☰ Menu
 
 

Resort Linstow

Park in het kort


  • Luxe vakantievilla's
  • Vlakbij het Linstower meer
  • Sfeervol zwembad, sauna & wellness en diverse sportieve faciliteiten

Resort Linstow is een vakantieresort dat ook voor de meest veeleisende vakantieganger nog genoeg te bieden heeft. Alles op dit vakantiepark is dan ook werkelijk top! De faciliteiten op het park zijn zeer talrijk. Zo is er een sfeervol zwembad, sauna & wellness en diverse sportieve faciliteiten. In de omgeving is ook genoeg te doen, want het vakantiepark bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het Linstower meer. Lees uitgebreide omschrijving.

Resort Linstow Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Luxe vakantiepark in Duitsland

Resort Linstow is een vakantieresort dat ook voor de meest veeleisende vakantieganger nog genoeg te bieden heeft. Alles op dit vakantiepark is dan ook werkelijk top! De faciliteiten op het park zijn zeer talrijk. Zo is er een sfeervol zwembad, sauna & wellness en diverse sportieve faciliteiten. In de omgeving is ook genoeg te doen, want het vakantiepark bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het Linstower meer.

Vakantievilla's op Resort Linstow

De vakantievilla's op Resort Linstow zijn geheel in de stijl van het park erg luxe ingericht. De villa's bieden plaats aan 6 t/m 12 personen. Een deel van de villa's heeft zelfs bij iedere slaapkamer een eigen badkamer. Luxer zul je het dan ook vrijwel niet vinden.

Kortingen en aanbiedingen voor Resort Linstow

Voor Resort Linstow zijn flink wat aanbieders beschikbaar waar je regelmatig een aanbieding kunt vinden. Wil je Resort Linstgow voor absoluut de laagste prijs boeken? Vergelijk dan de prijzen van de aanbieders die we voor dit luxe vakantiepark in Duitsland hebben gevonden en pak je voordeel!

Deze website gebruikt cookies, meer info