☰ Menu
 
 

Vallée Les Etoiles

Rue du Village, Wallonie-Ardennen

Vallée les Etoiles

Park in het kort


  • Knusse bungalows, heuvelachtig gelegen bungalows
  • Veel faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad en indoorspeelplaats
  • Op een prachtige locatie op de Belgische Ardennen

Een bijzonder park in de Belgische Ardennen. De romantische, heuvelachtig gelegen bungalows zorgen voor zowel sfeer als comfort. Daarnaast biedt Vallée Les Etoiles ook erg veel faciliteiten. Je vindt hier onder meer een overdekt zwembad, voorzien van peuterbad, sauna en solarium. Kinderen leven zich uit in de indoorspeelplaats en zoals je in bourgondisch België mag verwachten vind je hier een uitstekend restaurant. Een uitstekend park voor comfort, maar ook voor als het een tikje avontuurlijker mag zijn. Lees uitgebreide omschrijving.

Vallée Les Etoiles Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Vallée Les Etoiles in de Belgische Ardennen

Prachtig gelegen op de zuidelijke berghelling van de Maasvallei vind je op een schitterende plek in de Belgische Ardennen Vallée Les Etoiles. Een zeer apart en compleet vakantiepark waar je ook direct het gevoel zult hebben op vakantie te zijn. Je verblijft op dit park allerminst in een standaard accommodatie, maar in een houten chalet, vaak ook nog met een prachtig panoramisch uitzicht, voorzien van een veranda. Daarnaast is de omgeving geweldig. De Belgische Ardennen liggen vlakbij, maar toch is alles hier anders. In de Ardennen vind je veel dorpjes met leuke restaurantjes, bezienswaardigheden, hoogteverschillen en heel veel riviertjes. Vallée Les Etoiles ligt ook nog eens vlak naast de Maas en slechts enkele kilometers van de Franse grens.

Faciliteiten op Vallée Les Etoiles

Veel faciliteiten heb je eigenlijk niet eens nodig, want de omgeving biedt echt heel erg veel mogelijkheden. Toch is Vallée Les Etoiles rijk voorzien van, waardoor de vakantie op dit park nog leuker wordt. Allereerst: Er is zowel een buitenzwembad, als een overdekt zwembad, de laatste is zelfs voorzien van sauna en solarium. Bij het het buitenbad vind je daarnaast ook een kinderspeelhoekje met glijbaan. De kleintjes kunnen zich hier dus heerlijk vermaken, maar dit kan ook op de indoorspeelplaats, of d.m.v. het fun, en entertainmentprogramma. Sportief aangelegd? Dan kun je met een kano de rivier op, de Ardennen verkennen per mountainbike, of bewandel de langste touwbrug van België. Zowel op het park, als in de omgeving is vervelen namelijk bijna onmogelijk. Ander voordeel van deze omgeving: Eten en drinken. Niet voor niets wordt de Ardennen een bourgindische genoemd en dat kun je ook op het park beleven in restaurant La Bonne Heure, de loungebarm het panoramaterras, of gewoon in je eigen chalet, want kijk maar eens wat voor goede artikelen de supermarkt verkoopt.

Kortingen en aanbiedingen Vallée Les Etoiles

Natuurlijk boek je Vallée Les Etoiles het liefst voor de scherpste prijs. Hiervoor hebben we de beste aanbiedingen voor dit bijzondere park in de Belgsiche Ardennen voor je geselecteerd. Houdt voor een goede vergelijking ook rekening met mogelijk bijkomende kosten als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. We wensen je een fijne en misschien ook wel avontuurlijke vakantie in de Belgische Ardennen op Vallée Les Etoiles!

Deze website gebruikt cookies, meer info