☰ Menu
 
 

Landal Travemünde

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Prachtige ligging aan het strand op schiereiland Priwall
  • Bungalows in Deense stijl en luxe appartementen
  • Ideaal park voor rustzoekers en strandliefhebbers

Leuke bungalows en luxe appartementen op een unieke locatie. Landal Travemünde ligt op het Duitse schiereiland Priwall. Een rustig park waar je vanuit je bungalow zo het strand oploopt. Buiten de Piratenspeeltuin en wat wateractiviteiten vind je op dit park echter niet veel faciliteiten. Dit park is dan ook vooral geschikt voor rustzoekers, strandliefhebbers en natuurgenieters. Mocht je hiertoe behoren, dan boek je met Travemünde ook echt een park waar alles klopt. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Travemünde Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Travemünde Duitsland

Landal Travemünde is een kleinschalig vakantiepark op het Duitse schiereiland Priwall. Vanaf het park heb je vanuit vakantiebungalows in Deense stijl doorgaans een prachtig uitzicht over de branding van de Oostzee, tevens geniet je van de natuur van het schiereiland. De bebossing die je hier vindt is een prachtig stukje Duitse natuur. Het park leent zich vooral voor natuurgenieters en strandliefhebbers. Het park staat namelijk niet bol van de diverse faciliteiten, maar de 99 bungalows zijn stuk voor stuk juweeltjes en bieden plaats aan 4 t/m 10 personen. De meest eenvoudig beschikken bijvoorbeeld over een flatscreen tv, wasmachine, afwasmachine en geven daarnaast door hun goede inrichting al een behoorlijk luxe gevoel. Alle bungalows van een iets luxer niveau beschikken over een eigen sauna, DVD-speler, houtkachel en nog tal van andere zaken die het verblijf op dit park in hoge mate veraangenamen.

Faciliteiten op en rond Landal Travemünde

Landal Travemünde is geen spectaculair park, maar een erg sfeervol en luxe park. Het park staat dan ook niet bol van de vele faciliteiten, maar in de directe omgeving is we wel behoorlijk wat de doen. Zo vind je vlakbij het park een breed zandstrand, een jachthaven, een manege, diverse vismogelijkheden, restaurants en winkels, en diverse golffaciliteiten.

Kortingen, aanbiedingen en prijzen voor Landal Travemünde

Op zoek naar een aanbieding voor een vakantiebungalow op Landal Travemünde? Dit doe je als volgt: Check even de prijzen van alle aanbieders voor dit luxe vakantiepark, of bekijk alle actuele acties en aanbiedingen voor de parken van Landal GreenParks. Wij zijn continu op zoek naar scherpe aanbiedingen en acties en hopen dan ook dat je een prettige en voordelige vakantie zult hebben op Landal Travemünde.

Deze website gebruikt cookies, meer info