ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Landal Eifeler Tor

Landal GreenParks

Beoordeling:7.7Lees beoordelingen
Eifeler Tor foto
Heuvelachtig gelegen bungalows op Landal Eifeler Tor
Bungalows op Landal Eifeler Tor
Buitenzwembad op Landal Eifeler Tor
ParkShop
Slaapkamer in 1 van de bungalows
Keuken in 1 van de bungalows
Woonkamer in 1 van de bungalows
1 van de restaurants op Landal Eifeler Tor
Badkamer

Bungalowpark Landal Eifeler Tor in Duitsland

Niet ver van de Nederlandse grens, op slechts 90 km van Maastricht bevindt zich het Landal park Eifeler Tor. Een vakantiepark gelegen in Heimbach in de Eifel. Erg leuk is de directe omgeving van het park, want die bestaat uit zowel bos, als water. Je kan met de boswachter een wandeling maken door deze prachtige omgeving, maar ook met een bootje het meer op waaraan het park gelegen is. Uiteraard zijn er bootjes te huur op het park. Aan het meer ligt overigens ook een strand, dus bij mooi weer kun je op Eifeler Tor prima zonnen en zwemmen. Verblijven op het park doe je in 1 van de diverse bungalows, of appartementen. Comfort is in deze accommodaties absoluut gegarandeerd, maar veel exemplaren bieden meer dan comfort alleen, zo vind je in veel van de bungalows en appartementen op Eifeler Tor bijvoorbeeld ook nog eens een sauna en een afwasmachine.

Flink wat faciliteiten op Landal Eifeler Tor

Landal Eifeler Tor is een zeer compleet vakantiepark. Zeker als je kijkt naar het zwembad. Dit is deels overdekt en deels een openluchtzwembad. Dit zwembad is niet echt voorzien van een groot aantal waterattracties, maar heeft wel een erg luxe uitstraling. Naast zwemmen kun je ook ontspannen in de whirpool, sauna, of het Turks stoombad en tussendoor genieten van een heerlijke massage. Tijdens de schoolvakanties is er Bollo Club, Bollo is een bekende op de Landal parken en weet de kinderen op leuke manier te amuseren tijdens de vakantie op 1 van de parken. Qua horeaca vind je op Eifeler Tor een italiaans restaurant, het Heimbacher brouwhuis en een snackbar.

Kortingen, prijzen, acties en aanbiedingen voor Landal Eifeler Tor

Landal Eifeler Tor kun je op een aantal manier boeken voor een erg scherpe prijs. Check allereerst even de prijzen van de aanbieders voor Eifeler Tor. Deze staan hier overzichtelijk voor je op een rijtje. Je kan dan snel even de prijzen vergelijken. Daarnaast kun je altijd even kijken op onze Landal aanbiedingenpagina. Hier vind je alles actuele acties en aanbiedingen van Landal Greenparks. Met deze tips boek je het luxe vakantiepark Landal Eifeler Tor gegarandeerd voor de allerlaagste prijs!

(Laatst bijgewerkt op: 28-01-2016)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding