.
 • Een indoorspeeplaats.
 • Een doolhof.
 • Een amusementshal.
 • Een grote Kinderboerderij.
 • Waterfietsen

Ook voor wat oudere kinderen wordt hier ontzettend veel gedaan. Het Vennenbos is niet voor niets 1 van de meest kindvriendelijke vakantieparken van Nederland. Veel gezinnen met kinderen die hier ooit geweest zijn, komen regelmatig terug op dit park. Ook omdat Het Vennenbos erg veel te bieden heeft voor kinderen van alle leeftijden, ook pubers hebben het hier doorgaans heel erg naar hun zin.

Bekijk de kinderbungalows op Landal Het Vennebos

Hof van Saksen

Een park dat een enorme reputatie heeft opgebouwd, dit is een vakantiepark dat vreselijk veel te bieden heeft voor jong en oud. Voor volwassenen zijn er bijvoorbeeld de uitgebreide spa & wellness faciliteiten en nog veel meer, maar we beperken ons hier even tot de faciliteiten voor de kinderen. Hof van Saksen is het meest chique park van Nederland en is dus ook op het gebied van kindvriendelijkheid zonder meer onderscheidend te noemen. Op dit park kan net even iets meer dan op andere parken en wat dan ook erg leuk is op het Drentse Hof van Saksen is dat kinderen kunnen spelen en leren tegelijk. Er zijn op het park namelijk speciale Kinder Academies. Hier leren de kinderen allerlei leuke dingen, zoals: Kleding maken, koken, techniek, archeologie en nog veel meer. Daarnaast is het zwembad op Hof van Saksen geweldig en voorzien van een kinderglijbaan, peuterbad, diverse waterattracties en erg spectaculair zijn de wildwaterbaan van 107 meter lang en de onderwaterscooters. Hof van Saksen beschikt daarnaast over een recreatiemeer met strand. Hier vind je een speelboot, strandspeeltuin en een pontje. We hebben het nog niets eens gehad over de indoorspeeltuin, de Bounz Arena, de Hang Out en de vele klim activiteiten. We moeten eerlijk zijn. Wat Hof van Saksen de kinderen te bieden heeft, is bijna overdreven te noemen. Kinderbungalows zijn hier trouwens niet, maar wel hele bijzondere kinderboerderijen.

Bekijk de kinderbungalows op Hof van Saksen

Landal Hoog Vaals

Limburg is 1 van de populairste vakantieprovincies van Nederland en in het meest zuidelijke puntje vind je dan ook Landal Hoog Vaals. Een vakantiepark met alles erop en eraan. Niet alleen het park is leuk, maar ook in de omgeving is erg veel te doen. Vlakbij Hoog Vaals vind je namelijk het drielandenpunt, waar erg veel te beleven valt, maar dan moeten de kinderen wel het park af willen, want die vermaken zich opperbest op Hoog Vaals, want speciaal voor hun vind je hier:

 • Een uitgebreid binnenzwembad.
 • Een indoorspeeltuin.
 • Het hele jaar door een fun- & entertainmentprogramma.
 • Een dierenweide.
 • Een amusementshal.
 • Een springkussen(binnen).
 • Bollo Club.

Wat ons betreft 1 van de leukste vakantieparken voor kinderen, dit blijkt overigens ook uit de reacties die we van bezoekers van onze website krijgen. Tevens is Hof van Saksen niet alleen leuk voor kinderen, maar ook als ouders zul je het hier zeker naar je zin hebben! Om de vakantie helemaal kindvriendelijk te maken zijn er ook op Hoog Vaals natuurlijk speciale kinderbungalows.

Bekijk de kinderbungalows op Landal Hoog Vaals

Landal Stroombroek

In de schitterende landelijke omgeving van de Achterhoek ligt het unieke park Landal Stroombroek. Dit park beschikt over een aantal unieke zaken voor jong en oud. Ook als ouders zit je goed op dit park, want je kunt bij een verblijf gratis gebruik maken van Palestra, de uitgebreide sauna van Landal Stroombroek. Heerlijk ontspannend dus, terwijl de kinderen niet uitgespeeld raken. Op Stroombroek vind je o.a. de volgende faciliteiten voor kinderen:

 • Een uitgebreide indoorspeelplaats.
 • De Bollo Club.
 • Kids & Running Track.
 • Een Zandbak.
 • Het hele jaar een entertainmentprogramma.
 • Een ballenbak.
 • Een binnenzwembad.
 • Gelegen aan een schitterende recreatieplas.

Een uniek park, zeker door de recreatieplas en de uitgebreide sauna zeer de moeite waard, maar ook de bungalows op het park en de centrale ligging nabij vele leuke uitstapjes voor jong en oud maken het helemaal af. De kinderbungalows op Stroombroek zijn vanwege het moderne interieur en de vele leuke en handige zaken die aanwezig zijn, een absolute aanrader.

Bekijk de kinderbungalows op Landal Stroombroek

Landal Twenhaarsveld

Twenhaarsveld is een erg populair vakantiepark onder gezinnen met kinderen, terecht, want ook op dit park van Landal GreenParks is erg veel te doen. Niet alleen voor ouders en kinderen, maar voor het hele gezin, want op dit park vind je ook vele faciliteiten voor honden. Leuk natuurlijk als 1 van de gezinsleden een trouwe viervoeter is. Twenhaarsveld heeft voor de kinderen tal van leuke faciliteiten, naast een overdekt zwembad met peuterbad, kinderglijbaan en diverse waterattracties kunnen de kinderen zich hier o.a. ook vermaken met:

 • Bollo in het Bolle speelhuis.
 • De kinderscooterbaan.
 • 1 van de speeltuinen op Landal Twenhaarsveld.
 • De waterspeelplaats.
 • Het speelkasteel.
 • De zandbak.
 • De natuurbelevingsroute Discovery Track.
 • De dierenweide.
 • Het animnatieprogramma (het hele jaar).

Kortom: Een zeer compleet vakantiepark, waar je natuurlijk graag met de kinderen in een kinderbungalow gaat, want dan raken de kinderen tijdens de vakantie helemaal niet meer uitgespeeld.

Bekijk de kinderbungalows op Landal Twenhaarsveld

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Leuke bungalows in echt Overijsselse stijl, daarnaast ligt dit park vlakbij Avonturenpark Hellendoorn. Naast speciale kinderbungalows beschikt Landal Landgoed De Hellendoornse Berg natuurlijk over een overdekt zwembad, voorzien van een leuke glijbaan, het hele jaar door een entertainmentprogramma, diverse speeltuinen, een ballenbak en een indoorspeelplaats.

Bekijk de kinderbungalows op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Bekijk alle Landal parken met kinderbungalows

Wil je graag alle Landal parken met kinderbungalows op een rijtje zien en direct de beschikbaarheid en prijzen checken voor deze bungalows voor kinderen? Check dan de kinderbungalowpagina van Landal GreenParks. Je vindt hier direct een compleet overzicht en weet direct wat de vakantie gaat kosten. 1 ding is zeker: Voor de kinderen wordt deze vakantie onvergetelijk!

Leuk idee: Een Landal kinderbungalow boeken

Als er een vakantie is die je kinderen nooit meer zullen vergeten dan is het wel een vakantie die helemaal bij hun past. Een vakantie die aansluit op de belevingswereld van het jonge kind. Landal GreenParks heeft dat helemaal begrepen en zich er in gespecialiseerd. Leuk idee dus, een kinderbungalow boeken, zodat de vakantie voor de kinderen 1 groot feest zal worden.

Deze website gebruikt cookies, meer info