☰ Menu
 
 

Hansapark Resort am Meer

Sarcon

Park in het kort


Direct aan het Oostzee-strand, aan de rand van de badplaats Sierksdorf, ligt het Hansa- park Resort aan zee. Sierksdorf is een levendige vakantieplaats met diverse restaurants, cafés en shoppingmogelijkheden. In de omgeving vindt je nog meer highlights, zoals het Panoramic zwembad Sierksdorf. Verder is er een duik- en surfschool bij het naastgelegen meer aanwezig. Je kunt zelfs gaan parachutespringen. Lees uitgebreide omschrijving.

Hansapark Resort am Meer Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Hansa- park resort aan zee Sierksdorf Duitsland

Direct aan het Oostzee-strand, aan de rand van de badplaats Sierksdorf, ligt het Hansa- park Resort aan zee. Sierksdorf is een levendige vakantieplaats met diverse restaurants, cafés en shoppingmogelijkheden. In de omgeving vindt je nog meer highlights, zoals het Panoramic zwembad Sierksdorf. Verder is er een duik- en surfschool bij het naastgelegen meer aanwezig. Je kunt zelfs gaan parachutespringen.

Heel veel te beleven in het naastgelegen attractiepark Hansa- Park

Het nieuwe resort ligt naast Hansa- Park. Dit attractiepark biedt meer dan 125 attracties in 11 themawerelden, unieke shows, 46 ha. aan Tuinkunst. Dit seizoen is er een nieuwe attractie gebouwd "Fondaco dei Tedeschi". Het neemt je mee naar Italië, waar jij je waand in Venetië. Jong en oud kunnen vermaken in dit grote speelparadijs. Bungalowpark Hansa- Park heeft een directe verbinding met het attractiepark, dus je kunt vanaf de eerste seconde plezier maken in attractiepark Hanza- Park.

Kortingen en aanbiedingen voor vakantiepark Hansa- park resort aan zee Sierksdorf Duitsland

Wil je heerlijke genieten aan het meer of je lekker uitleven in attractiepark Hansa- Park dan zit je hier op de goede plek. Wij hebben voor jou de beste aanbiedingen en kortingen bij elkaar gezet. Klik op een van de links en krijg de beste deal voor vakantiepark Hansa- Park resort aan zee in Duitsland.

Deze website gebruikt cookies, meer info