Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal last minute Duitsland

Landal last minute Duitsland

Ga nu nog voordeliger naar Duitsland op vakantie door een last minute van Landal te boeken. Bespaar op een vakantie in een van de luxe parken in de mooiste streken. Boek bijvoorbeeld een strandvakantie aan de Oostzee, of een vakantie in de wijnstreek de Moezel. Profiteer door 1 van de Duitse Landal parken last minute te boeken en bespaar tot wel ca. 40%.

Beste Landal Duitsland last minutes

De Duitse parken van Landal GreenParks behoren tot het topsegment binnen de Duitse markt. Korting pakken door Vroegboeken kan naast last minute boeken ook. Je bespaart dan ook flink en bijkomend voordeel: Er is voldoende beschikbaarheid. Last minute boeken levert je ook veel op. Je moet alleen op het gebied van beschikbaarheid wel een beetje geluk hebben. Alle last minutes Duitsland staan bij Landal overzichtelijk bij elkaar. Je ziet hier ook direct de korting die krijgt.

Check de Landal last minutes Duitsland 

Inhoudsopgave

  1. Landal Salztal Paradies
  2. Landal Eifeler Tor
  3. Landal Dwergter Sand
  4. Landal Travemünde
  5. Landal Winterberg
  6. Landal Sonnenberg
  7. Landal Mont Royal
  8. Landal Warsberg
  9. Landal Wirfttal
  10. Landal Hochwald

Landal Salztal Paradies

Landal Salztal Paradies

Landal Salztal Paradies in Harz is hondvriendelijk en zeer kindvriendelijk met een heus zwemparadijs. De hondenbungalows op dit park beschikken over een omheinde tuin, een mand en voeder- en drinkbakken. In het zwemparadijs glijd je van een reusachtige glijbaan, vaar je over de wildwaterbaan en geniet je van ontspanning in de whirlpool. Het zwembad heeft een apart kinderbad vol attracties voor de allerkleinsten en een ligweide. Met een indoor speelparadijs, kinderopvang vanaf 3 jaar en een kinderclub heeft het park topvoorzieningen voor kinderen. Actieve kinderen kunnen zich uitleven op de airtrampoline en het natuurbelevingspad. Ook aan natuur ontbreekt het niet tijdens je verblijf, want vlakbij het park ligt Nationaal park Harz met bossen, rivieren en berglandschap. 

Check hier de Landal Salztal Paradies last minute aanbiedingen.

Landal Eifeler Tor

Landal Eifeler Tor

In de Duitse Eifel, niet ver van de grens met Nederland vind je Landal Eifeler Tor. Hier geniet je te midden van de natuur van de vele faciliteiten. Ontspan in het overdekte zwembad of buitenzwembad met uitzicht over de omgeving. Beide met peuterbad en ook een Turks stoombad is aanwezig. De kinderen vermaken zich op de luchttrampoline en in de speeltuinen. Tijdens de schoolvakanties is er zowel een entertainmentprogramma als de Bollo Club om ze te vermaken. In de buurt is tevens veel te doen, zoals het bezoeken van de winkelpromenade of kanoën op het meer. De omgeving leent zich prima voor wandel- en fietstochten. Iets verder van het park ga je een middag met de kinderen naar pretpark Phantasialand, of bezoek je de stad Aken. Boek nu een last minute verblijf op Landal Eifeler Tor.

Boek nu een last minute verblijf op Landal Eifeler Tor

Landal Dwergter Sand

Landal Dwergter Sand

Landal Dwergter Sand in Oldenburger Munsterland is met tal van faciliteiten voor kinderen erg kindvriendelijk. Het ligt midden van het natuurgebied Thülsfelder Talsperre met bossen, heiden en hoogveen. Hier maak je avontuurlijke wandel- en fietstochten met het hele gezin. Het vakantiepark heeft een speeltuin en luchttrampoline waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Kleine coureurs racen in een skelter over het terrein en in het zomerseizoen is er de Bollo Club. Op de midgetgolfbaan sla je samen een balletje en voetballen kan op het voetbalveld. Tegenover het park is een openbaar recreatiemeer waar je heerlijk zont terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen. Ook bij slecht weer vermaken jullie je prima, want de indoor speelhal Molli-Bär ligt vlakbij het park. Boek hier je last minute naar Landal Dwergter Sand.

Boek hier je last minute naar Landal Dwergter Sand.

Landal Travemünde

Landal Travemünde

Uitwaaien doe je aan de Oostzee bij de jachthaven in vakantiepark Landal Travemünde. Dit kleinschalige vakantiepark biedt deels een uitzicht over de zee en het brede zandstrand. Ideaal om aan uit te waaien of lekker te zonnebaden en zwemmen. En natuurlijk mag de hond ook mee! Het schiereiland leent zich met zijn groene natuur uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Bijvoorbeeld langs de vissershaventjes en de gemoedelijke dorpjes. Neem het pontje naar een van de andere badplaatsen aan de Oostzee, of neem een kijkje in de vuurtoren van het schiereiland. In de omgeving liggen verschillende golfbanen waar je een balletje kunt slaan. 

Bespaar door last minute te boeken voor Landal Travemünde.

Landal Winterberg

Landal Winterberg

Landal Winterberg ligt in het Duitse Sauerland. Hier ligen een skioord en golfbaan om de hoek, waardoor ieder seizoen een actieve vakantie biedt. Verken de omgeving op een mountainbike of wandel over kilometers lange bospaden. Voor een spannende dag uit ligt pretpark Ford Fun Adventure Land op nog geen 18 kilometer afstand. Rodelen kan bovendien het hele jaar door op de rodelbaan in Winterberg. Landal Winterberg is ideaal voor vakantie met het hele gezin en heeft een binnenzwembad met peuterbad, stroomversnelling en aqua bubbels waarin je over het water loopt.

Boek Landal Winterberg last minute en bespaar maximaal.

Landal Sonnenberg

Landal Sonnenberg

Gemoedelijk vakantiepark te midden van de wijnstreek de Moezel. Naast de prachtige wijngaarden waar je wijn kunt proeven, zijn er vanaf Landal Sonnenberg diverse activiteiten in de natuur te ondernemen. Hier klautert het hele gezin door het aan het vakantiepark grenzende klimpark. Met maar liefst 40 klimelementen verdeeld over 6 parcours. Maak een prachtige boottocht over de Moezel, of wandel door de wijnstreek met indrukwekkende vergezichten. De gemoedelijke wijndorpjes zoals Bernkastel-Kues zijn zeker een bezoek waard tijdens je verblijf in dit vakantiepark. Bovendien verblijf je door last minute te boeken met een fikse korting op dit Landal vakantiepark.

verblijf je door last minute te boeken met een fikse korting op dit Landal vakantiepark.

Landal Mont Royal

Landal Mont Royal

Landal Mont Royal ligt recht boven de rivier de Moezel en biedt je een natuurrijke vakantie. Koning Lodewijk de 14e genoot jaren geleden al van het uitzicht vanaf de Mont Royal. Naast het prachtige panorama dat de Moezel biedt kun je er ook boottochten op maken. Op het park geniet je van de wijnen en kazen uit de omgeving en kijk je uit over de wijngaarden. Als fietser of wandelaar maak je de mooiste tochten tussen deze wijngaarden en langs de oever van de Moezel. De oude burchten en ruïnes die in de omgeving liggen doe je gemakkelijk per fiets aan. De scherpste Landal Mont Royal aanbiedingen vind je hier.

De scherpste Landal Mont Royal aanbiedingen vind je hier.

Landal Warsberg

Landal Warsberg

In het mooie Saarburg te midden van de wijngaarden ligt het weelderige Landal Warsberg. Tijdens je verblijf in het park geniet je van een ruim opgezet binnenzwembad, het prachtige uitzicht en de vele activiteiten in de omgeving. Het zwembad beschikt over diverse waterattracties en een apart bad voor de allerkleinsten. Breng een bezoek aan de oudste stad van Duitsland genaamd Trier, met prachtige bezienswaardigheden. Of ga rodelen met het hele gezin op de zomerrodelbaan in de directe omgeving. Met 1 van de last minute aanbiedingen van Landal Warsberg kan dit bovendien erg voordelig: je bespaart dan soms wel tot 40%.

Check de actuele Landal Warsberg last minutes

Landal Wirfttal

Landal Wirfttal

Ga dichtbij op vakantie in de Duitse natuur op vakantiepark Landal Wirfttal te Eifel. Gelegen in het natuurpark de Vulkaaneifel maak je prachtige wandelingen in de directe omgeving. Op het park profiteer je van tal van faciliteiten zoals een zwembad met peuterbad, een sauna en een wellnessruimte. Kinderen vermaken zich bovendien in Bollo’s speelgrot. Speel met het hele gezin een spannend potje midgetgolf of tennis. Zelfs vissen kan hier direct aan het stuwmeer. Actieve vakantiegangers klimmen, fietsen en wandelen door de natuurrijke omgeving. Liefhebbers van uitdaging gaan quad rijden of abseilen. Deze avontuurlijke vakantie op Landal Wirfttal is nog goedkoper met een last minute.

Check de actuele last minutes voor Landal Wirttal

Landal Hochwald

Landal Hochwald

Op Landal Hochwald in de Hunsrück onderneem je ieder seizoen gezinsactiviteiten. In de winter beleeft het hele gezin winterpret op de langlauf-, rodel- en schaatsbaan. In warmere seizoenen verken je de omgeving per mountainbike of e-bike en ga je vissen op het meer. De kinderen doen het hele jaar door mee aan het Fun & Entertainment programma en in de Bollo Club. Het overdekte zwembad heeft een waterspeelplaats en peuterspeelbad en naast een luchttrampoline is er zelfs een insectenhotel. Liefhebbers van bezienswaardigheden halen hun hart op in Trier, de oudste stad van Duitsland. Nationaal Park Hunsrück-Hochwald ligt op 30 kilometer afstand: hier worden regelmatig lynxen gespot.

Landal Hochwald last minutes vind je hier.

Deze website gebruikt cookies, meer info