☰ Menu
 
 

Weissenhauser Strand

Park in het kort


Aan de Oostzee vlak bij de stad Holstein ligt het rustig gelegen vakantiepark Weissenhaeuser. Het park is slechts gescheiden van de duinen een 3 km lange zandstrand. Het bungalowpark heeft erg veel te bieden. Zo zijn er 6 restaurants, 2 bars en een snack- bar. Het park beschikt ook over een luxe sauna en wellnesn center. Hier kun je genieten van een heel schoonheidsbehandeling en je kunt heerlijk tot rust komen tijdens een heerlijke massage. Lees uitgebreide omschrijving.

Weissenhauser Strand Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Weissenhaeuser Duitsland

Aan de Oostzee vlak bij de stad Holstein ligt het rustig gelegen vakantiepark Weissenhaeuser. Het park is slechts gescheiden van de duinen een 3 km lange zandstrand. Het bungalowpark heeft erg veel te bieden. Zo zijn er 6 restaurants, 2 bars en een snack- bar. Het park beschikt ook over een luxe sauna en wellnesn center. Hier kun je genieten van een heel schoonheidsbehandeling en je kunt heerlijk tot rust komen tijdens een heerlijke massage.

Kinderen komen niks te kort bij vakantiepark Weissenhaeuser

Het vakantiepark heeft zich erg gericht op kinderen. Zowel voor het jongste als voor het oudste kind is wat te beleven. Voor de jonge kinderen is er een leuke kinderboerderij en een speelparadijs. Voor de oudere kinderen is een indoor kleinhal en kunnen ze heerlijk gaan waterskien op de waterskibaan. Mocht jou kind toch meer van zwemmen houden dan komen ze op dit bungalowpark echt helemaal niks te kort. Er is namelijk een groot zwembadparadijs. Met lange en snelle glijbanen. Er is zelf een groot aquapark. Je kind komt dus echt niks te kort terwijl jezelf lekker ligt te ontstannen in een van ligbedden die aan het zwembad staan.

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark Weissenhaeuser Holstein Duitsland

Wil je er even lekker tussen uit en kunnen je kinderen echt niet zonder een zwembad? Dan zit hier helemaal op je plek. Wij hebben voor jou beste en kortingen onder elkaar gezet. Klik op een site en vindt de beste deal voor bungalowpark Weissenhaeuser.

Deze website gebruikt cookies, meer info