☰ Menu
 
 

Landal Winterberg

Landal GreenParks

Park in het kort


Net buiten het populaire vakantieoord Winterberg in Sauerland, op de helling van de berg, ligt het vakantiepark Landal Winterberg. Een vakantie op dit bungalowpark in Duitsland betekent genieten van ontelbare vrijetijdsmogelijkheden midden in de prachtige natuur. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Winterberg Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Landal Winterberg Sauerland Duitsland

Net buiten het populaire vakantieoord Winterberg in Sauerland, op de helling van de berg, ligt het vakantiepark Landal Winterberg. Een vakantie op dit bungalowpark in Duitsland betekent genieten van ontelbare vrijetijdsmogelijkheden midden in de prachtige natuur.

Een heerlijke actieve dag op en rond Landal Winterberg

Landal Winterberg is de ideale locatie voor jouw sportieve vakantie. Mountainbikers kunnen zich helemaal uitleven op de vele routes in de mooie natuur en ook voor wandelaars en nordic walking-fanaten is deze streek een paradijs. Direct naast Landal Winterberg ligt een prachtige 9-holes golfbaan. Of je nu een fanatieke golfer bent of voor het eerst een balletje slaat, op deze golfbaan van Golfclub Winterberg is voor iedereen voldoende uitdaging. Kortom: volop mogelijkheden op en rond het park! 

Kortingen en aanbiedingen voor bungalowpark Landal Winterberg Sauerland Duitsland

Heerlijk de natuur intrekken of een balletje slaan op de golfbaan. Het kan hier allemaal. Klik op een van de link hieronder die wij voor jou hebben uitgezocht en krijg de beste aanbieding voor Bungalowpark Landal Winterberg Sauerland Duitsland.

Deze website gebruikt cookies, meer info