☰ Menu
 
 

Green Resort Mooi Bemelen

Green Resorts

Park in het kort


  • Moderne vakantiehuizen met luxe uitstraling
  • Uitgebreid parkcentrum met zwembad, wellness en restaurant
  • In het mooie, heuvelachtige Zuid-Limburg

Een topper, vanwege de ligging, luxe, moderne bungalows en de faciliteiten. Green Resort Mooi Bemelen is een park op behoorlijk hoog niveau. Alles wat dit park biedt is mooi uitgevoerd en net even beter dan gemiddeld. In het parkcentrum vind je een overdekt zwembad, wellness, indoor gym en zeker de moeite waard is het culinaire restaurant. Dit park is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen, als voor fietsers en wandelaars. Naast het park zelf heeft ook de heuvelachtige omgeving van Zuid-Limburg erg veel te bieden. Lees uitgebreide omschrijving.

Green Resort Mooi Bemelen Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Green Resort Mooi Bemelen

Een modern park, opgezet in 2018 en volledig gereed in 2019. Dan zal namelijk het parkcentrum openen met binnenzwembad, wellness faciliteiten en culinair restaurant. Green Resort Mooi Bemelen is een toppark in een prachtige omgeving. Je vindt in de regio natuurlijk de Limburgse heuvels, maar ook veel bos. Dit park is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen, als fietsers en wandelaars. De vakantiehuizen zijn zeer ruim en erg modern ingericht. Hierdoor ervaar je tijdens je verblijf een luxe gevoel.

Kortingen en aanbiedingen Resort Mooi Bemelen

Wil je dit Zuid-Limburgse vakantiepark boeken voor de laagste prijs? Vergelijk dan de kortingen en aanbiedingen van de aanbieders op deze pagina. Houdt bij het vergelijken rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een fijn verblijf op het moderne Green Resort Mooi Bemelen.

Deze website gebruikt cookies, meer info