Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Gratis naar Sauna Palestra bij een verblijf op Stroombroek

Gratis naar Sauna Palestra bij een verblijf op Stroombroek

Ga je graag af en toe even ontspannen in de sauna? Dan is het goed nieuws voor je, dat je bij een verblijf op Landal Stroombroek gratis naar Sauna Palestra kan gaan. Dit is namelijk een zeer uitgebreid sauna-complex, dat gelegen is op het vakantiepark. Je hoeft er dus niet eens extra voor te reizen om een extra vakantie tijdens een vakantie te beleven, want lekker ontspannen in de sauna is toch zeker ook best wel vakantie.

Sauna Palestra

Sauna Palestra is geheel gebouwd om in een ontspannen sfeer de wereld te beleven. Je komt namelijk uit ieder werelddeel wel iets tegen in deze zeer luxe sauna. In Palestra vind je naast diverse sauna's, turkse stoombaden en infraroodsauna's ook diverse mogelijkheden voor heerlijk ontspannende behandelingen, zodat je er na het bezoek aan deze sauna weer minimaal 10 jaar jonger uitziet. Ook vind je in Palestra een warme scrubruimte. Genoeg dus om lekker een volle dag in de sauna door te brengen.

Gratis naar Sauna Palestra - Alles over deze aanbieding

Gratis naar Sauna Palestra

Verblijf je op Landal Stroombroek, dan mag je gratis naar binnen in Sauna Palestra. Naast het toch al zeer complete vakantiepark, kun je hiermee je vakantie dus extra leuk en ontspannend maken. Dit is natuurlijk een leuk aanbod van Landal Greenparks, waar ja dan ook flink mee bespaard als je toch al tijdens je vakantie naar de sauna wilde gaan, of je vakantie wordt verrijkt met een bezoek aan deze sauna.

 

Gratis naar Sauna Palestra - Alles over deze aanbieding

Landal Stroombroek

Overweeg je nu een verblijf te boeken op Landal Stroombroek? Vergelijk dan eens de prijzen en vind meer informatie over het vakantiepark. Dit kan op onze pagina over Landal Stroombroek. Hier vind je namelijk altijd actuele aanbiedingen en acties voor dit vakantiepark.

Andere aanbiedingen voor Sauna Palestra

Wil je wel naar Sauna Palestra, maar ben je niet van plan een verblijf te boeken op Landal Stroombroek? Dan kun je helaas niet gratis naar deze sauna, maar wel tegen een flinke korting. We hebben namelijk diverse acties voor deze prachtige sauna gevonden bij SpaOnline. Een dagentree voor Sauna Palestra heb je hier namelijk al voor 15,-, de normale prijs is 25,-, dus dit geeft ook een flinke korting op de entree van Sauna Palestra. Daarnaast vind je op de website van SpaOnline ook nog een aantal erg aantrekkelijke arrangementen voor Sauna Palestra.

Bekijk de aanbiedingen voor Sauna Palestra bij SpaOnline

Deze website gebruikt cookies, meer info