☰ Menu
 
 

Vakantiepark Aulatal

Park in het kort


  • Ligt in een bosrijke omgeving
  • Speeltuin, tennisbaan en kleine recreatiemeer
  • Op 1.5 km van het park ligt een openlucht zwembad in het centrum van Oberaula

Te midden van uitgestrekte bossen en mooie velden ligt Vakantiepark Aulatal Dit vakantiepark is daardoor zeer rustig gelegen en zorgt voor voldoende ontspanning. Het park geeft je de mogelijkheid fietsen te huren en de schoonheid van de omgeving te ontdekken. Dit kan natuurlijk ook wandelend. Verder kunnen je kinderen hun gang gaan in de speeltuin, de tennisbaan of in het kleine recreatiemeer. Tevens ligt er op 1,5 km. van het park een openlucht zwembad in het centrum van Oberaula. Hier kun je ook terecht voor dagelijkse boodschappen en als je geen zin hebt om te koken kun je ook het gezellige restaurant bezoeken wat gelegen is op bungalowpark Aulatal. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een zeer ontspannen vakantie. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark Aulatal Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Aulatal in Oberaula Duitsland

Te midden van uitgestrekte bossen en mooie velden ligt Vakantiepark Aulatal Dit vakantiepark is daardoor zeer rustig gelegen en zorgt voor voldoende ontspanning. Het park geeft je de mogelijkheid fietsen te huren en de schoonheid van de omgeving te ontdekken. Dit kan natuurlijk ook wandelend. Verder kunnen je kinderen hun gang gaan in de speeltuin, de tennisbaan of in het kleine recreatiemeer. Tevens ligt er op 1,5 km. van het park een openlucht zwembad in het centrum van Oberaula. Hier kun je ook terecht voor dagelijkse boodschappen en als je geen zin hebt om te koken kun je ook het gezellige restaurant bezoeken wat gelegen is op bungalowpark Aulatal. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een zeer ontspannen vakantie.

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Aulatal

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor Vakantiepark Aulatal in Oberaula Duitsland? Vergelijk dan de aanbiedingen, prijzen en acties van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark. Hierdoor boek je Vakantiepark Aulatal gegarandeerd voor de laagste prijs. We hopen dan je een prettig verblijf zult hebben in Oberaula! Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor Vakantiepark Aulatal Klik en vergelijk.

Deze website gebruikt cookies, meer info