ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Roompot Eifelpark Kronenburger See

Roompot Vakanties

Beoordeling:9Lees beoordelingen
Eifelpark Kronenburger See foto
luxe vrijstaande villa's op Roompot Eifelpark Kronenburger See
1 van de bungalows op Roompot Eifelpark Kronenburger See
Vrijstaande villa
Het terras bij je eigen villa met een geweldig uitzicht over de natuur
Kinderen spelen buiten op de speeltoestel
Het terras bij je eigen luxe villa
KInderen zitten op het terras bij 1 van de bungalows
Beleef het park in de sneeuw
Vrijstaande villa;'s op Roompot Eifelpark Kronenburger See
1 van de vrijstaande bungalows op het

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See

Een zeer compleet familiepark dat gelegen is in het drielandengebied van Duitsland, België en Luxemburg. De omgeving is erg bosrijk en ook als je hier terug in de tijd wilt, is dit mogelijk, want dichtbij het park staat er nog een middeleeuwse ruïne. Eifelpark Kronenburger See is in handen van Hogenboom Vakantieparken en dus geheel in Nederlandse handen. Het personeel op het park spreekt dan ook Nederlands en ook voor de kinderen worden er veel dingen georganiseerd in het Nederlands. De bungalows op het park zijn erg uiteenlopend, sommigen beschikken bijvoorbeeld over een sauna en een bubbelbad, weer andere bungalows zijn iets eenvoudiger, maar alle bungalows hebben de traditionele Duitse uitstraling gemeen. De bungalows bieden in ieder geval genoeg comfort en bieden plaats aan 4 t/m 14 personen. Genoeg ruimte dus om met een flinke groep op vakantie te gaan naar het Duitse plaatsje Kronenburg.

Faciliteiten op Eifelpark Kronenburger See

Zowel in de zomer, als in de winter hoef je je op Eifelpark Kronenburger See niet te vervelen. Op het park bevindt zich een eenvoudig zwembad met een apart bad voor de wat kleinere kinderen, daarnaast is er in de omgeving een uitgebreider zwembad te vinden. De inwendige mens kan verzorgt worden in 1 van de eetgelegenheden op het park. Zo is er een á la carte restaurant, een pannenkoekenrestaurant en een afhaalservice. Tevens is er ook een ontbijt mogelijk en kun je op Eifelpark Kronenburger See gebruik maken van de broodjesservice. Op het gebied van sport & spel vind je op het park een biljarttafel, boogschietbaan, golfbaan, speelvelden, tafeltennistafels en nog een flink aantal andere zaken. Daarnaast is er nog een sauna op het park en in de winter zijn er in de omgeving prima  ski- en langlaufmogelijkheden.

Eifelpark Kronenburger See boeken voor de scherpste prijs

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor de huur van een vakantiebungalow op Kronenburger See. In de omgeving is tenslotte zoveel te doen, dat je daar liever een keer wat extra's aan uitgeeft. De beste aanbiedingen en acties voor Kronenburger See vind je op de actiepagina van Roompot vakanties dit is namelijk de verhuurder van dit prachtige Duitse vakantiepark. Ook kun je gebruik maken van de actiecode van Roompot.  Als er namelijk acties zijn, vind je ze altijd op onze website. Daarnaast kun je ook altijd even de prijzen van de aanbieders checken die dit park aanbieden. Die hebben we op deze pagina overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. We hopen een fijne vakantie zult hebben op Kronenburger See!

(Laatst bijgewerkt op: 30-01-2018)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding