Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Top 5 Vakantieparken in de Belgische Ardennen

Top 5 Vakantieparken in de Belgische Ardennen

Als toeristische trekpleister biedt de Ardennen erg veel vakantieparken en campings. Echter bieden niet al deze parken de kwaliteit die we als Nederlander gewend zijn. Wil je echt een top vakantie in de Belgische Ardennen, dan moet je wel weten welke parken echt leuk zijn en ook of het een park is dat goed past bij je wensen. De parken in deze top 5 vakantieparken in de Belgische Ardennen zijn zonder meer de mooiste die je hier kan vinden, daarnaast zijn ze ook allemaal erg verschillend. Je vindt dus altijd wel een park dat precies past bij wat je zoekt.

Inhoudsopgave

  1. Sunparks Ardennen
  2. Landal Village l'Eau d'Heure
  3. Landal Village les Gottales
  4. Résidence Durbuy
  5. Vakantiepark Parc les Etoiles

1. Sunparks Ardennen

Vlakbij Polopsaland vind je Sunparks Ardennen. Een levendig vakantiepark met erg veel activiteiten en gemoderniseerde accommodaties. Aquafun is de naam van het subtropische zwembad op dit park. Naast glijbanen en wilde golven vind je hier ook een baby- en peuterbad. Op Sunparks Ardennen vind je veel sportieve activiteiten en faciliteiten en natuurlijk een aantal restaurants. Qua faciliteiten en activiteiten zeker een uitschieter, maar qua eenheid met de prachtige Ardennen scoort dit park dan weer iets minder. De ligging van het park is erg handig als je uitstapjes wilt maken naar Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Sunparks Ardennen

2. Landal Village l'Eau d'Heure

Onderscheidend aan  Landal Village l'Eau d'Heure is de prachtige ligging aan het meer. Vanuit een deel van de bungalows kun je over het hele meer heen kijken, maar natuurlijk biedt dit ook mogelijkheden om te kanoën, surfen, vissen, of zonnen aan het recreatiestrand. Tijdens de schoolvakantie is er voor de kinderen een fun & entertainmentprogramma. Naast het park vind je een overdekt zwembad, voorzien van diverse waterattracties, peuterbaden en een wellnessruimte. Ook is er een buitenbad aanwezig, voorzien van spraypark, ligweide en andere leuke dingen. Daarnaast zijn er op het park nog tal van andere leuke activiteiten. Landal Village l'Eau d'Heure is een zeer compleet park, met veel activiteiten op het park, maar natuurlijk ook in de directe omgeving.

Check de beste aanbiedingen Landal Village l'Eau d'Heure

3. Landal Village les Gottales

Een bijzonder en kleinschalig park. Perfect als uitvalsbasis om de Belgische Ardennen te ontdekken. In plaats van in een bungalow kun je op Landal Village les Gottales ook in een toren verblijven. Dit is echt een bijzondere ervaring. Dit park beschikt over slechts 41 bungalows. Landal Village les Gottales is dus echt een vakantiepark voor rustzoekers en natuurgenieters. Neemt niet weg dat er wel aan de kinderen is gedacht. Je vindt hier een aantal speeltuintjes, zwembaden zijn in de omgeving te vinden. Hetzelfde geldt voor leuke uitstapjes, want dit park ligt in de omgeving van Malmedy en Spa. Dit zijn echte toeristische trekpleisters waar heel erg veel te doen is. Naast leuke uitstapjes, adviseren we je zeker eens 1 van de geweldige restaurantjes in de omgeving te bezoeken.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Village les Gottales

4. Résidence Durbuy

Echt een leuk park voor als je de rust zoekt in de schitterende Ardennen. Résidence Durbuy ligt op 3km het kleinste ter wereld: Durbuy. De directe omgeving biedt mogelijkheden om te kajakken, mountainbiken, klimmen, quadrijden en abseilen. Résidence Durbuy biedt verder weinig voorzieningen, maar wel vind je hier een speelplein, wasserette en een broodjesservice. Wifi is op het hele park geheel gratis. In de omgeving kun je diverse markten bezoeken, daarnaast zijn de Grotten van Han en Le Monde sauvage d’Ayqaille zeker een bezoek waard. Résidence Durbuy is echt park waar je naartoe gaat om er in de prachtige Ardennen lekker op uit te trekken. Groot voordeel: Qua bungalows zal dit park je niet snel terleurstellen.

Check de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Résidence Durbuy

5. Vakantiepark Parc les Etoiles

Op geen enkel park is je verblijf meer 1 met de Ardennen dan op Vakantiepark Parc les Etoiles. De chalets op dit park zijn tegen een berg aangebouwd en bieden hierdoor prachtige vergezichten over de omgeving. Daarnaast krijg je bij het chalet zelf al direct het gevoel eindelijk eens een keer te verblijven in een ander soort vakantiebungalow dan dat je gewend bent. Voordelen: Je geniet vanaf je veranda van een prachtig uitzicht, maar ook binnen zijn deze chalets Les Etoiles lekker knus. Daarnaast zijn ze, zoals je mag verwachten van alle gemakken  voorzien, zoals een flatscreen, vaatwasser en wifi. Ook het park zelf stelt nooit teleur. Je vindt hier een overdekt zwembad, een restaurant met panoramaterras en heerlijke streekgerechten op de kaart, een indoorspeelplaats en natuurlijk de grote kindervriend Bollo. Voor de ontspanning is er daarnaast ook nog gedacht aan een sauna en solarium. Kortom: Ben je echt fan van de Ardennen, dan ga zeker geen leuker bungalowpark vinden.

Check de beste aanbiedingen voor Vakantiepark Parc les Etoiles

Deze website gebruikt cookies, meer info