Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Top 10 beste Landal parken in Nederland

Top 10 beste Landal parken in Nederland

Landal GreenParks beschikt over ruim 85 bungalowparken in verschillende Europese landen. Een gigantisch aanbod, dus grote kans dat je niet weet welk park je moet kiezen. Daarom: de 10 toppers van deze bungalowparkketen op een rij. Stuk voor stuk parken waar ontzettend veel te doen is. Bij deze 10 parken ben er zeker van te beschikken over een compleet aanbod. Dit neemt niet weg dat ook de meeste andere Landal parken van hoog niveau zijn, maar we moesten er 10 kiezen. 10 parken dus, die nooit teleurstellen.

Meer weten over de parken, of aanbiedingen van Landal GreenParks? Ook de nieuwe parken vind je op onze website. Tevens natuurlijk alles over de beste Landal kortingen. We hopen je op weg te helpen om een perfecte vakantie te beleven op 1 van deze 10 topparken.

Inhoudsopgave

  1. Kasteeldomein De Cauberg - Luxe bungalows in Valkenburg
  2. Aelderholt - Kinderplezier in Drenthe
  3. De Lommerbergen - Erg veel faciliteiten
  4. Stroombroek - Wellness en kindervermaak
  5. Het Land van Bartje - Ponyranch en veel kinderplezier
  6. Landgoed 't Loo - Topper, zeker met jonge kinderen
  7. Coldenhove - Perfecte ligging. Leuk voor kinderen
  8. Het Vennenbos - Subtropisch plezier
  9. Hoog Vaals - Zuid Limburg, veel te doen
  10. Miggelenberg - Mooie natuur, uitgebreid park

1. Kasteeldomein De Cauberg - Luxe bungalows in Valkenburg

1. Kasteeldomein De Cauberg - Luxe bungalows in Valkenburg

Geniet van een luxe vakantie in het groene Limburg op de top van de Cauberg. Landal Kasteeldomein De Cauberg onderscheidt zich door de prachtige bungalows op het park. Altijd al in weldadige luxe willen overnachten. Dan is dit het park dat je zoekt. Valkenburg beschikt over indrukwekkende ruïnes en grotten. Ook vind je de historische stad Maastricht liggen in de directe omgeving. Hier worden regelmatig evenementen gehouden die je tijdens je vakantie aan kunt doen. In het nabijgelegen Thermae 2OOO geniet je van de heerlijke thermale baden tijdens een dagje wellness. Golf & Country Club Hoenshuis en Golfbaan Het Rijk Van Magraten met beide 18 holes liggen op 11 kilometer afstand van het park. Tijdens je verblijf maak je gratis gebruik van zwembad de Polfermolen op zo’n 10 minuten lopen van het park. Dit heeft zowel een wedstrijdbad als recreatiebad met een stroomversnelling een glijbaan met lichteffecten. Het peuterbad heeft diverse waterattracties voor de allerkleinsten. Op Landal Kasteeldomein De Cauberg vind je een restaurant, maar verder niet veel faciliteiten. Er is namelijk enorm veel te doen in de directe omgeving.

Bekijk Kasteeldomein De Cauberg bij Landal GreenParks

2. Aelderholt - Kinderplezier in Drenthe

2. Aelderholt - Kinderplezier in Drenthe

Wandel- en fietsliefhebbers halen hun hart op in dit vakantiepark in het groene Drenthe. Vanuit Landal Aelderholt verken je de omgeving per fiets of te voet en ontdek je mooie dorpjes, prachtige natuur en zelfs oude hunebedden. Verblijf in een accommodatie in de stijl van een boerderij en bezichtig de prachtige Saksische boerderijen van Aalden. Op het park kun je vissen, geitjes aaien in de kinderboerderij, of een potje midgetgolf te spelen. Ook andere activiteiten zoals bowlen, boogschieten en squashen behoren tot de mogelijkheden. Het ruime binnenzwembad is voorzien van diverse waterattracties, een 60 meter lange glijbaan, kinderglijbaan, whirlpool en peuterbad. Ook kunnen de kinderen heerlijk spelen in de indoor speeltuin, Soft Play Area, kinderrodelbaan, ballenbak en amusementshal. Direct naast Aelderholt liggen een 18-holes golfbaan, 6-holes Par 3 baan en een 9-holes Par 3 golfbaan.

Meer over Aelderholt bij Landal GreenParks

3. De Lommerbergen - Erg veel faciliteiten

3. De Lommerbergen - Erg veel faciliteiten

Dit autovrije vakantiepark omgeven door de Limburgse bossen en heuvels is zeer kindvriendelijk. In de natuurrijke omgeving onderneem je buitenactiviteiten zoals vissen, fietsen en boogschieten. Sla een balletje op de midgetgolfbaan of kijk hoe de kinderen zich uitleven op Avontureneiland. Landal De Lommerbergen heeft een ruim opgezet subtropisch zwembad met glijbaan, golfslagbad en whirlpool. Voor de kinderen is er een Junglebad en KinderDoeBad. Bij mooi weer kun je terecht op het recreatiezwembad en in het buitenzwembad. Het hele jaar door zorgen het Fun & Entertainment programma en de Bollo Club voor vermaak. Buiten het park geniet je van de groene omgeving in Klimpark Fun Forest Venlo of Nationaal Park De Groote Peel. Op ca. 36 kilometer van het park ligt Attractiepark Toverland.

Bekijk De Lommerbergen op de website van Landal GreenParks

4. Stroombroek - Wellness en kindervermaak

4. Stroombroek - Wellness en kindervermaak

Wellness, kinderactiviteiten en een schilderachtige omgeving in de Achterhoek vullen elkaar aan op Landal Stroombroek. Naast het park is een heuse kabelwaterskibaan aanwezig en op het park zelf kun je vissen, bowlen en midgetgolfen. Voor de kinderen is er het hele jaar door de Bollo Club en Fun & Entertainment. Ze leven zich uit in de amusementshal, in de indoor speelplaats, of op de airtrampoline. Ondertussen geniet jij van wellness met gratis toegang tot het uitgebreide Palestra beauty & wellness. Maak gebruik van de saunafaciliteiten of boek een massage of gezichtsbehandeling. In de omgeving bezichtig je Kasteel Huis Bergh, maak je een wandeling in het Bergherbos en ga je met het hele gezin naar kinderpretpark Jan Klaassen. Niet alleen door de natuur kun je hier prachtig wandelen, ook de middeleeuwse dorpjes in de omgeving van Landal Stroombroek lenen zich hier uitstekend voor. Ook de stad Doetinchem is zeker een bezoek waard.

Ontdek alles over Landal Stroombroek

5. Het Land van Bartje - Ponyranch en veel kinderplezier

5. Het Land van Bartje - Ponyranch en veel kinderplezier

Landal Het Land van Bartje biedt vermaak voor het hele gezin op de Drentse Hondsrug. Het park heeft een eigen Ponyranch waar je kinderen verzorgingscursussen volgen, ponyrijles krijgen of een paardje oppimpen. Het hele jaar door is er een Fun & Entertainment programma en doen kinderen mee met de Bollo Club. Het overdekt zwembad staat in directe verbinding met het overdekte openluchtzwembad dat bij warm weer open wordt gedaan. Hier roetsjen de kinderen van de familieglijbaan en spelen de allerkleinsten in het peuterbad. Deze vind je zowel binnen, als buiten/ In de ruime binnenzandbak spelen kinderen met zand en water en naast een airtrampoline vind je hier ook een indoor speelplaats. Erg bijzonder aan Landal Het Land van Bartje is de ponyranch. Zeker als je van paarden houdt is dit park zeker een aanrader! Maak in de directe omgeving een tocht met de paardentram Bartje’s Deux Chevaux of bezoek WILDLANDS Adventure Zoo Emmen op 17 kilometer van het park. Klimmen kan in het Boomkroonpad in Drouwen, waar ook attractiepark Drouwenerzand ligt.

Alles over Het Land van Bartje bij Landal GreenParks

6. Landgoed 't Loo - Topper, zeker met jonge kinderen

6. Landgoed 't Loo - Topper, zeker met jonge kinderen

Geniet van een prachtige ligging op de Veluwe en de wateractiviteiten op de recreatieplas. Centraal op dit kindvriendelijke park liggen de recreatieplas, een gloednieuwe indoor speeltuin en een kinderboerderij. De kinderen kunnen het hele jaar door spelen met Bollo en zijn vrienden. Ook de airtrampoline, het insectenhotel en de amusementshal zijn favoriet. In de schitterende Park Plaza vind je waterpret in het overdekte zwembad met stroomversnelling en een peuterbad met peuterglijbaan. In de recreatieplas kun je met het hele gezin zwemmen. Op het water zijn activiteiten als een speelboot en trekvlot aanwezig. Zonnebaden kan aan het strand met ligweide en speeltuin. Voor jong en oud vind je op het park een boogschietbaan, tokkelbaan (van maart tot oktober), low rope parcours en midgetgolfbaan. In de omgeving bezichtig je onder andere het imposante kasteel Zwaluwenburg, de Fantasietuin in ’t LooFruittuin Verbeek en het Anton Pieck museum. Op ongeveer een halfuurtje rijden ligt het Dolfinarium. Op enkele minuten vind je de stad Zwolle. Zeker met jonge kinderen is Landal Landgoed 't Loo een aanrader. Kies je in dit geval voor een kinderbungalow, dan is de vakantie helemaal compleet.

Bekijk Landgoed 't Loo bij Landal GreenParks

7. Coldenhove - Perfecte ligging. Leuk voor kinderen

7. Coldenhove - Perfecte ligging. Leuk voor kinderen

Omgeven door dennenbomen en wildroosters verblijf je wel heel dicht bij de natuur op dit park op de Veluwe. Bovendien ligt het park centraal ten opzichte van vele attracties en bezienswaardigheden. Niet alleen de ligging is uitstekend, want Landal Coldenhove heeft ook goede voorzieningen zoals een overdekt zwembad met stroomversnelling en peuterbad. Voor de kinderen is er een zeer uitgebreide indoor speeltuin en ze kunnen het hele jaar door genieten van de Bollo Club en het Fun & Entertainment programma. Een dierenweide mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze groene omgeving. Op het park kun je o.a. fietsen huren om de omgeving te verkennen. Of huur een bolderkar voor de kinderen en maak een wandeltocht, bijvoorbeeld in Loenen met de grootste waterval van ons land. Ga met de kinderen naar Safaripark of Speelpark de Beekse Bergen of ontspan tijdens een bezoek aan de dichtbijgelegen Thermen Bussloo.

Alle info over Coldenhove bij Landal GreenParks

8. Het Vennenbos - Subtropisch plezier

8. Het Vennenbos - Subtropisch plezier

Ontdek de Brabantse gezelligheid in dit zeer kindvriendelijke familiepark met topfaciliteiten. Het subtropisch zwembad is voorzien van golfslagbad, spannende Black Hole Glijbaan en Lazy River. Voor de allerkleinsten is er een KinderDoeBad met waterattracties en een Kids Junglebad. Bij mooi weer geniet je op het recreatiestrand en op de ligweide aan het buitenzwembad van het zonnetje. Voor de kinderen is er een indoor speelplaats, speeltuinen, kinderboerderij, doolhof, trampoline en nog veel meer. Het Fun & Entertainment programma en de Bollo Club zorgen het hele jaar door voor amusement. Met drie restaurants in de Park Plaza waaronder een familiebuffet restaurant en een pizzarestaurant is zelfs het menu op Landal Het Vennenbos kindvriendelijk. Een dagje naar de Efteling of Safaripark de Beekse Bergen maakt je vakantie helemaal af.

Alles over Het Vennenbos bij Landal GreenParks

9. Hoog Vaals - Zuid Limburg, veel te doen

9. Hoog Vaals - Zuid Limburg, veel te doen

Luxe vakantiepark met beautysalon, golfbaan en tal van kinderfaciliteiten te midden van de Limburgse natuur. Naast het overdekte zwembad met glijbaan, sauna en peuterbad is er een groot indoor speelparadijs met ballenbak en springkussen. Het Fun & Entertainment team en de Bollo Club zorgen het hele jaar door voor amusement. Voor activiteiten kun je terecht op de 9-holes golfbaan met driving range, squashbaan, bowlingbanen, voetbalveld, paaltjesvoetbalveld en bij de visvijver. Bij minder mooi weer kun je indoor badminton en tennis spelen. En na al die inspanning ontspan je in de sauna, met een massage, of in het Turkse stoombad. Steden als Aken, Maastricht en Luik liggen binnen handbereik, evenals het drielandenpuntLandal Hoog Vaals heeft bovendien een bungalow speciaal uitgerust voor blinden of slechtzienden.

Bekijk meer van Landal Hoog Vaals

10. Miggelenberg - Mooie natuur, uitgebreid park

10. Miggelenberg - Mooie natuur, uitgebreid park

Geniet van de flora en fauna aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe in dit duurzame vakantiepark. Doe mee aan familieactiviteiten op het park zoals bowlen, boogschieten en midgetgolfen. De kinderen ravotten heerlijk in het avonturenhof en op de waterspeelplaats. Voor nog meer waterpret is er een mooi binnenzwembad met stroomversnelling en diverse waterattracties. De omgeving van het park leent zich uitstekend voor lange wandel- en fietstochten. Op het park kun je onder andere fietsen, kinderfietsen, een tandem of een bolderkar huren. Op de Hoge Veluwe ligt een ongekend indrukwekkende natuur op je te wachten. De centrale ligging van Landal Miggelenberg is daarnaast ideaal voor dagjes uit naar bijvoorbeeld Apenheul, attractiepark Koningin Julianatoren, het Kröller Müller museum en Paleis het Loo.

Bekijk Miggelenberg bij Landal GreenParks

Deze website gebruikt cookies, meer info