☰ Menu
 
 

Landal Salztal Paradies

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Kleinschalig park met mooie ligging in de natuur
  • Erg veel faciliteiten, onder meer: Fitness, saunalandschap en subtropisch zwembad
  • Compleet en smaakvol ingerichte bungalows en appartementen

Een kleinschalig park met erg veel faciliteiten. Ongeveer in het midden van Duitsland. Op het park vind je met een indoorspeeltuin en zeer uitgebreid subtropisch zwembad veel vermaak voor de kinderen. Daarnaast is er met een uitgebreid saunalandschap en een fitnessruimte ook genoeg sport en ontspanning te vinden. Qua bungalows vind je op Landal Salztal Paradies een veelzijdig aanbod. Er zijn hele luxe exemplaren te vinden, maar ook een soort chalets. Deze worden op dit park overigens appartementen genoemd. Overigens moet gezegd worden dat alle accommodaties op dit park zeer compleet en modern zijn ingericht. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Salztal Paradies Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Salztal Paradies, vakantiepark in Bad Sachsa Duitsland

Landal Salztal Paradies is een idyllisch opgezet vakantiepark, gelegen in Bad Sachsa Duitsland. Salztal Paradies is een niet al te groot opgezet vakantiepark, maar op het park beschik je wel over flink wat faciliteiten, zodat dit park erg veel te bieden heeft. Op het park staan erg veel appartementen en daarnaast vind je er 5 vrijstaande vakantiebungalows. De appartementen zijn er in diverse luxe-niveaus en bieden plaats aan 2 t/m 6 personen. Ben je van plan om met meer mensen te verblijven op Salztal Paradies, dan kun je ook kiezen voor 1 van de luxe bungalows die plaats bieden aan maximaal 10 personen en zijn voorzien van flatscreen tv, infraroodsauna en zonnebank.

Faciliteiten op Landal Salztal Paradies

Salztal Paradies is voorzien van een enorm groot subtropisch zwembad met een oppervlakte van maar liefst 5000 m². In dit zwembad vind je o.a. buitenbad, kinderbad, binnenbad, bandenglijbaan, wildwaterbaan en een bubbelbad. Helemaal tot rust komen tijdens je vakantie op Landal Salztal Paradies kun je in het sauna landschap. Hier vind je o.a. een grote variëteit aan sauna's, ijsbronnen, een solarium, een bubbelbad en een gezellige saunabar, waar je tussen de saunagangen door een drankje kan nemen. Daarnaast zijn er ook diverse massage mogelijkheden. Tussen Oktober en April is ook de grote schaatshal geopend. Verder vind je ook nog een indoor speelplaats, bowlingbanen en een tennishal. Buiten de genoemde faciliteiten vind je op Landal Salztal Paradies nog tal van andere zaken die het nodige vermaak kunnen bieden tijdens je vakantie op dit park.

Kortingen, aanbiedingen en acties voor Landal Salztal Paradies

Een park dat veel luxe te bieden heeft. Zeker als je op zoek bent naar een vakantiepark waar enorm veel te doen is, is Landal Salztal Paradies een zeer aantrekkelijke optie. Voor dit vakantiepark zijn diverse aanbieders beschikbaar. Ons advies: Klik door naar de website van deze aanbieders en vergelijk de prijzen. Tevens heeft Landal GreenParks regelmatig scherpe kortingsacties. Deze vind je op de Landal pagina met acties en aanbiedingen. We hopen dat je hier je voordeel mee kan doen en dat Landal Salztal Paradies kan boeken met lekker veel voordeel.

Deze website gebruikt cookies, meer info